κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.767
- Πόντοι
- 19.795
Eγγυς γαρ ο καιρος.
Είτε μπουγάτσα είτε fish 'n' chips ... Πάντα κάτι μυρίζει ...Την ίδια ώρα δηλαδή 6:33 τοπική είχαμε χαμηλότερη θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη αλλά το light breeze μας μύριζε μπουγάτσα...
Εν τω μεταξύ τώρα παρατήρησα ότι τα έκανα σαλάτα με τις ώρες, η Αγγλία είναι δυο ώρες πίσω και όχι δυο ώρες μπροστά όπως η ένδοξη πουτανομάνα Ρωσία...Είτε μπουγάτσα είτε fish 'n' chips ... Πάντα κάτι μυρίζει ...
I smell a smelly smell that smells smelly!
That is correct, sir!Εν τω μεταξύ τώρα παρατήρησα ότι τα έκανα σαλάτα με τις ώρες, η Αγγλία είναι δυο ώρες πίσω και όχι δυο ώρες μπροστά όπως η ένδοξη πουτανομάνα Ρωσία...
Να δώσετε χαιρετίσματα και ευχές για τη νέα χρονιά, εις την τροφόν σας, από όλα τα μέλη του bou.
κ. @Ωρίων ,Να δώσετε χαιρετίσματα και ευχές για τη νέα χρονιά, εις την τροφόν σας, από όλα τα μέλη
του bou.
Δεν υπάρχουν μελαχρινές, κύριε!
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι !!
Φεύ στις μελαχρινές
Υπάρχουν αλλά όταν σου είπα. Να μου τα σταξεις μου είπες ότι το γύρισες στις ξανθιές.Δεν υπάρχουν μελαχρινές, κύριε!
Κοιτάξτε, κύριε.Υπάρχουν αλλά όταν σου είπα. Να μου τα σταξεις μου είπες ότι το γύρισες στις ξανθιές.
Το άγρυπνο μάτι του εισαγγελέα που είναι?
Eγγυς γαρ ο καιρος.
Πώς δεν υπάρχουν..Δεν υπάρχουν μελαχρινές, κύριε!
Κ κώλο -γερε τη αναστάτωση είναι αυτή??
Eγγυς γαρ ο καιρος.
Μιας που στο νήμα εδώ έχω φιλοξενηθεί κατα καιρούς και πάντα με σεβασμό κι ευγένεια από τ αγορια ,να δώσω τις ευχές μου για καλή χρονιά με υγεία & όμορφες στιγμές μ αυτους που αγαπάτε!