PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
ήταν λίγο μελαγχολικός τελευταία ...Τι χαμπάρια? Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα σου..?
ήταν λίγο μελαγχολικός τελευταία ...Τι χαμπάρια? Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα σου..?
ήταν λίγο μελαγχολικός τελευταία ...
εμένα μου άρεσε και ετιμήθη...by the way έγραψα κι εγώ μια κριτική, αλλά πέρασε απαρατήρητη.
Δεν με ένοιαζε για τα λαικς αλλά έμεινε ασχολίαστη παρόλο που όταν την έγραφα έκλαιγα για τη μαλακία που έκανα
τίποτα δεν τους τζούζει τους μπαοκτζίδες.
είναι συνηθισμένοι.
τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα ...
πως είσθε σήμερα !?
Καλημέρα!!!
για να σας φτιάξω το κέφι, εχθές ετίμησα το δωράκι του AGN ...
εδω ο παππάς εκει ο παππάς που ειναι ο παππας?Τρίβη, άσε τις μαλακίες με τα likes. Αυτά κιόλας σβήνουν δύσκολα.
μια χαρα τα βρισκω...
... Για το αποψινό τσιμπουσακι.. Ελπίζω να φτάσουν..
για να σας φτιάξω το κέφι, εχθές ετίμησα το δωράκι του AGN ...
όχι μου άρεσε, like μου έκανε ο χριστιανός, δεν με έβρισε
αλλά μέχρι να δω ότι δεν ήταν κανένα μυστήριο account τύπου Ωρίωνα, μια τρομάρα την πήρα
Μα γιατί το λέτε αυτόby the way έγραψα κι εγώ μια κριτική, αλλά πέρασε απαρατήρητη.
Δεν με ένοιαζε για τα λαικς αλλά έμεινε ασχολίαστη παρόλο που όταν την έγραφα έκλαιγα για τη μαλακία που έκανα
θα ρημαδοφάτε και σήμερα πάλι ......
... Για το αποψινό τσιμπουσακι.. Ελπίζω να φτάσουν..
Εισαι και τυχερος ρε μπαγασα που ο kostakis27 ειναι μπαναρισμενος
απ αυτον να εβλεπες σχολια ....
Ειλικρινά δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω μήπως θα του ταίριαζε ¨όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω¨ για τα καρπούζια το λένε αλλά ισχύει και σε άλλες περιπτώσειςεμένα μου άρεσε και ετιμήθη...
την εχω διαβασειby the way έγραψα κι εγώ μια κριτική, αλλά πέρασε απαρατήρητη.
Καλύτερα αλλά με πολλές ..πως είσθε σήμερα !?
εμένα πάντως παππούλη, μου λείπει ο kostakis, να ξες ...Εισαι και τυχερος ρε μπαγασα που ο kostakis27 ειναι μπαναρισμενος
απ αυτον να εβλεπες σχολια ....
Καλημέρα πσαρά μου!!
Ασε κανα ψαράκι για του χρόνου..!! Ολόκληρη γενοκτονία έχεις κάνει όλο το καλοκαίρι..!!
ελα σπαθατεΚαι βασικα καλημερα σας