Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Η sexy γκόμενα που εκμεταλλεύεται ο πουτανοθέτης.Μα επιτέλους!
Ποία είναι αυτή η ΜΑΝΑΡΙ!? >
Η sexy γκόμενα που εκμεταλλεύεται ο πουτανοθέτης.Μα επιτέλους!
Ποία είναι αυτή η ΜΑΝΑΡΙ!? >
Εκτός της Μανάρι ??
είσθε το ίνδαλμά μουΑ!
Τώρα έγινα και νταβάς;;;
μερικα ξαδερφια μου θα ειναι και μαυρα με μπλε βουλες γιατι θα σε κανει ταρανδο θειε...
Καλοοοο!!! Τώρα κλαίμε...από τα γέλια...είσθε φαιδρός και κινδυνολάγνος!
αντί να είσθε ευγνώμων που ζείτε σε ένα ευνομούμενον Ευρωπαϊκόν κράτος! >
Η sexy γκόμενα που εκμεταλλεύεται ο πουτανοθέτης.
Να τους προσέχετε τους παπάδεςΥπάγω , 'παιδιά', να σχεδιάσω τα του γάμου μου.
Θα καλέσω μόνο τους παπάδες της Ενορίας μου στον γάμο μου!
Καλή συνέχεια!
Ενήκωμεν εις την Δύσιν κύριε!Όπως είχε σωστά παρατηρήσει ο μακαρίτης Χάρρυ Κλυνν, είμαστε το μόνο Αφρικάνικο κράτος, που κατοικείται από λευκούς πολίτες.
Όπως είχε σωστά παρατηρήσει ο μακαρίτης Χάρρυ Κλυνν, είμαστε το μόνο Αφρικάνικο κράτος, που κατοικείται από λευκούς πολίτες.είσθε φαιδρός και κινδυνολάγνος!
αντί να είσθε ευγνώμων που ζείτε σε ένα ευνομούμενον Ευρωπαϊκόν κράτος! >
Αφού είναι βιτσιοζα... εμάς τι μας κοφτει..?Η sexy γκόμενα που εκμεταλλεύεται ο πουτανοθέτης.
Σεξουαλικά για τον εαυτό σας (δυστυχώς) μόνο. Το τι της έχετε τάξει, αυτό τώρα είναι άλλη ιστορία …Α!
Τώρα έγινα και νταβάς;;;
Θα μπορούσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε!Αφού είναι βιτσιοζα... εμάς τι μας κοφτει..?
Χλωμό το βλέπω αφού βίτσιο της ο αέναος έρωτας της με τον πορνοθετηΘα μπορούσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε!
Τζιμάκο, πες please στον κύριο για τη Μανάρι …
Λείπει και ο Εξ σήμερα …
Τι να πρωτοπούμε τώρα ρε Τζίμη ...Απουσίαζα και τώρα είναι αργά νομίζω...
«Να το πω;;;
Μετά μη μου πεις γιατί το’πα!!!»
(Βέγγος)
Για αυτό κολλάει τώρα το μπου; Με το ζόρι μπόρεσα να γράψω τώρα...Πάθαμε την πλάκα μας! Δεν μπορώ να φανταστώ πιο κομψή έκφραση. Ο πουτανοθέτης Gauguin! Αιδοιολειχία, πρωκτολειχία, χειλολειχία, μπάτσες, ανάποδες, σπιναρίσματα στο κρεββάτι, το κάψαμε!
Μια ο Βρωμιάρης το πρωί, μια ο πουτανιάρης το μεσημέρι, ζητείται άλλο νήμα για συστέγαση επειγόντως! Οποιαδήποτε προσφορά δεκτή.
Μέχρι τον γάμο σκέφτηκε... Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματαΜάλιστα. Τώρα καταλάβαμε γιατί άργησε ο πορνοθέτης το πρωί...
Καλησπέρα σας!