Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Αργότερα έγινε η συνάντησηΜάλιστα. Τώρα καταλάβαμε γιατί άργησε ο πορνοθέτης το πρωί...
Καλησπέρα σας!
Αργότερα έγινε η συνάντησηΜάλιστα. Τώρα καταλάβαμε γιατί άργησε ο πορνοθέτης το πρωί...
Καλησπέρα σας!
Μέχρι την επόμενη. Έτσι κάνει πάντα ο γεροξεμωραμένος ...Μέχρι τον γάμο σκέφτηκε... Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα
Ναι, αλλά έπρεπε να ετοιμαστεί, να βάλει τα αρώματά του, να ξυριστεί. Έτσι θα πήγαινε;Αργότερα έγινε η συνάντηση
Η καλή μέρα όμως από το πρωί φαίνεταιΑργότερα έγινε η συνάντηση
Γεροντοέρωτες δηλαδή;Μέχρι την επόμενη. Έτσι κάνει πάντα ο γεροξεμωραμένος ...
Ούτε γαμπρός να πήγαινε ;)Ναι, αλλά έπρεπε να ετοιμαστεί, να βάλει τα αρώματά του, να ξυριστεί. Έτσι θα πήγαινε;
Γεροντοκαψούρα...Γεροντοέρωτες δηλαδή;
Η καλύτερη!!!Γεροντοκαψούρα...
1. Αν αναφέρεσαι σε εργαζόμενη, κάτι τέτοια κεσάτια τυχαίνουν μόνο στον your lover.....
.... Ερώτηση στους Νεστορες του νήματος..
... Σας έχει τύχει η κυρία που ερχοσαστε σε επαφή να έχει συνεχή οργασμό για τέσσερα λεπτά??
Δηλ. Αυριο;Μέχρι την επόμενη. Έτσι κάνει πάντα ο γεροξεμωραμένος ...
Τεσσερις συνεχομενους ναι. Η Κωλο-γρια μου, προ αμνημονευτων χρονων.....
.... Ερώτηση στους Νεστορες του νήματος..
... Σας έχει τύχει η κυρία που ερχοσαστε σε επαφή να έχει συνεχή οργασμό για τέσσερα λεπτά??
Τώρα 3-1Το σκορ είναι 2-1
<<Για οργασμό χωρίς διακοπή μιλάμε για τέσσερα λεπτά>.... Ποιο σωστα.... ο ενας διαδεχεται τον αλλον ;)....
.... Οχι με κυρία του χώρου... Και ούτε πολαπλους οργασμους... Για οργασμό χωρίς διακοπή μιλάμε για τέσσερα λεπτά...
Ούτε σε όνειρό μου!....
.... Οχι με κυρία του χώρου... Και ούτε πολαπλους οργασμους... Για οργασμό χωρίς διακοπή μιλάμε για τέσσερα λεπτά...
με τα λιγα,4 λεπτα μονο με πολλαπλους?<<Και ούτε πολαπλους οργασμους>>...
Εσείς κύριε μου είπαμε..ρίχνετε μόνο 4Ούτε σε όνειρό μου!