troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.930
- Πόντοι
- 5.506
θα στα φοραει θειο....Τα παιδιά μας θα της μοιάζουν άραγε;;;
θα στα φοραει θειο....Τα παιδιά μας θα της μοιάζουν άραγε;;;
Μα επιτέλους!Τη Μανάρι γρήγορα, να του πάρει μια πίπα ρε παιδί!
Μα επιτέλους!
Ποία είναι αυτή η ΜΑΝΑΡΙ!? >
Μόνο μια..? δεν φθανει... Είναι σε νιρβάνα...Τη Μανάρι γρήγορα, να του πάρει μια πίπα ρε παιδί!
θα στα φοραει θειο....
Εσείς και από τον Θεό να είναι τα πιστοποιητικά, δεν είσθε προσκεκλημένος!
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, Δημόσιο και Υπηρεσίες είναι έννοιες ασύμβατες. Είναι πρόβλημα της αντίληψης του τι εστί δημόσιο και είναι πλέον θέμα σχεδιασμού.υποννοείτε κάτι για την εγκυρότητα των πιστοποιήσεων των Ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών ?
είσθε φαιδρός και κινδυνολάγνος!Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, Δημόσιο και Υπηρεσίες είναι έννοιες ασύμβατες. Είναι πρόβλημα της αντίληψης του τι εστί δημόσιο και είναι πλέον θέμα σχεδιασμού.
θα σε κανει τρολει θειε....Δεν είμαι θείος σας.
Ένοχος αγαπητέ άρχων του σκότους...
θα σε κανει τρολει θειε....
Εκτός της Μανάρι ??Είναι δήθεν η Γραμματέας μου με την οποία συνουσιάζομαι καθημερινά και ενίοτε δις την ημέρα, κατά τον κ. Vlandis4.
Υπόψη ότι δεν έχω γραμματέα στο γραφείο μου ...
Δεν είναι της φιλοσοφίας..από εκεί που τρως εσύ καλά .. ας φάνε και άλλοι..?θα στα φοραει θειο....
είσθε φαιδρός και κινδυνολάγνος!
αντί να είσθε ευγνώμων που ζείτε σε ένα ευνομούμενον Ευρωπαϊκόν κράτος! >
Μα επιτέλους!
Ποία είναι αυτή η ΜΑΝΑΡΙ!? >
λευκα με μπλε βουλες θα ειναι τα ξαδερφια μου θειε...Δεν είμαι θείος σας!
κάνουν και ωραίο συνδυασμό για απορρυπαντικό...λευκα με μπλε βουλες θα ειναι τα ξαδερφια μου θειε...
λευκα με μπλε βουλες θα ειναι τα ξαδερφια μου θειε...
Εργάζεται και ο Γκαίμπελς στο γραφείον σας ??
Και μετά απορούν πως ο Γκαίμπελς έπεισε ένα ολόκληρο Έθνος ...
μερικα ξαδερφια μου θα ειναι και μαυρα με μπλε βουλες γιατι θα σε κανει ταρανδο θειε...Ωραίος συνδυασμός! Αλλά δεν θα είναι συγγενείς σας...