blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Ουπς..!! Μόνος του θα είναι..
Θα είναι και η νύφη μαζί μου!
Ουπς..!! Μόνος του θα είναι..
Τώρα μάλιστα! Λαβράκι με χίλιους τρόπους! Φιλεταρισμένο και ωμό ο κορυφαίος!....
... Λίγα ΠΣΑΡΑΚΙΑ σήμερα με φόντο το πολύ καλό μου ΣΚΆΦΟΣ..
Θα μπει στις 30 χιλιάδες σελίδες ;)
Η νύφη το ξέρει;
Μα έχουμε, ορίστεΔεν θέλουμε likes στο δικό μας νήμα!
Αν είναι από Δημόσια Νοσοκομεία εύκολο! Και πιστοποιητικό θανάτου φέρνουμε!Όποιος από εσάς θέλει να έρθει στο γάμο, θα γίνεται δεκτός μόνο εφόσον προσκομίσει πιστοποιητικά από 5 Δημόσια Νοσοκομεία ότι είναι ευνούχος!
Μα έχουμε, ορίστε
είστε βέβαιος?Θα είναι και η νύφη μαζί μου!
Αν είναι από Δημόσια Νοσοκομεία εύκολο! Και πιστοποιητικό θανάτου φέρνουμε!
Αν είναι από Δημόσια Νοσοκομεία εύκολο! Και πιστοποιητικό θανάτου φέρνουμε!
Τα παιδιά μας θα της μοιάζουν άραγε;;;
Εγώ έλεγα πως αστιευεστε αλλά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Κάποιος να του συμπαρασταθεί... να του πάρει την πίεση... τους σφυγμούς.... την θερμοκρασία... να κάνει κάτι τέλος πάντων !!!Δεν την έχω...
Τελούσα εις έκστασιν, ως η Πυθία και την έγραψα κατευθείαν στο μπου ...
υποννοείτε κάτι για την εγκυρότητα των πιστοποιήσεων των Ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών ?Αν είναι από Δημόσια Νοσοκομεία εύκολο! Και πιστοποιητικό θανάτου φέρνουμε!
Εσείς και από τον Θεό να είναι τα πιστοποιητικά, δεν είσθε προσκεκλημένος!
Εγώ έλεγα πως αστιευεστε αλλά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Κάποιος να του συμπαρασταθεί... να του πάρει την πίεση... τους σφυγμούς.... την θερμοκρασία... να κάνει κάτι τέλος πάντων !!!
Δεν είναι θείος σαςθα στα φοραει θειο....
Θα έχουν την ομορφιάν της και την ευφυία σας!Τα παιδιά μας θα της μοιάζουν άραγε;;;
Τη Μανάρι γρήγορα, να του πάρει μια πίπα ρε παιδί!Εγώ έλεγα πως αστιευεστε αλλά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Κάποιος να του συμπαρασταθεί... να του πάρει την πίεση... τους σφυγμούς.... την θερμοκρασία... να κάνει κάτι τέλος πάντων !!!
είστε βέβαιος?
Σε αυτή ναι, …Τα παιδιά μας θα της μοιάζουν άραγε;;;