blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ας όψεται η ζωηρή φαντασία του πορνοθέτη!
Το νήμα διαθέτει ηχογραφημένη ομολογία σας!
Ας όψεται η ζωηρή φαντασία του πορνοθέτη!
θειε ξερεις αν στον μουσακα βαζουν κατω κατω της πατατες η της μελιτζανες? :helpsos: :helpsos: :helpsos:Τι κακό που σας βρήκε...
Γιατί;Θα γαμήσουμε;
Η κυρά με απείλησε ότι εάν δεν την θα βρεί άλλον...9η συνεχομενη μερα χωρις Και η αλλη βρηκε την καταλληλη ωρα να παει στην πατριδα της, στην Ουκρανια
θειε ξερεις αν στον μουσακα βαζουν κατω κατω της πατατες η της μελιτζανες? :helpsos: :helpsos: :helpsos:
Τα παντα ειναι θεμα αυτοσεβασμου, κυρια. Οταν προσβαλεις καποιον απο τον οποιο παιρνεις οτι πιο ομορφο εχει χαρισει η φυση στα πλασματα αυτου του πλανητη, προσβαλεις πρωτα-πρωτα τον εαυτο σου.
Γι αυτο Μ ΑΡΕΣΕΙΣ . Λες τα πραγματα με το ονομα τους ..
Καλημερα γερακο μου :-* και να ξες , οτι εκει εξω υπαρχουν <<πουτανες>> που τελειωνουν μαζι με τον πελατη οταν αυτος ειναι << ΑΝΔΡΑΣ >> . Ασχετως με το αν πληρωνονται γι αυτο που κανουν
Πολυ καλημερα σε ολους της παρεας εδω
Και δυο αβγά Τουρκίας ...Το νήμα διαθέτει ηχογραφημένη ομολογία σας!
Εμ έτσι που το είπες νόμισα προς στιγμήν..Επί του παρόντος προσπαθώ να περπατήσω επί του ύδατος.
Βλέπουμε για την συνέχεια...
τι νομιζεις της πατατες ρε θειε?Νομίζω τις πατάτες παιδί μου.
Μεσημέριασε παιδί μου, τώρα καλημέρα;καλημερα
Ετσι ειναι ολες οι κουφαλες. Υποσχονται αλλα δεν πραγματοποιουνΗ κυρά με απείλησε ότι εάν δεν την θα βρεί άλλον...
Της απάντησα θα μου κάνεις αυτό το ρουσφετάκι;
τωρα ξυπνησαΜεσημέριασε παιδί μου, τώρα καλημέρα;
Κωλό-γερε από τώρα στοιχηματίζω, ότι η επόμενη κριτική σου, μετά από κάθοδο στην Αθήνα, θα είναι μελίρρυτα τετράστιχα για τα υπέροχα στήθη της Έλενας!Τα παντα ειναι θεμα αυτοσεβασμου, κυρια. Οταν προσβαλεις καποιον απο τον οποιο παιρνεις οτι πιο ομορφο εχει χαρισει η φυση στα πλασματα αυτου του πλανητη, προσβαλεις πρωτα-πρωτα τον εαυτο σου.
Κατι το οποιο δυστυχως συνηθιζεται ... Any way ..... Παμε παρακατω . Φιλια :-* :-*Τα παντα ειναι θεμα αυτοσεβασμου, κυρια. Οταν προσβαλεις καποιον απο τον οποιο παιρνεις οτι πιο ομορφο εχει χαρισει η φυση στα πλασματα αυτου του πλανητη, προσβαλεις πρωτα-πρωτα τον εαυτο σου.
Έχουμε δύο τρεις ΑΝΔΡΕΣ εδώ μέσα,οι υπόλοιποι είμαστε γατάκια μπροστά τους
Γι αυτο Μ ΑΡΕΣΕΙΣ . Λες τα πραγματα με το ονομα τους ..
Καλημερα γερακο μου :-* και να ξες , οτι εκει εξω υπαρχουν <<πουτανες>> που τελειωνουν μαζι με τον πελατη οταν αυτος ειναι << ΑΝΔΡΑΣ >> . Ασχετως με το αν πληρωνονται γι αυτο που κανουν
Πολυ καλημερα σε ολους της παρεας εδω
Ετσι ειναι ολες οι κουφαλες. Υποσχονται αλλα δεν πραγματοποιουν
ΝιαουΈχουμε δύο τρεις ΑΝΔΡΕΣ εδώ μέσα,οι υπόλοιποι είμαστε γατάκια μπροστά τους
Αυτά κάνει η κραιπάλη.Να πάτε σε παπά να εξομολογηθήτετωρα ξυπνησα