sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Είμαι ένας ταπεινός και υπερηλιξ νηματοθέτης. Φευ!
Είμαι ένας ταπεινός και υπερηλιξ νηματοθέτης. Φευ!
Όλα τα υπόλοιπα είναι διαρροές, αλλά η πηγή της γνώσης εις το νήμα είναι ΜΙΑ!!!Μόνο ο νηματοθέτης γνωρίζει
Ουδείς έτερος.
Όλα τα υπόλοιπα είναι διαρροές, αλλά η πηγή της γνώσης εις το νήμα είναι ΜΙΑ!!!
Τωρα το ειδα.Επειδη δεν θεωρω σωστο να σχολιασω σε κριτικη για αλλη κοπελλα του γραφειου .... Θεωρησα σωστο να το γραψω εδω..
Oι πουτανες ( συγχρονως και ανθρωπινα οντα) χυνουν , οταν αυτο που κανουν δεν ειναι μονο μια απλη διεκπεραιωση και ο παρτεναιρ <<τοχει>> ... Καπως ετσι δεν ειναι και στην αληθινη ζωη ?
Συγχαρητηρια για την κριτικη wired !
Kαλησπερα
Άλλος τετρασφαιρος μας βρήκε τοΜε εσάς της τρίτης γενεάς του νήματος θα ασχοληθώ εναργέστερα. Κοντεύουμε να φορέσουμε τσίγκινο σωβρακάκι ακόμη και όταν πληκτρολογούμε ...
Σέρβιρέ το επί αιδοίου και θα δεις πως θα τσακιστεί ο Βρωμιάρης!
Είστε και οι δύο ο καθένας στο είδος τουΑν όμως πεις ότι είναι ρώσικο και ξανθό θα εμφανιστεί ο Vlandis4
Υπερβολές αγαπητέ... Απλώς ακολουθούμε τα βήματα των μεγάλων μορφών του νήματος
Τωρα το ειδα.
Αγαπητη Ελενα. Καταλαβαινω οτι τον ορο "πουτανα" τον χρησιμοποιησες δεικτικα, πιο πολυ για να πικαρεις αυτους που αποκαλουν ετσι τα εργαζομενα κοριτσια σε αυτο το πολυ δυσκολο επαγγελμα. Εμενα ομως με θιγει, γιατι δεν θελω να θεωρω τον εαυτο μου σαν τον πελατη της πουτανας. Οχι οτι δεν υπαρχουν παντου πουτανες, αλλα πιστευω οτι σε αυτο τον χωρο ειναι οι αριθμητικα λιγοτερες. Για να μην μακρυγορω, θεωρω τον εαυτο μου σαν τον πελατη μιας κοπελας που ανεχεται να μπαινω μεσα στο κορμι της, οσο και αν της στοιχιζει αυτο σωματικα και ψυχολογικα, για να μου δωσει εμενα την υψιστη σωματικη χαρα.
Γι αυτο και σεβομαι αυτες τις κοπελες, περισσοτερο απο την οποιαδηποτε αλλη "πουτανα".
Τωρα το ειδα.
Αγαπητη Ελενα. Καταλαβαινω οτι τον ορο "πουτανα" τον χρησιμοποιησες δεικτικα, πιο πολυ για να πικαρεις αυτους που αποκαλουν ετσι τα εργαζομενα κοριτσια σε αυτο το πολυ δυσκολο επαγγελμα. Εμενα ομως με θιγει, γιατι δεν θελω να θεωρω τον εαυτο μου σαν τον πελατη της πουτανας.() Οχι οτι δεν υπαρχουν παντου πουτανες, αλλα πιστευω οτι σε αυτο τον χωρο ειναι οι αριθμητικα λιγοτερες. ;) Για να μην μακρυγορω, θεωρω τον εαυτο μου σαν τον πελατη μιας κοπελας που ανεχεται να μπαινω μεσα στο κορμι της, οσο και αν της στοιχιζει αυτο σωματικα και ψυχολογικα, για να μου δωσει εμενα την υψιστη σωματικη χαρα.
Γι αυτο και σεβομαι αυτες τις κοπελες, περισσοτερο απο την οποιαδηποτε αλλη "πουτανα". Και οσο περισσοτερο τις σεβεσαι
Με εσάς της τρίτης γενεάς του νήματος θα ασχοληθώ εναργέστερα. Κοντεύουμε να φορέσουμε τσίγκινο σωβρακάκι ακόμη και όταν πληκτρολογούμε ...
Ποτέ φίλε μου... Ο τετράσφαιρος είναι ένας και μοναδικός
Γιατί;Θα γαμήσουμε;Την Δευτέρα και ώρα 2μ.μ. όλα θα αλλάξουν στο νήμα μας!
Ποτέ φίλε μου... Ο τετράσφαιρος είναι ένας και μοναδικόςΆλλος τετρασφαιρος μας βρήκε το
9η συνεχομενη μερα χωρις Και η αλλη βρηκε την καταλληλη ωρα να παει στην πατριδα της, στην ΟυκρανιαΤην Δευτέρα και ώρα 2μ.μ. όλα θα αλλάξουν στο νήμα μας!
Είστε και οι δύο ο καθένας στο είδος του
Ας όψεται η ζωηρή φαντασία του πορνοθέτη!Ποτέ φίλε μου... Ο τετράσφαιρος είναι ένας και μοναδικός
Θα με κάνετε να φύγω νωρίτερα από τη δουλειά μόνο και μόνο για να διαβάσω αυτή την κριτική!!!Την Δευτέρα και ώρα 2μ.μ. όλα θα αλλάξουν στο νήμα μας!
9η συνεχομενη μερα χωρις Και η αλλη βρηκε την καταλληλη ωρα να παει στην πατριδα της, στην Ουκρανια
Γιατί;Θα γαμήσουμε;