athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
Αυτά κάνει η κραιπάλη.Να πάτε σε παπά να εξομολογηθήτε
Αυτά κάνει η κραιπάλη.Να πάτε σε παπά να εξομολογηθήτε
Και δυο αβγά Τουρκίας ...
Δεν θα προλαβει .... Μαλλον θα προλαβω εγω να ανεβω <<πατριδα >> ;)Κωλό-γερε από τώρα στοιχηματίζω, ότι η επόμενη κριτική σου, μετά από κάθοδο στην Αθήνα, θα είναι μελίρρυτα τετράστιχα για τα υπέροχα στήθη της Έλενας!
τι νομιζεις της πατατες ρε θειε?
εδω θα περπατησεις στο νερο και θα με κανεις ρομπα στον μουσακα?
Το νημα (ως ξεχωριστο εδω στο bou) το παρακολουθω και εχω διακρινει περισσοτερους . Και χαιρομαι γι αυτο !Έχουμε δύο τρεις ΑΝΔΡΕΣ εδώ μέσα,οι υπόλοιποι είμαστε γατάκια μπροστά τους
Mon chériΔεν θα προλαβει .... Μαλλον θα προλαβω εγω να ανεβω <<πατριδα >> ;)
Καλημερα Mr Vlantis
Κι εμείς χαιρόμαστε, αλλά φυλαγόμαστε κιόλας καλού κακούΤο νημα (ως ξεχωριστο εδω στο bou) το παρακολουθω και εχω διακρινει περισσοτερους . Και χαιρομαι γι αυτο !
Tοιχο τοιχο ε ??Κι εμείς χαιρόμαστε, αλλά φυλαγόμαστε κιόλας καλού κακού
Άστα Έλενα, θέλει πολύ προσοχήTοιχο τοιχο ε ??
Με μέτρο έτσι; >Υπαγω δια κατανάλωσιν βύνης. >
Αντί κολύμβησης σε ζυθοπωλείο ...Υπαγω δια κατανάλωσιν βύνης. >
Βρε καλώς τονε,ξυπνήσατεεεε;Καλημερα στους ξενύχτες και στους πολύ πρωινούς...!
Κωλο-γερε υποκλίνομαι στα λόγια σου!!
Άστα Έλενα, θέλει πολύ προσοχή
Τωρα το ειδα.
Αγαπητη Ελενα. Καταλαβαινω οτι τον ορο "πουτανα" τον χρησιμοποιησες δεικτικα, πιο πολυ για να πικαρεις αυτους που αποκαλουν ετσι τα εργαζομενα κοριτσια σε αυτο το πολυ δυσκολο επαγγελμα. Εμενα ομως με θιγει, γιατι δεν θελω να θεωρω τον εαυτο μου σαν τον πελατη της πουτανας. Οχι οτι δεν υπαρχουν παντου πουτανες, αλλα πιστευω οτι σε αυτο τον χωρο ειναι οι αριθμητικα λιγοτερες. Για να μην μακρυγορω, θεωρω τον εαυτο μου σαν τον πελατη μιας κοπελας που ανεχεται να μπαινω μεσα στο κορμι της, οσο και αν της στοιχιζει αυτο σωματικα και ψυχολογικα, για να μου δωσει εμενα την υψιστη σωματικη χαρα.
Γι αυτο και σεβομαι αυτες τις κοπελες, περισσοτερο απο την οποιαδηποτε αλλη "πουτανα".
Δεν αρκεί... :-
Υπαγω δια κατανάλωσιν βύνης. >
Επί του παρόντος προσπαθώ να περπατήσω επί του ύδατος.
Βλέπουμε για την συνέχεια...
Καλώς το παλικάριΚαλημερα στους ξενύχτες και στους πολύ πρωινούς...!
Κωλο-γερε υποκλίνομαι στα λόγια σου!!