blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ποιος το κατάφερε αυτό?
Υπομονή έως την Δευτέρα...
Ώρα 2 μ.μ. Όλοι στο νήμα της αληθείας για να αναγνώσετε την κριτική που θα αναρτηθεί.
Ποιος το κατάφερε αυτό?
Υπομονή έως την Δευτέρα...
Ώρα 2 μ.μ. Όλοι στο νήμα της αληθείας για να αναγνώσετε την κριτική που θα αναρτηθεί.
Γι αυτά ένας είναι στο νήμα ...Ποιος το κατάφερε αυτό?
Γι αυτά ένας είναι στο νήμα ...
Από ότι βλέπω εισθαι ήδη ενήμεροι όλοι,μόνον ημείς οι φτωχοί και αδύνατοι δεν γνωρίζουμε :-Και η φήμη της προηγείται! Να τα λέμε αυτά!
Μέχρι τότε θα σας κρατήσουν παρέα οι δύο κριτικές που έστειλα προ ολίγου. Τα σέβη μου
Υποψιασμένοι είμαστεΑπό ότι βλέπω εισθαι ήδη ενήμεροι όλοι,μόνον ημείς οι φτωχοί και αδύνατοι δεν γνωρίζουμε :-
Μέχρι τότε θα σας κρατήσουν παρέα οι δύο κριτικές που έστειλα προ ολίγου. Τα σέβη μουΥπομονή έως την Δευτέρα...
Vlada?Το έγραψα στην κριτική που απέστειλα προ ολίγου, το λέω κι εδώ. Ένα υπέροχο ραντεβού το χρωστάω στη δική σας κριτική, ευχαριστώ
Το έγραψα στην κριτική που απέστειλα προ ολίγου, το λέω κι εδώ. Ένα υπέροχο ραντεβού το χρωστάω στη δική σας κριτική, ευχαριστώΓι αυτά ένας είναι στο νήμα ...
Το πρόσωπο το υποψιαζόμαστε όλοι αλλά το ταίρι του είναι πέραν των δυνάμεων μουΥποψιασμένοι είμαστε
Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε αγαπητέ... Ένα έχω να πω
Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε αγαπητέ... Ένα έχω να πωVlada?
Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες ...Το πρόσωπο το υποψιαζόμαστε όλοι αλλά το ταίρι του είναι πέραν των δυνάμεων μου
........Καλημέρα αγαπητέ,
Ιδέα δεν έχω για τη νεαρά, μόνον επιθυμία.
Από ότι βλέπω εισθαι ήδη ενήμεροι όλοι,μόνον ημείς οι φτωχοί και αδύνατοι δεν γνωρίζουμε :-
Ούτε το πρόσεξα :- Που;Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες ...
Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες ...
Είσαι μεγάλο μούτροΜόνο ο νηματοθέτης γνωρίζει
Ουδείς έτερος.
Είσαι μεγάλο μούτρο