blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.667
- Πόντοι
- 26.096
οταν ξεβουλώνω μπεκ μου ερχεται έμπνευση
Η χθεσινή απόρριψη κατεγράφη, κυρία!
οταν ξεβουλώνω μπεκ μου ερχεται έμπνευση
Σε ποιον τα λες αυτα.....; σε εμένα; οτι σε απέρριψα κιολας. Γελάνε και οι πέτρεςΗ χθεσινή απόρριψη κατεγράφη, κυρία!
Πρωτον στις σχεσεις κρατων δεν υπαρχουν φιλοι,μονο συμφεροντα και προσκαιροι συμμαχοι η εχθροιεπιπλέον εχω μια ερώτηση - απορία. Ποιος αλήθεια πιστεύει 1 οτι οι γερμανοι ειναι φιλοι μας που θέλουν το καλο μας..; 2. Οι μαλάκες που κυβερνούσαν και κυβερνάνε δεν μας πούλησαν; 3. Οτι ολα αυτα που γινονται ειναι φυσιολογικα και φταιει ενας ενω οι πιο πισω ειναι αμετοχοι;
Ποιος εκτός απο κομματοσκυλα ολων των παρατάξεων και κάτι τραγικούς μαλάκες που έχουν έτσι κι αλλιως αι κιου αμοιβαδας.
Η προσπάθεια που γίνεται απο την αλλαγή του ΚΠΔικ έχει σαν στόχο την αποξένωση του πολίτη απο την δικαιοσύνη. Αν ο πολίτης δεν έχει πρόσβαση στην δικαιοσύνη τότε δεν υπάρχει δίκαιο αλλά επίφαση δικαίου. (για τα μάτια του κόσμου όπως λενε στο χωριο μου) Οταν τα έξοδα που θα πρεπει να καταβάλει ειναι υπέρογκα, όταν η έκδοση απόφασης θα στηρίζεται μόνο σε έγγραφα και δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία, όταν η διαδικασία ενδίκων μέσων καταργείται και κατα τρόπο ανίερο επισπεύδεται η διαδικασία των πλειστηριασμών σε μια χώρα που φτωχοποιείται εσκεμμένως, νομίζω ότι η οπτική είναι να διαλύσουμε μια χώρα και τους πολίτες της και όχι να επιβοηθήσουμε την επιτάχυνση της δικαιοσύνης. Βέβαια όλα αυτά θεωρητικά λειτουργούν σαν μέτρα για την επιτάχυνση... Για ανθρώπους όμως που ασχολούνται με το δίκαιο σε κάποιο τομέα του και υπηρετούν καθημερινά αυτό το κομμάτι είμαι πέρα απο εμφανές ότι υπήρχαν χιλιάδες άλλα μέτρα για να επιταχυνθεί η δικαιοσύνη και σιγουρα δεν ειναι αυτά.. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς οτι ορισμένοι δικαστές βγάζουν αποφάσεις μετα απο εναμιση χρονο καταστρατηγώντας κάθε μορφή δικονομίας και δικαίου δημιουργώντας οι ίδιοι την αρνησιδικία που υποτίθεται πάμε να προστατεύσουμε.. κατανοεί καλύτερα την ξεφτίλα. Και να είστε σίγουροι ολοι τους γνωρίζουν πολύ καλά πως θα μπορούσε να γίνει ολο αυτό το συστημα καλύτερο . Δεν θέλουν . Τους συμφέρει.
Ο πονος γιαυτους που ειπαν οχι ειναι οτι πουληθήκαν. Οτι αγνοήθηκαν. Οτι επικράτησε το ναι. Και όχι οτι θα χάσουν τα κεκτημένα που δεν έχουν. Αν δεν έχει γίνει αντιληπτό θα γίνει σύντομα. Το στυλακι είναι μαλάκες οι οχι ειναι τραγικο. Οσο τραγικός ειναι ο αλεξης σχεδόν. .. Ο οποίος περίμενε το ναι στο δημοψήφισμα αλλα δεν του έκατσε. Εγω δεν πορεύομαι κύριε βασιλόφρων με το ναι του τσιπρα. Ακομα κι αν αυτο σημαίνει το χαμό μου. Ολοι πλέον και οι πιο ηλίθιοι βλέπουν τι ειναι η ευρωπη . Αν δεν το βλέπεις και θες παση θυσία να εισαι στο βουρκο ειναι αλλο θεμα. Αν ηαντιληψη που εχεις σαν ανθρωπος επειδη μεγαλωσες ετσι ειναι ο θανατος σου η ζωη μου δικαιολογείσαι . Εγω δεν πιστευω οτι ετσι ο κοσμος πρεπεινα πορεύεται. Αν το πιστευα θα ημουν πουτανα με τον ενα η τον αλλο τροπο. Κι οποιος το πιστευει και μετα οταν οι φιλοι τον προδιδουν η ζωη τον γαμαει κτλ κλαιγεται ειναι τελειως μαλακας γιατί παιρνει οτι επελεξε. Εγω πιστευω σε αξιες και υπαρχουν και αλλοι σαν εμενα. Δεν θα μου αποδειξεις ως συνηγορος του διαβολου πως η ζωη ειναι σκληρή και λαιφ σακς.. το βλεπω. Αλλα πεισμωνω δεν θα βάλλω τα μουτρα κατω να γινω ενας γλειμιτζουρας που παριστανει οτι ξέρει τις αξιες και ειρωνικα κρινει τον κοσμακι που πειναει και ειπε οχι.Πρωτον στις σχεσεις κρατων δεν υπαρχουν φιλοι,μονο συμφεροντα και προσκαιροι συμμαχοι η εχθροι
Για αυτους που κυβερνανε τωρα εχω πολλες αμφιβολιες αν ειναι πουλημενοι και απατεωνες.Αυτο που μαλλον συμβαινει ειναι οτι ειναι απιστευτα ηλιθιοι και κολλημενοι σε ιδεοληψιες(και αυτα τα 2 συνεργαζονται και τροφοδοτει το ενα το αλλο)
Και ενω μπορουσαν να εκμεταλευτουν τις διεθνεις συγκυριες (γεωπολιτικες κτλ) και να κλεισουν μια πολυ καλυτερη συμφωνια απο το Μαρτη ακομα,η εστω ρε παιδι μου στο παρα 5 με την προταση Γιουνκερ,επεμεναν σε μαλακιες τυπου ασαφεια,θεωριες παιγνιων,θα καταρευσουν οι αγορες υπο το φοβο μας κτλ,οδηγουμενοι στην ουσια απο εναν ημιτρελο τυπο(Yanis),και νομιζαν οτι ειναι ακομα στο Πανεπιστημιο οπου οσο και να κρατουσε η καταληψη η εξεταστικη δεν χανοταν ποτε...
Αυτο ποθ γινοτανε ομως ηταν οτι επι μηνες εν αγνοια τους επαιζαν το παιχνιδι του Σοιμπλε ,αποδυναμωνοντας τη θεση μας ,χανοντας εναν εναν καθε συμμαχο,και δινωντας δικαιωμα στους Γερμανους να μιλησουν για ελειψη εμπιστοσυνης,διαθεση εξοδου απο μερους μας απο το Ευρω,πειθωντας ολους τους Ευρωπαιους να μας ζητησουν αυτο το σκληρο 3ο μνημονιο.
Στρωσαμε το βουτυρο στο ψωμι τους.Ειμαι σιγουρος οτι τοσο καιρο ο Σοιμπλε ετριβε τα ματια του,δεν πιστευε οτι του τα στρωναμε ολα στα ποδια του και ελεγε Ονειρο ζω μη με ξυπνατε
Βεβαια δεν φταινε μονο αυτοι...Οταν ανακοινωσε το πιο κουφο και ακυρο Δημοψηφισμα της Ιστοριας ο Αλεξης,ολοι βγηκαν στους δρομους για ανασες αξιοπρεπειας και να πουνε το περηφανο Οχι.Μια χαρα το ειπαμε ,χορεψαμε, και 3 μερες μετα παρακαλαγαμε να μας δωσουν αυτο που μετα παρησιας ειχαμε αποριψει
Και υστερα ηρθε ο πονος
Πρωτον στις σχεσεις κρατων δεν υπαρχουν φιλοι,μονο συμφεροντα και προσκαιροι συμμαχοι η εχθροι
Για αυτους που κυβερνανε τωρα εχω πολλες αμφιβολιες αν ειναι πουλημενοι και απατεωνες.Αυτο που μαλλον συμβαινει ειναι οτι ειναι απιστευτα ηλιθιοι και κολλημενοι σε ιδεοληψιες(και αυτα τα 2 συνεργαζονται και τροφοδοτει το ενα το αλλο)
Και ενω μπορουσαν να εκμεταλευτουν τις διεθνεις συγκυριες (γεωπολιτικες κτλ) και να κλεισουν μια πολυ καλυτερη συμφωνια απο το Μαρτη ακομα,η εστω ρε παιδι μου στο παρα 5 με την προταση Γιουνκερ,επεμεναν σε μαλακιες τυπου ασαφεια,θεωριες παιγνιων,θα καταρευσουν οι αγορες υπο το φοβο μας κτλ,οδηγουμενοι στην ουσια απο εναν ημιτρελο τυπο(Yanis),και νομιζαν οτι ειναι ακομα στο Πανεπιστημιο οπου οσο και να κρατουσε η καταληψη η εξεταστικη δεν χανοταν ποτε...
Αυτο ποθ γινοτανε ομως ηταν οτι επι μηνες εν αγνοια τους επαιζαν το παιχνιδι του Σοιμπλε ,αποδυναμωνοντας τη θεση μας ,χανοντας εναν εναν καθε συμμαχο,και δινωντας δικαιωμα στους Γερμανους να μιλησουν για ελειψη εμπιστοσυνης,διαθεση εξοδου απο μερους μας απο το Ευρω,πειθωντας ολους τους Ευρωπαιους να μας ζητησουν αυτο το σκληρο 3ο μνημονιο.
Στρωσαμε το βουτυρο στο ψωμι τους.Ειμαι σιγουρος οτι τοσο καιρο ο Σοιμπλε ετριβε τα ματια του,δεν πιστευε οτι του τα στρωναμε ολα στα ποδια του και ελεγε Ονειρο ζω μη με ξυπνατε
Βεβαια δεν φταινε μονο αυτοι...Οταν ανακοινωσε το πιο κουφο και ακυρο Δημοψηφισμα της Ιστοριας ο Αλεξης,ολοι βγηκαν στους δρομους για ανασες αξιοπρεπειας και να πουνε το περηφανο Οχι.Μια χαρα το ειπαμε ,χορεψαμε, και 3 μερες μετα παρακαλαγαμε να μας δωσουν αυτο που μετα παρησιας ειχαμε αποριψει
Και υστερα ηρθε ο πονος
εγω παρεξηγηθηκα και παω να κατουρησωΟ πονος γιαυτους που ειπαν οχι ειναι οτι πουληθήκαν. Οτι αγνοήθηκαν. Οτι επικράτησε το ναι. Και όχι οτι θα χάσουν τα κεκτημένα που δεν έχουν. Αν δεν έχει γίνει αντιληπτό θα γίνει σύντομα. Το στυλακι είναι μαλάκες οι οχι ειναι τραγικο. Οσο τραγικός ειναι ο αλεξης σχεδόν. .. Ο οποίος περίμενε το ναι στο δημοψήφισμα αλλα δεν του έκατσε. Εγω δεν πορεύομαι κύριε βασιλόφρων με το ναι του τσιπρα. Ακομα κι αν αυτο σημαίνει το χαμό μου. Ολοι πλέον και οι πιο ηλίθιοι βλέπουν τι ειναι η ευρωπη . Αν δεν το βλέπεις και θες παση θυσία να εισαι στο βουρκο ειναι αλλο θεμα. Αν ηαντιληψη που εχεις σαν ανθρωπος επειδη μεγαλωσες ετσι ειναι ο θανατος σου η ζωη μου δικαιολογείσαι . Εγω δεν πιστευω οτι ετσι ο κοσμος πρεπεινα πορεύεται. Αν το πιστευα θα ημουν πουτανα με τον ενα η τον αλλο τροπο. Κι οποιος το πιστευει και μετα οταν οι φιλοι τον προδιδουν η ζωη τον γαμαει κτλ κλαιγεται ειναι τελειως μαλακας γιατί παιρνει οτι επελεξε. Εγω πιστευω σε αξιες και υπαρχουν και αλλοι σαν εμενα. Δεν θα μου αποδειξεις ως συνηγορος του διαβολου πως η ζωη ειναι σκληρή και λαιφ σακς.. το βλεπω. Αλλα πεισμωνω δεν θα βάλλω τα μουτρα κατω να γινω ενας γλειμιτζουρας που παριστανει οτι ξέρει τις αξιες και ειρωνικα κρινει τον κοσμακι που πειναει και ειπε οχι.
Ο τσίπρας δεν εφτασε απο το πουθενα εδω που ειναι τυχαία επειδη ειναι ηλίθιος.. Δεν θα δικαιολογήσω τις πραξεις του με το καταλογιστο του ηλιθίου. Το σχέδιο ήταν προσχεδιασμένο πλεον ειναι καθαρό. Επομένως κύριοι η ιστορία θα κρίνει. να σας δω εσας του ναι (του πριν .. οχι του τωρα) με τα σημαιακια τα ελληνικα σε παρελαση. Να λετε για αξιοπρεπεια που ειχαν οι λιγοι που πεθαναν για να ακουω σημερα απο τα στοματα σας μαλακιες. Αυτα και χωρις παρεξηγηση ε;
Ας αρχίσουμε απο τους συλλογους μας. Δεν θέλουν γιατι εχουν προνομια απο τους κυβερνωντες γιατι εχουν τις αντιμισθιες και τα κονε τους γιατι μοιραζονται τα του συλλογου μεταξυ τους και ολα καλα.. και δεν διευκολύνουν τις ζωες των συναδελφων τους ουτε ποτε παλευουν για εμας γιατι απλα δεν τους ενδιαφερει. Ο παρτακισμος εχει γινει σινιαλο και τα αποτελεσματα του θα πεσουν να φανε εμας και τα παιδια σας.θα μπορούσε μια άλλη ανάγνωση να είναι ότι τους βάζουμε να μας τα επιβάλλουν αφού εμείς δεν θέλουμε να τα φτιάξουμε όπως πρέπει?
και μια δεύτερη ερώτηση είναι, ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν και δεν τους συμφέρει?
Eιτε εν γνωση ειτε εν αγνοια ,και παλι το αποτελεσμα το ιδιο ειναι,αν και νομιζω οτι ισχυει το δευτερο.Με γελοιους τυπους σαν τον Βαρουφακη μην ασχολεισαι,λες και ειναι κανα γιδι ο Σοιμπλε να ανοιγει τα χαρτια του στο καθε ζαβο.Στο εν αγνοια συνηγορει και η εικονα του Τσιπρα την τελευταια εβδομαδα,οταν επιτελους αντικρυσε τον Αρμαγεδων και καταλαβε επιτελους οτι ηγειται χωρας και οχι φοιτητικης παραταξης.Δεν ηταν μονο ο ερπης μοιαζει σαν να γερασε ξαφνικα 10 χρονια.Τουλαχιστον αυτος εμεινε εκει, και οχι ακριβως το παλεψε(δεν μπορουσε αλλωστε) αλλα πηρε μια αποφαση,σωστη λαθος?για μενα μαλλον σωστη,αλλος μπορει να πει επρεπε να κανει το αντιθετο.Οπως και να εχει δεν πεταξε τη μπαλα απο τα χερια του,αλλα πηρε μια αποφαση.Κατι ειναι και αυτο.Και τωρα δεν πρεπει να αποποιηθει της ευθυνης αλλα να την στηριξει ,με οποια κυβερνηση,με τους δικους του?με αλλους? Να κοψει το κεφαλι του να βρει λυση.μετά την χθεσινή παραδοχή του Βαρουφάκη ότι του το είπε ο ίδιος ο Σόιμπλε δε νομίζω ότι ισχύει το ... εν αγνοία...
Ας αρχίσουμε απο τους συλλογους μας. Δεν θέλουν γιατι εχουν προνομια απο τους κυβερνωντες γιατι εχουν τις αντιμισθιες και τα κονε τους γιατι μοιραζονται τα του συλλογου μεταξυ τους και ολα καλα.. και δεν διευκολύνουν τις ζωες των συναδελφων τους ουτε ποτε παλευουν για εμας γιατι απλα δεν τους ενδιαφερει. Ο παρτακισμος εχει γινει σινιαλο και τα αποτελεσματα του θα πεσουν να φανε εμας και τα παιδια σας.
Απο τους συλλόγους παρτο μετα πιο πανω και παει λεγοντας..
Οταν ο αλλος θελει να κανει επιχειρηση δικηγορικη με 40 ατομα μεσα με 300 ευρω και ολη μερα εργασια, (εργοστασιο) και προκειται να βγαλει λεφτακια με φουντες απο αυτο γιατι να μην θελει να γινουν ολα ετσι.. τα λεφτα βλεπεις δεν ειναι στον κυρ μητσο το γειτονα σου αλλα στις εταιριες κτλ και
οπως πεθανε το μπακαλικο απο τα σουπερ μαρκετ..
εμεις κυριε ερειζερ δεν συμμετεχουμε πουθενα. Ψηφιζουμε δεν ψηφίζουμε οτι θελουν κανουν . Επομενως το πρωτο ερωτημα ακυρο.
Ειναι αστειο που υπερασπιζονται οι υπερμαχοι του ναι πλεον τον τσιπρα α και κατι κολλημενοι του συνασπισμου. Ξεπουλιεται η χωρα και εμεις ανοιγουμε το στομα να πουμε σωστη αποφαση.η να ξεπλυνουμε πασοκ και νδ. μιλαμε για κατάντια νοητιή συναισθηματικη πολιτικη κοινωνικη.. Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δεν μπορει να το ζω αυτο. Να ακουω τετοια πραγματα απο σοβαρους ανθρωπους. Απο την αλλη αν πεσουμε στο πατο ισως ανεβουμε καποτε.Eιτε εν γνωση ειτε εν αγνοια ,και παλι το αποτελεσμα το ιδιο ειναι,αν και νομιζω οτι ισχυει το δευτερο.Με γελοιους τυπους σαν τον Βαρουφακη μην ασχολεισαι,λες και ειναι κανα γιδι ο Σοιμπλε να ανοιγει τα χαρτια του στο καθε ζαβο.Στο εν αγνοια συνηγορει και η εικονα του Τσιπρα την τελευταια εβδομαδα,οταν επιτελους αντικρυσε τον Αρμαγεδων και καταλαβε επιτελους οτι ηγειται χωρας και οχι φοιτητικης παραταξης.Δεν ηταν μονο ο ερπης μοιαζει σαν να γερασε ξαφνικα 10 χρονια.Τουλαχιστον αυτος εμεινε εκει, και οχι ακριβως το παλεψε(δεν μπορουσε αλλωστε) αλλα πηρε μια αποφαση,σωστη λαθος?για μενα μαλλον σωστη,αλλος μπορει να πει επρεπε να κανει το αντιθετο.Οπως και να εχει δεν πεταξε τη μπαλα απο τα χερια του,αλλα πηρε μια αποφαση.Κατι ειναι και αυτο.Και τωρα δεν πρεπει να αποποιηθει της ευθυνης αλλα να την στηριξει ,με οποια κυβερνηση,με τους δικους του?με αλλους? Να κοψει το κεφαλι του να βρει λυση.
θα φτιαξω μια με τον μπλιζ . Θα ελεγα να ερθει και ο ραο παο αλλα δεν μπορει..νομίζω πως κατάλαβα λίγο καλύτερα... ;)
ευχαριστώ.
σε όλους τους κλάδους τα ίδια γίνονται...
ο παρτακισμός... έχεις δίκιο, σε αυτό διαπρέπουμε...
φτιάξε μια εταιρεία!
θελω μιση ωρα κενο καθε 4 ωρες για να τον παιζωθα φτιαξω μια με τον μπλιζ . Θα ελεγα να ερθει και ο ραο παο αλλα δεν μπορει..
θα φτιαξω μια με τον μπλιζ . Θα ελεγα να ερθει και ο ραο παο αλλα δεν μπορει..
θελω μιση ωρα κενο καθε 4 ωρες για να τον παιζω