Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.406
Ασε με εμενα και τι ειμαι,το πως μεγαλωσα και τις αντιληψεις μου δεν τις ξερεις,παντως κατα την γνωμη μου ενας μαπας ειμαι.Και ασε ολους τους αλλους,κοιτα εσενα μια φορα,και οχι με διαθεση αποθεωτικη αλλα με διαθεση αυτοκριτικη και να βρεις ποιο ειναι το δικο σου μερτικο στο φταιξιμο.Δεν φταινει παντα οι αλλοι που μας προδινουν,εμεις φταιμε που αφεθηκαμε να προδωθουμε.Ο πονος γιαυτους που ειπαν οχι ειναι οτι πουληθήκαν. Οτι αγνοήθηκαν. Οτι επικράτησε το ναι. Και όχι οτι θα χάσουν τα κεκτημένα που δεν έχουν. Αν δεν έχει γίνει αντιληπτό θα γίνει σύντομα. Το στυλακι είναι μαλάκες οι οχι ειναι τραγικο. Οσο τραγικός ειναι ο αλεξης σχεδόν. .. Ο οποίος περίμενε το ναι στο δημοψήφισμα αλλα δεν του έκατσε. Εγω δεν πορεύομαι κύριε βασιλόφρων με το ναι του τσιπρα. Ακομα κι αν αυτο σημαίνει το χαμό μου. Ολοι πλέον και οι πιο ηλίθιοι βλέπουν τι ειναι η ευρωπη . Αν δεν το βλέπεις και θες παση θυσία να εισαι στο βουρκο ειναι αλλο θεμα. Αν ηαντιληψη που εχεις σαν ανθρωπος επειδη μεγαλωσες ετσι ειναι ο θανατος σου η ζωη μου δικαιολογείσαι . Εγω δεν πιστευω οτι ετσι ο κοσμος πρεπεινα πορεύεται. Αν το πιστευα θα ημουν πουτανα με τον ενα η τον αλλο τροπο. Κι οποιος το πιστευει και μετα οταν οι φιλοι τον προδιδουν η ζωη τον γαμαει κτλ κλαιγεται ειναι τελειως μαλακας γιατί παιρνει οτι επελεξε. Εγω πιστευω σε αξιες και υπαρχουν και αλλοι σαν εμενα. Δεν θα μου αποδειξεις ως συνηγορος του διαβολου πως η ζωη ειναι σκληρή και λαιφ σακς.. το βλεπω. Αλλα πεισμωνω δεν θα βάλλω τα μουτρα κατω να γινω ενας γλειμιτζουρας που παριστανει οτι ξέρει τις αξιες και ειρωνικα κρινει τον κοσμακι που πειναει και ειπε οχι.
Ο τσίπρας δεν εφτασε απο το πουθενα εδω που ειναι τυχαία επειδη ειναι ηλίθιος.. Δεν θα δικαιολογήσω τις πραξεις του με το καταλογιστο του ηλιθίου. Το σχέδιο ήταν προσχεδιασμένο πλεον ειναι καθαρό. Επομένως κύριοι η ιστορία θα κρίνει. να σας δω εσας του ναι (του πριν .. οχι του τωρα) με τα σημαιακια τα ελληνικα σε παρελαση. Να λετε για αξιοπρεπεια που ειχαν οι λιγοι που πεθαναν για να ακουω σημερα απο τα στοματα σας μαλακιες. Αυτα και χωρις παρεξηγηση ε;
Και δεν ειναι η Ευρωπη μονο ενας Βουρκος ολος ο Κοσμος ειναι,και η ζωη μας ειναι,την κολαση εδω την ζουμε,δεν ξεφευγεις,το θεμα ειναι να βρεις μια γωνια να εισαι πιο ανετα και να μπορεις να ανασανεις.Επισης σταματα να δημιουργεις εχθρους και απεναντι ,στο ειχα πει αλλη φορα παγιδευεσαι σε διπολα
Γενικα επειδη μιλας κι για αξιες να θυμασαι κατι που ειχε πει ενας Τυπος παλιοτερα :
Tα του καισαρως τω καισαρι και τα του Θεου τω Θεω