Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Ο πονος γιαυτους που ειπαν οχι ειναι οτι πουληθήκαν. Οτι αγνοήθηκαν. Οτι επικράτησε το ναι.  Και όχι οτι θα χάσουν τα κεκτημένα που δεν έχουν. Αν δεν έχει γίνει αντιληπτό θα γίνει σύντομα. Το στυλακι είναι μαλάκες οι οχι ειναι τραγικο.  Οσο τραγικός ειναι ο αλεξης  σχεδόν. .. Ο οποίος περίμενε το ναι στο δημοψήφισμα αλλα δεν του έκατσε. Εγω δεν πορεύομαι κύριε βασιλόφρων με το ναι του τσιπρα. Ακομα κι αν αυτο σημαίνει το χαμό μου. Ολοι πλέον και οι πιο ηλίθιοι βλέπουν τι ειναι η ευρωπη . Αν δεν το βλέπεις και θες παση θυσία να εισαι στο βουρκο ειναι αλλο θεμα. Αν ηαντιληψη που εχεις σαν ανθρωπος επειδη μεγαλωσες ετσι ειναι ο θανατος σου η ζωη μου δικαιολογείσαι . Εγω δεν πιστευω οτι ετσι ο κοσμος πρεπεινα πορεύεται. Αν το πιστευα θα ημουν πουτανα με τον ενα η τον αλλο τροπο. Κι οποιος το πιστευει και μετα οταν οι φιλοι τον προδιδουν η ζωη τον γαμαει κτλ κλαιγεται ειναι τελειως μαλακας γιατί παιρνει οτι επελεξε. Εγω πιστευω σε αξιες και υπαρχουν και αλλοι σαν εμενα. Δεν θα μου αποδειξεις ως συνηγορος του διαβολου πως η ζωη ειναι σκληρή και λαιφ σακς.. το βλεπω. Αλλα πεισμωνω δεν θα βάλλω τα μουτρα κατω να γινω ενας γλειμιτζουρας που παριστανει οτι ξέρει τις αξιες και ειρωνικα κρινει τον κοσμακι που πειναει και ειπε οχι.
Ο τσίπρας δεν εφτασε απο το πουθενα εδω που ειναι τυχαία επειδη ειναι ηλίθιος.. Δεν θα δικαιολογήσω τις πραξεις του με το καταλογιστο του ηλιθίου. Το σχέδιο ήταν προσχεδιασμένο πλεον ειναι καθαρό. Επομένως κύριοι η ιστορία θα κρίνει. να σας δω εσας του ναι (του πριν .. οχι του τωρα) με τα σημαιακια τα ελληνικα σε παρελαση. Να λετε για αξιοπρεπεια που ειχαν οι λιγοι που πεθαναν για να ακουω σημερα απο τα στοματα σας μαλακιες. Αυτα και χωρις παρεξηγηση ε;  :grin:
Ασε με εμενα και τι ειμαι,το πως μεγαλωσα και τις αντιληψεις μου δεν τις ξερεις,παντως κατα την γνωμη μου ενας μαπας ειμαι.Και ασε ολους τους αλλους,κοιτα εσενα μια φορα,και οχι με διαθεση αποθεωτικη αλλα με διαθεση αυτοκριτικη και να βρεις ποιο ειναι το δικο σου μερτικο στο φταιξιμο.Δεν φταινει παντα οι αλλοι που μας προδινουν,εμεις φταιμε που αφεθηκαμε να προδωθουμε.
Και δεν ειναι η Ευρωπη μονο ενας Βουρκος ολος ο Κοσμος ειναι,και η ζωη μας ειναι,την κολαση εδω την ζουμε,δεν ξεφευγεις,το θεμα ειναι να βρεις μια γωνια να εισαι πιο ανετα και να μπορεις να ανασανεις.Επισης σταματα να δημιουργεις εχθρους και απεναντι ,στο ειχα πει αλλη φορα παγιδευεσαι σε διπολα
Γενικα επειδη μιλας κι για αξιες να θυμασαι κατι που ειχε πει ενας Τυπος παλιοτερα :
Tα του καισαρως τω καισαρι και τα του Θεου τω Θεω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Ειναι αστειο που υπερασπιζονται οι υπερμαχοι του ναι πλεον τον τσιπρα α και κατι κολλημενοι του συνασπισμου. Ξεπουλιεται η χωρα και εμεις  ανοιγουμε το στομα να πουμε σωστη αποφαση.η να ξεπλυνουμε πασοκ και νδ. μιλαμε για κατάντια νοητιή συναισθηματικη πολιτικη κοινωνικη..  Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δεν μπορει να το ζω αυτο. Να ακουω τετοια πραγματα απο σοβαρους ανθρωπους. Απο την αλλη αν πεσουμε στο πατο ισως ανεβουμε καποτε.
Τα ιδια θα ελεγα αν ελεγε και οχι ,Αν αφηνες τον ζηλο σου και τον φανατισμο σου και την τυφλη πιστη σου οτι εχεις απεναντι σου ενα λοχαγο του Ναι  :P θα εβλεπες οτι τον συγχαιρω οχι γιατι ειπε ναι,Αλλα γιατι πηρε μια ΑΠΟΦΑΣΗ.Ειναι βασικο για καθε ανθρωπο να στεκεται στο υψος των περιστασεων και να παιρνει αποφασεις,και να μην ενδιδει στον δισταγμο στον φοβο και στον πανικο.Απλη γνωμη μου ηταν οτι διαλεξε το σωστο με τα ελαχιστα που γνωριζω,μπορει καλλιστα να αποδειχτει οτι το αντιθετο θα ηταν πιο σωστο.
Στο κοσμο που ζω εγω ομως δεν υπαρχει σωστο και λαθος,μονο αποφασεις που αφου τις παρεις προχωρας χωρις τυψεις

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Λοιπον ας ηρεμησουμε μαγκες γιατι τους την φεραμε τελικα  :2funny:

11141759_10207301576318541_5894904448751346142_n.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ασε με εμενα και τι ειμαι,το πως μεγαλωσα και τις αντιληψεις μου δεν τις ξερεις,παντως κατα την γνωμη μου ενας μαπας ειμαι.Και ασε ολους τους αλλους,κοιτα εσενα μια φορα,και οχι με διαθεση αποθεωτικη αλλα με διαθεση αυτοκριτικη και να βρεις ποιο ειναι το δικο σου μερτικο στο φταιξιμο.Δεν φταινει παντα οι αλλοι που μας προδινουν,εμεις φταιμε που αφεθηκαμε να προδωθουμε.
Και δεν ειναι η Ευρωπη μονο ενας Βουρκος ολος ο Κοσμος ειναι,και η ζωη μας ειναι,την κολαση εδω την ζουμε,δεν ξεφευγεις,το θεμα ειναι να βρεις μια γωνια να εισαι πιο ανετα και να μπορεις να ανασανεις.Επισης σταματα να δημιουργεις εχθρους και απεναντι ,στο ειχα πει αλλη φορα παγιδευεσαι σε διπολα
Γενικα επειδη μιλας κι για αξιες να θυμασαι κατι που ειχε πει ενας Τυπος παλιοτερα :
Tα του καισαρως τω καισαρι και τα του Θεου τω Θεω
Δεν φτιαχνω εχθρους αν εκφραζω αποψη.  Και η αποψη μου ειναι αυτή σου αρεσει δεν σου αρεσει. Κρίνω αυτό που λες. Για εμένα δεν αρκεί να πάρεις απόφαση. Οι περισσότεροι το κάνουν αυτο. ειναι δυνατον να θεωρούμε σημαντικό σε ενα πολτικο το να παρει απόφαση; τι είναι παιδάκι του δημοτικού ;  αυτοκριτικη κανω καθε μερα που αναγκαζομαι να π[αιρνω αποφασεις εναντια στο συμφερον μου το ατομικο για να μην αδικησω καποιον. Εκει να δεις αποφαση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τα ιδια θα ελεγα αν ελεγε και οχι ,Αν αφηνες τον ζηλο σου και τον φανατισμο σου και την τυφλη πιστη σου οτι εχεις απεναντι σου ενα λοχαγο του Ναι  :P θα εβλεπες οτι τον συγχαιρω οχι γιατι ειπε ναι,Αλλα γιατι πηρε μια ΑΠΟΦΑΣΗ.Ειναι βασικο για καθε ανθρωπο να στεκεται στο υψος των περιστασεων και να παιρνει αποφασεις,και να μην ενδιδει στον δισταγμο στον φοβο και στον πανικο.Απλη γνωμη μου ηταν οτι διαλεξε το σωστο με τα ελαχιστα που γνωριζω,μπορει καλλιστα να αποδειχτει οτι το αντιθετο θα ηταν πιο σωστο.
Στο κοσμο που ζω εγω ομως δεν υπαρχει σωστο και λαθος,μονο αποφασεις που αφου τις παρεις προχωρας χωρις τυψεις
Δεν εχω φανατισμό και σε συμπαθω σαν νικ πιστεύω ότι έχεις άποψη και λόγο. Ομως ζω σε ενα περιβαλλον που βλεπω να κλαιγεται ο λεφτας με την πορσε και να υποστηριζει τον τσιπρα πλεον που εβριζε. Οσο και να το πεις ξερναω.. με το τα καλα και συμφεροντα. Και σε παιρνει η μπαλα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτος ειχε αντιγραψει και απολύσανε την καθηγήτρια; καλα θυμάμαι;  :think:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Δεν εχω φανατισμό και σε συμπαθω σαν νικ πιστεύω ότι έχεις άποψη και λόγο. Ομως ζω σε ενα περιβαλλον που βλεπω να κλαιγεται ο λεφτας με την πορσε και να υποστηριζει τον τσιπρα πλεον που εβριζε. Οσο και να το πεις ξερναω.. με το τα καλα και συμφεροντα. Και σε παιρνει η μπαλα  :grin:
Nα με παρει και να με σηκωσει  καλη μου το αξιζω :grin:.Αλλωστε για αυτα που σε μεμφομαι δυστυχως τα εχω και εγω  :( Σαν καθρεφτη σε χρησιμοποιω για να χτυπαω εμενα,κατι που το εχω πελωρια αναγκη  :s&m_1:

Πολλα ειπαμε ,φευγω,πρεπει να παω να αλλαξω λαστιχα στη Πορσε μουαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Nα με παρει και να με σηκωσει  καλη μου το αξιζω :grin:.Αλλωστε για αυτα που σε μεμφομαι δυστυχως τα εχω και εγω  :( Σαν καθρεφτη σε χρησιμοποιω για να χτυπαω εμενα,κατι που το εχω πελωρια αναγκη  :s&m_1:

Πολλα ειπαμε ,φευγω,πρεπει να παω να αλλαξω λαστιχα στη Πορσε μουαχαχαχα
  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στηριζουμε Αλεξη Τσιπρα και αναμενουμε την νεα κυβερνηση υπο την πρωθυπουργια του, με οριζοντα οκταετιας, και διαγραφές των λαϊκιστών.

Η Ελλαδα προχωρει.
ΟΧΙ στη δραχμη.
ΟΧΙ στο λαϊκισμό.
ΟΧΙ στις δυναμεις της οπισθοδρομησης.
ΝΑΙ στην Ευρωπη και στην κυβερνηση ευρείας συνεννοησης και πλειοψηφιας.
ΝΑΙ στην αναπτυξη και τις μεταρρυθμισεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[video]bUOaerikVzA&feature=youtu.be[/video]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στηριζουμε Αλεξη Τσιπρα και αναμενουμε την νεα κυβερνηση υπο την πρωθυπουργια του, με οριζοντα οκταετιας, και διαγραφές των λαϊκιστών.

Η Ελλαδα προχωρει.
ΟΧΙ στη δραχμη.
ΟΧΙ στο λαϊκισμό.
:vomit:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606

Η Ελλαδα προχωρει.
ΟΧΙ στη δραχμη.
ΟΧΙ στο λαϊκισμό.
ΝΑΙ στη κωλοτουμπα!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Η Ελλαδα προχωρει.
ΟΧΙ στη δραχμη.
ΟΧΙ στο λαϊκισμό.

Αλέκο ... σου θύμισε τον Αντωνάκη  σήμερα ο αλετσις? ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
H Eλλάδα απέκτησε επιτελους αυτο που χρειαζοταν.

Εναν σοβαρο πρωθυπουργο και μια κυβερνηση ευρειας πλειοψηφιας, χωρις τα σταλινικα απολειφαδια να κρατανε τη χωρα πίσω.

Αναμενω τις διαγραφές των λαϊκιστών και μετα θα ανακοινωσω την πληρη ενταξη μου στον Συριζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom