Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κανένα  πρόβλημα   ,  θα σε  τακτοποιήσω  !!  στείλε info  !!  :-*
κωστακη για να φτιαχτω και αντι για προκαταρκτικα να παμε σε ενα ιχθυοπωλείο και να περασουμε πριν να τα δωσουμε στον νικ  :erection:  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το #ΤhisIsACoup (Αυτό είναι Πραξικόπημα) έγινε το δεύτερο πιο δημοφιλές χάσταγκ παγκοσμίως

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Νομίζω ότι αναφέρονται στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που δεν έχει σχέση με την ποινική διαδικασία.
Είναι πραγματικά ακατανόητη η επιμονή τους και το σχέδιο, που θα εισαχθεί είναι επιεικώς απαράδεκτο και άδικο αφού παρακάμπτεται η ουσία, που είναι η ανεύρεση της αλήθειας και δίνεται έμφαση στον τύπο και στην υποκριτική ανάπτυξη ιδεών υπό την μορφή εκθέσεων.
Ο κ. Alex71 έκανε, χθες, μία μικρή περίληψη των αλλαγών, που αφορούν άμεσα τους μη νομικούς.
Θα προσπαθήσω να την βρω.

το είδα, ευχαριστώ...
δεν καταλαβαίνω πολλά για να είμαι ειλικρινής παρά μόνο ίσως ότι θέλουν με κάποιο τρόπο επιτάχυνση των διαδικασιών ίσως.
δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και άλλες πιθανές επιδράσεις στον κλάδο γενικότερα...

ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτή η παρέμβαση στα εσωτερικά μας.
βέβαια αν ήταν η μοναδική, πάλι καλά θα έπρεπε να λέγαμε...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Το #ΤhisIsACoup (Αυτό είναι Πραξικόπημα) έγινε το δεύτερο πιο δημοφιλές χάσταγκ παγκοσμίως

βάλτο ολόκληρο...
URL]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
o τσε γκεβαρα μας τελειωσε...υπομονη μεχρι τις επομενες εκλογες για τον επομενο...
αναμενω διαγγελμα απο τον κυριο φωτοπουλο της δεη για το ποιον να στηριξουμε στις επομενες εκλογες :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα παιδιά.
Έχω μέρες να μπω αλλά ήμουν Βρυξέλλες για να διαπραγματευτω.
Μην ανησυχείτε καθόλου η πουτσα που έφερα φτάνει για όλους.  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Καλημέρα παιδιά.
Έχω μέρες να μπω αλλά ήμουν Βρυξέλλες για να διαπραγματευτω.
Μην ανησυχείτε καθόλου η πουτσα που έφερα φτάνει για όλους.  :grin:
φτιαξε μου μια διπλη με αξιοπρεπεια τυπε  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το είδα, ευχαριστώ...
δεν καταλαβαίνω πολλά για να είμαι ειλικρινής παρά μόνο ίσως ότι θέλουν με κάποιο τρόπο επιτάχυνση των διαδικασιών ίσως.
δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και άλλες πιθανές επιδράσεις στον κλάδο γενικότερα...

ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτή η παρέμβαση στα εσωτερικά μας.
βέβαια αν ήταν η μοναδική, πάλι καλά θα έπρεπε να λέγαμε...
Η προσπάθεια που γίνεται απο την αλλαγή του ΚΠΔικ έχει σαν στόχο την αποξένωση του πολίτη απο την δικαιοσύνη. Αν ο πολίτης δεν έχει πρόσβαση στην δικαιοσύνη τότε δεν υπάρχει δίκαιο αλλά επίφαση δικαίου. (για τα μάτια του κόσμου όπως λενε στο χωριο μου) Οταν τα έξοδα που θα πρεπει να καταβάλει ειναι υπέρογκα, όταν η έκδοση απόφασης θα στηρίζεται μόνο σε έγγραφα και δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία, όταν η διαδικασία ενδίκων μέσων καταργείται και κατα τρόπο ανίερο επισπεύδεται η διαδικασία των πλειστηριασμών σε μια χώρα που φτωχοποιείται εσκεμμένως, νομίζω ότι η οπτική είναι να διαλύσουμε μια χώρα και τους πολίτες της και όχι να επιβοηθήσουμε την επιτάχυνση της δικαιοσύνης. Βέβαια όλα αυτά θεωρητικά λειτουργούν σαν μέτρα για την επιτάχυνση... Για ανθρώπους όμως που ασχολούνται με το δίκαιο σε κάποιο τομέα του και υπηρετούν καθημερινά αυτό το κομμάτι είμαι πέρα απο εμφανές ότι υπήρχαν χιλιάδες άλλα μέτρα για να επιταχυνθεί η δικαιοσύνη και σιγουρα δεν ειναι αυτά.. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς οτι ορισμένοι δικαστές βγάζουν αποφάσεις μετα απο εναμιση χρονο καταστρατηγώντας κάθε μορφή δικονομίας και δικαίου δημιουργώντας οι ίδιοι την αρνησιδικία που υποτίθεται  πάμε να προστατεύσουμε.. κατανοεί καλύτερα την ξεφτίλα. Και να είστε σίγουροι ολοι τους γνωρίζουν πολύ καλά πως θα μπορούσε να γίνει ολο αυτό το συστημα καλύτερο . Δεν θέλουν . Τους συμφέρει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα στην τυλιξω αριστεροστροφα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Η προσπάθεια που γίνεται απο την αλλαγή του ΚΠΔικ έχει σαν στόχο την αποξένωση του πολίτη απο την δικαιοσύνη. Αν ο πολίτης δεν έχει πρόσβαση στην δικαιοσύνη τότε δεν υπάρχει δίκαιο αλλά επίφαση δικαίου. (για τα μάτια του κόσμου όπως λενε στο χωριο μου) Οταν τα έξοδα που θα πρεπει να καταβάλει ειναι υπέρογκα, όταν η έκδοση απόφασης θα στηρίζεται μόνο σε έγγραφα και δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία, όταν η διαδικασία ενδίκων μέσων καταργείται και κατα τρόπο ανίερο επισπεύδεται η διαδικασία των πλειστηριασμών σε μια χώρα που φτωχοποιείται εσκεμμένως, νομίζω ότι η οπτική είναι να διαλύσουμε μια χώρα και τους πολίτες της και όχι να επιβοηθήσουμε την επιτάχυνση της δικαιοσύνης. Βέβαια όλα αυτά θεωρητικά λειτουργούν σαν μέτρα για την επιτάχυνση... Για ανθρώπους όμως που ασχολούνται με το δίκαιο σε κάποιο τομέα του και υπηρετούν καθημερινά αυτό το κομμάτι είμαι πέρα απο εμφανές ότι υπήρχαν χιλιάδες άλλα μέτρα για να επιταχυνθεί η δικαιοσύνη και σιγουρα δεν ειναι αυτά.. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς οτι ορισμένοι δικαστές βγάζουν αποφάσεις μετα απο εναμιση χρονο καταστρατηγώντας κάθε μορφή δικονομίας και δικαίου δημιουργώντας οι ίδιοι την αρνησιδικία που υποτίθεται  πάμε να προστατεύσουμε.. κατανοεί καλύτερα την ξεφτίλα. Και να είστε σίγουροι ολοι τους γνωρίζουν πολύ καλά πως θα μπορούσε να γίνει ολο αυτό το συστημα καλύτερο . Δεν θέλουν . Τους συμφέρει.

[size=20pt]ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ![/size]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
o τσε γκεβαρα μας τελειωσε...υπομονη μεχρι τις επομενες εκλογες για τον επομενο...
αναμενω διαγγελμα απο τον κυριο φωτοπουλο της δεη για το ποιον να στηριξουμε στις επομενες εκλογες :rockon: :rockon: :rockon:
  καπνιζοντας το πουρο σου να υποθεσω με τα λεφτακια της επιδοτησης για το τρακτερ; :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επιπλέον εχω μια ερώτηση - απορία. Ποιος αλήθεια πιστεύει 1 οτι οι γερμανοι ειναι φιλοι μας που θέλουν το καλο μας..; 2. Οι μαλάκες που κυβερνούσαν και κυβερνουν δεν μας πούλησαν;  3. Οτι ολα αυτα που γινονται ειναι φυσιολογικα και φταιει ενας ενω οι πιο πισω ειναι αμετοχοι;  
Ποιος εκτός απο κομματοσκυλα ολων των παρατάξεων και κάτι τραγικούς μαλάκες που έχουν έτσι κι αλλιως αι κιου αμοιβαδας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
13 Ιουλίου 2015/Νέα, Ολομέλεια - Συντονιστική
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο, Τρίτη 14.07.2015 και ώρα 17.00 στα γραφεία του ΔΣΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom