erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Σου πάνε τα γαλάζια κυριος..Και εσείς μας την ανεβάζετε με τις αναρτήσεις σας.
Μένει μόνο τώρα να καταφέρουμε να την εκτονώσουμε.
Σου πάνε τα γαλάζια κυριος..Και εσείς μας την ανεβάζετε με τις αναρτήσεις σας.
Μένει μόνο τώρα να καταφέρουμε να την εκτονώσουμε.
Καλημέρα!!
Μεταξύ άλλων ζητείται ... μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος
Μάλιστα, θα μας λένε και πως θα δικάζουμε. Και αυτό είναι μεταρρύθμιση που αφορά το οικονομικό μας πρόβλημα...
Φωτογραφία για τις γερμανικές εταιρείες που έχουν πάρει σειρά για πρόστιμα?
Μπλιζ, ποιος και πως θα το δεχθεί αυτό?
ο τσιπρας τι φταιει???τον ψηφισαν και βγηκε....Επιπλέον να δηλώσω ότι ακόμα κι αν ειμαστε κωλολαός αυτό δεν αναιρει το γεγονός οτι οι Φινλανδοί είναι μαλάκες Ακόμα και αν έχουμε κάνει άπειρα λάθη αυτό δεν αίρει τον καταλογισμό των φασιστικών πράξεων της ευρωπαικής ένωσης και την ξεφτίλα του τσιπρα . ευχαριστώ
Επειδη προφανως, για οσους ξερουν, δεν ειναι δυνατον να συνταχθει σε τρεις μερες νεος Κωδικας Πολιτικης Δικονομιας (για τους μη νομικους ειναι οι κανονες της διαδικασιας της αστικής δίκης), θα ζητηθει η ΑΜΕΣΗ ψηφιση του Νέου (γιατι Κωδικα εχουμε, απλως θελουν νεο που να "επιταχυνει" τις διαδικασιες) Κωδικα που ειχε ετοιμασει ο Αθανασίου με την προηγουμενη κυβερνηση.
Το βασικοτερο και επαχθεστερο για τους δικηγορους ειναι οτι στη νεα αστικη δικη δεν προβλεπεται διαδικασια στο ακροατηριο, ουτε εξεταση μαρτυρων, αλλά θα δινουμε τους φακελους μας στον δικαστη με ενορκες βεβαιωσεις και θα βγαζει αποφαση.
Αυτο με δυο λογια, "εκλαικευμενα".
Υπαρχουν φυσικα κι αλλες λεπτομερειες (προνομια τραπεζων στην εκτελεστικη διαδικασια, κλπ), τις οποιες ας μην αναφερουμε λεπτομερως και κουρασουμε.
Για οποιον δεν ξερει, ισως δεν εχει τοση σημασια.
Ομως και μονο οτι ζητειται να ψηφισθει σε 3 μερες ενας κωδικας, που υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηθελε διαβουλευση πολλων μηνων για να συγκεκριμενοποιηθει, ειναι τραγικο...
Προδήλως προκειται για εκβιασμο προκειμενου να επανελθει ΑΜΕΣΑ το σχεδιο Αθανασίου.
Είναι ιδιος με τους σαμαροβενιζελους και το χειροτερο ντυθηκε προβια χειρότερου ψευδους.ο τσιπρας τι φταιει???τον ψηφισαν και βγηκε....
μετα την συμφωνια θα ριξω επιτελους και μια ξεγνοιαστη μαλακια ξανα...
η καρδουλα μου το ξερει τυπε...ειχα παρατηρησει μεχρι και μειωση στην ποσοτητα... :S :S :S :S :S :SΔεν φάνηκε πάντως να έχετε πρόβλημα έως τώρα ...
Καλημέρα , call-girl με καταγωγή από γερμανια υπάρχει ? , θέλω να το γαμήσω !!
η καρδουλα μου το ξερει τυπε...ειχα παρατηρησει μεχρι και μειωση στην ποσοτητα... :S :S :S :S :S :S
θα ειχες ψηφισει και γιωργακη εσυ ετσι οπως σε κοβω...Ημουν ρομαντική και πίστευα και τώρα μου γαμήσανε την ελπίδα Αυτο δεν θα τους το συχγωρήσω ποτε
Δεν φάνηκε πάντως να έχετε πρόβλημα έως τώρα ...
δεν ψηφίζω εδω και χρονια. Τώρα πίστεψα οτι κάτι θα αλλαξει . αλλαξε εχουμε πολεμοθα ειχες ψηφισει και γιωργακη εσυ ετσι οπως σε κοβω...
κοστακι ξερ κατι τσαπτρα πατρα γερμανικα δεν ξερω αν στο ειπα;