alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Στ' αληθεια θεωρεις οτι προσπαθει καποιος να σε πεισει?προσπαθησε και αλλο μπορει και να πειστω. καλά που ειναι ενα πεταμενο βραδυ για χασιμο.
Στ' αληθεια θεωρεις οτι προσπαθει καποιος να σε πεισει?προσπαθησε και αλλο μπορει και να πειστω. καλά που ειναι ενα πεταμενο βραδυ για χασιμο.
Αν με ενδιεφερε να σε πεισω ειχα κ καλυτερο τροπο ;)προσπαθησε και αλλο μπορει και να πειστω. καλά που ειναι ενα πεταμενο βραδυ για χασιμο.
οχι, η ροζυ νομιζω οτι χτυπιεται απο πεποιθηση και ηρθε να μιλησουμε γι α νυχιαΣτ' αληθεια θεωρεις οτι προσπαθει καποιος να σε πεισει?
ε ρε ροζυ σοβαρα; εδω να κρατησεις ενα "αντρα" που σε εχει να σε πηδαει ως δευτερη και τριτη κτλ δε καταφερες και σου πηδιεται ακομα και με τρανς και θα πεισεις εμενα ; και ματακι; ευγε. για να σε δωΑν με ενδιεφερε να σε πεισω ειχα κ καλυτερο τροπο ;)
Προσεχεις μην δαγκωσεις τη γλωσσα σου ε?οχι, η ροζυ νομιζω οτι χτυπιεται απο πεποιθηση και ηρθε να μιλησουμε γι α νυχιαΝα πιεις με φιλους (αν εχεις) κανενα ταρανδια παντως. Αν και η αληθεια οπως φαινεται ειναι οτι η ροζυ δεν βρισκει κανα γκομενακι της προκοπης οποτε το εριξε στο νετ μπας και βρει πουτσο και εσυ αποτυχημενος στο γαμο βρηκες ενα παρταλι να πουλησεις αγαπες στο μπου .
Δεν ειμαστε τοσο κοινοτυποι.οχι, η ροζυ νομιζω οτι χτυπιεται απο πεποιθηση και ηρθε να μιλησουμε γι α νυχιαΝα πιεις με φιλους (αν εχεις) κανενα ταρανδια παντως. Αν και η αληθεια οπως φαινεται ειναι οτι η ροζυ δεν βρισκει κανα γκομενακι της προκοπης οποτε το εριξε στο νετ μπας και βρει πουτσο και εσυ αποτυχημενος στο γαμο βρηκες ενα παρταλι να πουλησεις αγαπες στο μπου .
ρε ερη σοβαρα θεωρεις οτι τιθεται καν θεμα κερατου σε παρανομη σχεση?ε ρε ροζυ σοβαρα; εδω να κρατησεις ενα "αντρα" που σε εχει να σε πηδαει ως δευτερη και τριτη κτλ δε καταφερες και σου πηδιεται ακομα και με τρανς και θα πεισεις εμενα ; και ματακι; ευγε. για να σε δω
αυτα κουκλα μου πρεπει να απασχολήσουν εσενα οχι εμενα..ρε ερη σοβαρα θεωρεις οτι τιθεται καν θεμα κερατου σε παρανομη σχεση?
Δεν με απασχολει κατι, τα χω λυμενα τα θεματα μου απολυτα.αυτα κουκλα μου πρεπει να απασχολήσουν εσενα οχι εμενα..![]()
ναι φαινεταιΔεν με απασχολει κατι, τα χω λυμενα τα θεματα μου απολυτα.
Χαιρομαι που συμφωνουμεναι φαινεται![]()
σαουλ χαλια η γειτόνισσες; :oΕιναι αδικη η ζωη.Αλλοι εχουν σχεση και γκομενα και εγω δεν εχω ουτε ωραια γειτονισα να μπορω να περνω υλικο για το σπιτι :-
εγω χαιρομαι που κανεις την παπια γιατι δεν εχεις αλλη επιλογηΧαιρομαι που συμφωνουμε![]()
:o τι εκανες στα μπαρακια επινες ;Χαμος στα μπαρακια παιδια,χαμος![]()
Δεν εχω τοσο μικροαστικες αντιληψεις, αυτη ειναι η δικη μου επιλογη, δεν ειναι μονοδρομος.:oεγω χαιρομαι που κανεις την παπια γιατι δεν εχεις αλλη επιλογη![]()
να πας στα μπαράκια η σε καμία ομάδα που μαζεύονται μιλφαρεςΧαλια ναι.Ουτε μια μιλφαρα σωστη.