Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν εχω τοσο μικροαστικες αντιληψεις, αυτη ειναι η δικη μου επιλογη, δεν ειναι μονοδρομος.
ρε πες τα αυτά στη μάνα σου πας να μου πουλησεις και ιδεολογία ?δεν πα και να εκδίδεσαι τις αγάπες γιατί πλασσαρεις εδώ.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ρε πες τα αυτά στη μάνα σου πας να μου πουλησεις και ιδεολογία ?δεν πα και να εκδίδεσαι τις αγάπες γιατί πλασσαρεις εδώ.
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Δεν πλασαρω κατι εδω. Εδω λειτουργω οπως και στη ζωη μου, δεν παιζω καποιο ρολο.
Οπως μιλαω στον ΑΛεξ εκτος μπου, ετσι του μιλαω και εδω. Τοσο απλο!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δε ξερω φοβαμαι οτι απο τη συγγινηση θα τα κανω πανω μου και θα γινω ρεζιλι  :grin:
να σε πάρει ο βασιλοφρων μια μέρα να σε περπατήσει. Είναι μέγας αλητοβιος. Μην βλέπεις που τον έπιασε μεγαλώνοντας η τυψη που άρχισε να ωριμάζει και σταμάτησε το όργιο. Το μεγάλο γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
να πας στα μπαράκια η σε καμία ομάδα που μαζεύονται μιλφαρες
Οπα οπα,τι ομαδες ειναι αυτες??Γιατι στα μπαρακια καλα ηταν αλλα ολο πιπινια εχει.Δωσε μας τα φωτα σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Δεν πλασαρω κατι εδω. Εδω λειτουργω οπως και στη ζωη μου, δεν παιζω καποιο ρολο.
Οπως μιλαω στον ΑΛεξ εκτος μπου, ετσι του μιλαω και εδω. Τοσο απλο!!!
διάκριση λέγεται. Φαντάζομαι στα δικαστήρια μιλάς στους πελάτες επίσης όπως στις φίλες σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γιόγκα φιλανθρωπιων,χορών χορωδίων προστασίας ζώων τέτοιες
Προστασιας ζωων??? Αυτο δεν ειναι κακη ιδεα!!! δεν υπαρχει μεγαλυτερος μουνομαγνιτης απο τα ζωακια!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
διάκριση λέγεται. Φαντάζομαι στα δικαστήρια μιλάς στους πελάτες επίσης όπως στις φίλες σου.
Εξαρταται απο τον πελατη και ποσο συνεργασιμος ειναι, εξαλλου στην επαρχια οι σχεσεις ειναι πιο προσωπικες.
Εδω παντως δεν βρισκω το λογο να προστατευσω τα προσωπικα δεδομενα του νικ μου.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
Παπαρια,σιγα μη το παιξουμε φακιρηδες ,μητερες Τερεζες και WWF για να βγαλουμε κανα μιλφακι.Μπαρακια και παλι μπαρακια και οτι κατσει,και οι παραλιες ειναι καλη φαση τωρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εξαρταται απο τον πελατη και ποσο συνεργασιμος ειναι, εξαλλου στην επαρχια οι σχεσεις ειναι πιο προσωπικες.
Εδω παντως δεν βρισκω το λογο να προστατευσω τα προσωπικα δεδομενα του νικ μου.
το ότι είσαι παρτάλι το ξέρουμε το ότι είσαι και βλαξ το ανακαλυπτουμε μέρα με τη μέρα. Βέβαια έχεις και άλλα θέματα γιαυτό κάθεσαι και σε βρίζω και μου απαντάς σοβαρά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παπαρια,σιγα μη το παιξουμε φακιρηδες ,μητερες Τερεζες και WWF για να βγαλουμε κανα μιλφακι.Μπαρακια και παλι μπαρακια και οτι κατσει,και οι παραλιες ειναι καλη φαση τωρα
παραλίες βλέπεις και τι παίρνεις. Ο Σαούλ δεν εκμεταλευτηκε το δημοψηφισμα. Μεγάλο νυφοπαζαρο

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
το ότι είσαι παρτάλι το ξέρουμε το ότι είσαι και βλαξ το ανακαλυπτουμε μέρα με τη μέρα. Βέβαια έχεις και άλλα θέματα γιαυτό κάθεσαι και σε βρίζω και μου απαντάς σοβαρά
Εχω θεματα, επειδη μου ειναι παντελως αδιαφορο το αν με βριζεις....ενδιαφερουσα προσεγγιση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχεις θέματα γιατί προσπαθείς να απολογηθείς

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
Μη τσακωνεστε ρε παιδια και χαλατε τις καρδιες σας,δεν εχετε τιποτα να χωρισετε,και ουτε εχετε κατι να κερδισετε απο αυτη τη μανουρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μη τσακωνεστε ρε παιδια και χαλατε τις καρδιες σας,δεν εχετε τιποτα να χωρισετε,και ουτε εχετε κατι να κερδισετε απο αυτη τη μανουρα
Οταν ο ενας βριζει και ο αλλος απαντα ηρεμα, δεν γινεται "τσακωμος".

Απλως ο ενας παρεκτρεπεται...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Έχεις θέματα γιατί προσπαθείς να απολογηθείς
Δεν απολογηθηκα, απλα σου απανταω. Δεν ξερω βεβαια αν ετσι σου στερω τη δυνατοτητα να κανεις μονολογο και να δημιουργησεις τις εντυπωσεις που θελεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν απολογηθηκα, απλα σου απανταω. Δεν ξερω βεβαια αν ετσι σου στερω τη δυνατοτητα να κανεις μονολογο και να δημιουργησεις τις εντυπωσεις που θελεις.
Αν φυγεις θα λεει μετα οτι κότεψες, οπως ελεγε σε μενα το απογευμα, που την βαρεθηκα και εφυγα.

Αν μεινεις θα λεει οτι εισαι παρτάλι που ενω σε βριζει εσυ μενεις, αναξιοπρεπως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom