Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προβλέψιμη απαντηση.Πολλοί οι ρουφιανοι που χαίρονται με την καταστροφή της χώρας των παιδιών και της ζωής πολλών.
Πολλοί οι ρουφιανοι που χαίρονται με την καταστροφή της χώρας των παιδιών και της ζωής πολλών.
τι λες ρε παπαρα;; ποιος μας οδηγησε εδω και ηρθε και ο τσιπρας να το παιζει αριστερα και να κανει συμφωνιες μετα με τα δεξια σας αποβρασματα; γελοιε που θα μας πεις οτι πεφτει η χωρα τους πεντε μηνες ενω πριν ηταν καλαΓια αυτους που εφεραν την καταστροφη μεσα σε 5 μηνες εχεις να μας πεις κατι?
Αυτοι οι ρουφιανοι που λες, προειδοποιουν επι μηνες και τους χλευαζετε.
Τωρα δικαιουνται να ομιλουν.
Εσεις ΟΧΙ.
Ελα ομως που εχω δικιο...κερατας γκει ρουφιανος ξεφτιλας.. τι αλλο αραγε θα προσθεσεις στο καταλογο της σιχαμενης προσωπικοτητας σου![]()
ο ροζυ επισης σε αγαπαει για πανταΕλα ομως που εχω δικιο...
Ναι. Με αγαπαει και θα με αγαπαει για παντα...ο ροζυ επισης σε αγαπαει για παντα![]()
αφου δεν εχεις φτασει στο σημειο να μας λες σαν τον παππου οτι σε αγαπαει η μερκελ και τα εχεις και μαζι σου να λεμε παλι καλα.Ναι. Με αγαπαει και θα με αγαπαει για παντα...
Σου ευχομαι να σε αγαπησει καποιος, τοσο οσο αγαπαει εμενα η Ροζυ.αφου δεν εχεις φτασει στο σημειο να μας λες σαν τον παππου οτι σε αγαπαει η μερκελ και τα εχεις και μαζι σου να λεμε παλι καλα.![]()
θες καταρες; εμενα πιανουν μην με προκαλεις ...Σου ευχομαι να σε αγαπησει καποιος, τοσο οσο αγαπαει εμενα η Ροζυ.
Σε λατρεύω ψυχή μου και θα σ' αγαπω για πάντα!!! :-* :-* :-*Ναι. Με αγαπαει και θα με αγαπαει για παντα...
Οι αδικες κατάρες γυριζουν σε αυτον που τις εκτοξευει.θες καταρες; εμενα πιανουν μην με προκαλεις ...![]()
καλα που ηρθες θα επεφτε σε καταθλιψη κοντεψε να χαλασει το ιματζ του στο μπου.Σε λατρεύω ψυχή μου και θα σ' αγαπω για πάντα!!! :-* :-* :-*
το κακο ειναι αν η γκομενα σου λεει σε αλλους οτι δεν την πηδας καλα, αυτα τα υπολοιπα με τις καταρες εδω στην κολαση δεν μας ενδιαφερουνΟι αδικες κατάρες γυριζουν σε αυτον που τις εκτοξευει.
Δεν υπαρχει θεμα ετσι κ αλλιως ξερει οτι οποτεδηποτε και να με χρειαστει ειμαι εκει. ;)καλα που ηρθες θα επεφτε σε καταθλιψη κοντεψε να χαλασει το ιματζ του στο μπου.![]()
με συγκινει τετοια αφοσιωσηΔεν υπαρχει θεμα ετσι κ αλλιως ξερει οτι οποτεδηποτε και να με χρειαστει ειμαι εκει. ;)
Κατανοω οτι σου φαινεται παραδοξο, αλλα πραγματικα ειμαι απολυτα ειλικρινης και εννοω καθετι που λεω!!!με συγκινει τετοια αφοσιωση![]()
προσπαθησε και αλλο μπορει και να πειστωΚατανοω οτι σου φαινεται παραδοξο, αλλα πραγματικα ειμαι απολυτα ειλικρινης και εννοω καθετι που λεω!!!