life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Όλοι νάνι ?
Ειναι σκυμμενοι και μαζευουν τα χαρτακια του μνημονιου που εσκισε ο Αλεξηs
Όλοι νάνι ?
Όλοι νάνι ?
Όλοι νάνι ?
Σε ανησυχει η χρεωκοπια?Αν χτυπήσει κατά λάθος καμιά χρεοκοπία θα γελάτε αύριο ?έξοδο από το ευρώ εννοώ γιατί χρεοκοπίας έχουμε ήδη
Μπα δεν νομιζω οτι εχει ουτε τα @@ ουτε την ορεξη για να το κανει αυτο..εκτος αν ειναι απο συμφερον.Αν χτυπήσει κατά λάθος καμιά χρεοκοπία θα γελάτε αύριο ?έξοδο από το ευρώ εννοώ γιατί χρεοκοπίας έχουμε ήδη
Βλέπω τον θεό κουρσουμπα αχαχαχαχαχαΜπα δεν νομιζω οτι εχει ουτε τα @@ ουτε την ορεξη για να το κανει αυτο..εκτος αν ειναι απο συμφερον.
Εγω βλεπω οτι ειτε με διαπλεκομενη κυβερνηση ειτε με την κυβερνηση του λαου παλυ θα μας κανουν τον κωλο σουροτηρι και παλυ δε βλεπω να κυνηγανε βοηθεια απο τα μεγαλα πορτοφολια την εκκλησια και τα υψηλα υσταμενα κεφαλια.Ηταν που ερχοταν ο Αλεξης να τα παρει απο τους βαρδινογιαννηδες και τους μπομπολεςΒλέπω τον θεό κουρσουμπα αχαχαχαχαχα
Αφου τρώτε ό,τι αριστερό σανό κυκλοφορεί ποιος σας φταιει...Εγω βλεπω οτι ειτε με διαπλεκομενη κυβερνηση ειτε με την κυβερνηση του λαου παλυ θα μας κανουν τον κωλο σουροτηρι και παλυ δε βλεπω να κυνηγανε βοηθεια απο τα μεγαλα πορτοφολια την εκκλησια και τα υψηλα υσταμενα κεφαλια.Ηταν που ερχοταν ο Αλεξης να τα παρει απο τους βαρδινογιαννηδες και τους μπομπολες
Nαι, ηταν που θα τα εσχιζε κι αυτοs τα μνημονιαΕγω βλεπω οτι ειτε με διαπλεκομενη κυβερνηση ειτε με την κυβερνηση του λαου παλυ θα μας κανουν τον κωλο σουροτηρι και παλυ δε βλεπω να κυνηγανε βοηθεια απο τα μεγαλα πορτοφολια την εκκλησια και τα υψηλα υσταμενα κεφαλια.Ηταν που ερχοταν ο Αλεξης να τα παρει απο τους βαρδινογιαννηδες και τους μπομπολες
Το οτι εβαλα τη λεξη διαπλεκομενη διπλα στις διεξιες κυβερνησεις δεν σου λεει κατι μαν? Επισης ναι εννοειτε οτι ολες οι δεξιες κυβερνησεις που περασαν το μονο που εκαναν ειναι να βαζουν ταξη.Δηλαδη δεν εχω λογια να τους ευχαριστησω...Αφου τρώτε ό,τι αριστερό σανό κυκλοφορεί ποιος σας φταιει...
Κάποτε θα καταλαβετε οτι μονο με δεξια διακυβερνηση μπαινει ταξη...
Ο κερατάς κάνει πολιτική ανάλυση ?αχαχαχα ρε ούτε την γκομενα να μην σου πηδιεται δεν μαζέψες που κάνατε και σόου με αγάπες εδώ μέσα και θες να μας κάνεις υποδείξεις ? Σχιζοφρένεια μλκα