Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Όχι ότι εμείς κάνουμε παπάδες... Και το Χ με Μίλαν έτσι ήρθε , με άμυνα κι Άγιος ο Θεός, και την επόμενη αγωνιστική χάσαμε με τα χέρια κάτω από τον Ατρόμητο. Δυστυχώς , όπως το βλέπω, ο Ρώσσος θα το πάρει φέτος (καλό λαμόγιο κι αυτός...)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.774
Πόντοι
28.246
Αυτό που είχα να πω το είπα. Νομίζω ότι και εσείς οι Ολυμπιακοί βλέπετε ότι φέτος δεν τραβάτε, δημιουργικά. Ανάπτυξη από τα εξτρέμ δεν υπάρχει, οι κεντρικοί αμυντικοί δεν κάνουν τίποτα στο transition, και προσπαθείτε με ατομικές εξάρσεις ή από στημένα να σκοράρετε. Φωτεινή εξαίρεση ο Φορτούνης που παίζει ένα και είναι αλλαγή πέντε !!!
Καλό αποτέλεσμα πήρατε χθες αλλά οφείλεται κυρίως στην (παθητική) άμυνα και στον τερματοφύλακα. Γι αυτό και κάθε φορά που πρέπει να δημιουργήσετε ή χάνετε (Ατρόμητος, ΑΕΚ, ΠΑΟ) ή κερδίζετε από καραμπόλα. Πες μου ειλικρινά. Πόσες φάσεις "καθαρές" κάνατε στον ΠΑΟΚ; Με τον βάζελο, που ήσασταν μέχρι το 70';Δεν μπορεί να μην τα βλέπεις κι εσύ.
Την αυτοκριτική μας την έχουμε κάνει αγαπητέ μου. Δυστυχώς, δεν τραβάει η δουλειά. Απλά να σώσουμε ό,τι μπορούμε κοιτάμε.

Κατά τα άλλα δεν κάνεις για ξεκατίνιασμα, είχα τρομερή διάθεση απόψε να σας πειράξω!  :2funny:
Ο άλλος (eraser) μας δηλώνει ανοιχτόμυαλος.  :-( Ρε βγάλτε λίγο σαπίλα ναουμ...  :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.774
Πόντοι
28.246
Όχι ότι εμείς κάνουμε παπάδες... Και το Χ με Μίλαν έτσι ήρθε , με άμυνα κι Άγιος ο Θεός, και την επόμενη αγωνιστική χάσαμε με τα χέρια κάτω από τον Ατρόμητο. Δυστυχώς , όπως το βλέπω, ο Ρώσσος θα το πάρει φέτος (καλό λαμόγιο κι αυτός...)
Ο Ρώσσος θα πάρει (και φέτος) τ' αρχίδια μου. Οι δυο μας θα το παίξουμε...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
εσεις η αεκ βλέπετε ότι φέτος δεν τραβάτε, δημιουργικά. Ανάπτυξη από τα εξτρέμ δεν υπάρχει, οι κεντρικοί αμυντικοί δεν κάνουν τίποτα στο transition, και προσπαθείτε με ατομικές εξάρσεις ή από στημένα να σκοράρετε.
Γι αυτό και κάθε φορά που πρέπει να δημιουργήσετε ή χάνετε ή κερδίζετε από καραμπόλα.
Δεν μπορεί να μην τα βλέπεις κι εσύ.

:dunno:
εδώ που τα λέμε έχω καιρό να πάω σε οφθαλμίατρο... :-

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Την αυτοκριτική μας την έχουμε κάνει αγαπητέ μου. Δυστυχώς, δεν τραβάει η δουλειά. Απλά να σώσουμε ό,τι μπορούμε κοιτάμε.

Κατά τα άλλα δεν κάνεις για ξεκατίνιασμα, είχα τρομερή διάθεση απόψε να σας πειράξω!  :2funny:
Ο άλλος (eraser) μας δηλώνει ανοιχτόμυαλος.  :-( Ρε βγάλτε λίγο σαπίλα ναουμ...  :2funny:
Ρε φίλε, για ξεκατίνιασμα σε ταμπουριώτη και σύντροφο;;; Είναι δυνατόν;;;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606

δυστυχώς δεν έχω εγώ, οπότε...

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Ο Ρώσσος θα πάρει (και φέτος) τ' αρχίδια μου. Οι δυο μας θα το παίξουμε...
Εσείς με τίποτα. Τα κόζια αλλάξανε. Εμείς το πολύ να τραβήξουμε μέχρι 20η αγωνιστική. Ο Ρώσος έβαλε λεφτά (όχι στην ομάδα - στους γύρω γύρω και στο κόμμα) και πρέπει να κάνει απόσβεση.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
:stretcher:

3 πουλάκια (να μας πουν ποια...) κάθονταν.

πάω για πιτόγυρα, θέλει κανείς?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.706
Πόντοι
5.506
μια και τελευταια σοβαρη ποδοσφαιρικη κουβεντα....
δηθεν αναλυσεις περι ποιοτητας ποδοσφαιρου περι προβληματισμων για την κατασταση της ομαδας και περι ιστοριας να πατε να κανετε στην ομαδα σας ψωλοχυματα....οχι παλι με ξενες πουτσες μαγκες παλιοξεφτιλες....
ουστ και αντιο σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom