troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.712
- Πόντοι
- 5.506
εγω δεν απανταω σε καμια χωρις την εγκριση του θειουΔείξε ανωτερότητα, μην του απαντάς. Εγώ ντρέπομαι μην πέσω επίπεδο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν απανταω σε καμια χωρις την εγκριση του θειουΔείξε ανωτερότητα, μην του απαντάς. Εγώ ντρέπομαι μην πέσω επίπεδο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν τρολάρω αγαπητέ. Βρίζω όταν με βρίζουν.
Να κλειδωθεί το νήμα για ανάρμοστη συμπεριφορά των μελών. Να ξυπνήσει ο νηματοθέτης το πρωί και να πάθει εγκεφαλικό και έμφραγμα μαζί!
Να κλειδωθεί το νήμα για ανάρμοστη συμπεριφορά των μελών. Να ξυπνήσει ο νηματοθέτης το πρωί και να πάθει εγκεφαλικό και έμφραγμα μαζί!
Άρα έχω να κάνω με μη σοβαρούς (δλδ γελοίους) ανθρώπους;στο νήμα αυτό δε βρίζουν στα σοβαρα...
Θυμάμαι όταν παίζαμε με την Πατρτιζάν που ποστάρω το βιντεο με τους οπαδούς το παοκ που υποστηριζαν την παρτιζαν και λεω να σπάσουμε τα νεύρα του Αιδοιολείχου. Που μου απαντάει: Ήμουν από τους πρώτους που φώναζαν μουνιά μουνιά γαμώ τον Πειραιά!στο νήμα αυτό δε βρίζουν στα σοβαρα...
16113εγώ λέω να κλειδωθεί η σελίδα!![]()
Το νήμα ολόκληρο λέμε!εγώ λέω να κλειδωθεί η σελίδα!![]()
Ρίξε κανένα πουτανάκι γιατί σε λίγο θα φύγω!Peace people!!!
Και εγώ έχω βρεθεί σε ματς της Παρτίζαν στην Χάλα Πιονίρ με εσάς. Γαμώ τις ατμόσφαιρες.Θυμάμαι όταν παίζαμε με την Πατρτιζάν που ποστάρω το βιντεο με τους οπαδούς το παοκ που υποστηριζαν την παρτιζαν και λεω να σπάσουμε τα νεύρα του Αιδοιολείχου. Που μου απαντάει: Ήμουν από τους πρώτους που φώναζαν μουνιά μουνιά γαμώ τον Πειραιά!
Ωραίες κουβέντες, που είχε πει και ο Προύσαλης στο μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη!
Άμα είσαι παπάρας , κωλώνεις και φεύγεις σαν πουτανάκι.αμα εισαι μαλακας το συνεχιζεις και το πας τερμα.....
σας αφηνω για τωρα τυποι...
Ρίξε κανένα πουτανάκι γιατί σε λίγο θα φύγω!
Εγώ απόψε θα το κάνω.ωπα μια πριν φυγω γιατι ειδα παραθεση......
σαλτα γαμησου ακλαφτο
Βάλτα με το λινκ της διεύθυνσης του browser.Πήγα να σε φτιάξω αλλά δεν παίρνει (πάλι!)τα συνημμένα
![]()
Βάλτα με το λινκ της διεύθυνσης του browser.
Το'καψες το εργαλείο...Πήγα να σε φτιάξω αλλά δεν παίρνει (πάλι!)τα συνημμένα
![]()