Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.774
- Πόντοι
- 28.246
Στεγνό ρε συ; Ρίξε και καμια σως. Έστω κέτσαπ!εγώ πάντως εδώ και πολύ καιρό δεν βάζω τίποτα άλλο παρά μόνο γύρο.
απόλαυση!!![]()
Στεγνό ρε συ; Ρίξε και καμια σως. Έστω κέτσαπ!εγώ πάντως εδώ και πολύ καιρό δεν βάζω τίποτα άλλο παρά μόνο γύρο.
απόλαυση!!![]()
πιτα γυρο? μονο?εγώ πάντως εδώ και πολύ καιρό δεν βάζω τίποτα άλλο παρά μόνο γύρο.
απόλαυση!!![]()
Το χόντρυνες τώρα!μια και τελευταια σοβαρη ποδοσφαιρικη κουβεντα....
δηθεν αναλυσεις περι ποιοτητας ποδοσφαιρου περι προβληματισμων για την κατασταση της ομαδας και περι ιστοριας να πατε να κανετε στην ομαδα σας ψωλοχυματα....οχι παλι με ξενες πουτσες μαγκες παλιοξεφτιλες....
ουστ και αντιο σας
Στεγνό ρε συ; Ρίξε και καμια σως. Έστω κέτσαπ!
πιασε δυο ερ...μονο ντοματα πατατες...φιλαω σημερα κατι χανουμισες
πιτα γυρο? μονο?
ρε πλακα μας κανεις?δεν σε πειραζει η πιτα και ο γυρος κα σε πειραζει η ντοματουλα?ναι, και βρήκα την ησυχία μου. το στομάχι μου δλδ...![]()
ρε πλακα μας κανεις?δεν σε πειραζει η πιτα και ο γυρος κα σε πειραζει η ντοματουλα?![]()
![]()
![]()
και εγω σκετο το τρωο αλλα νομιζα οτι ημουνα ο μονος
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Να ήταν εδώ και ο ατμοσφερικός (η ορθογραφία είναι σωστή) θα ήταν ακόμα καλύτερα!
Τι λες ρε παλιομαλάκα, μπινέ, πουτανάκι του κάθε πικραμένου, που όταν θέλουμε να δούμε τσόντα βλέπουμε πως σας γαμάει όλη η Ευρώπη. Που ήρθατε μέσα σε μας και σας κάναμε το κώλο δίφραγκο. Ουστ από δω μωρή παλιολινάτσα.μια και τελευταια σοβαρη ποδοσφαιρικη κουβεντα....
δηθεν αναλυσεις περι ποιοτητας ποδοσφαιρου περι προβληματισμων για την κατασταση της ομαδας και περι ιστοριας να πατε να κανετε στην ομαδα σας ψωλοχυματα....οχι παλι με ξενες πουτσες μαγκες παλιοξεφτιλες....
ουστ και αντιο σας
Ο τετράσφαιρος Βλαντής!τι είναι πάλι αυτός-η-ο?
Δείξε ανωτερότητα, μην του απαντάς. Εγώ ντρέπομαι μην πέσω επίπεδο!![]()
![]()
![]()
ειδες ζεμπου...κανει μαλακες η ειναι ιδεα μου?![]()
![]()
![]()
Γιατί εμείς τι κάνουμε;να καταλαβαίνετε πότε τρολλάρει κάποιος γιατί εκτίθεστε...![]()
Εγώ δεν τρολάρω αγαπητέ. Βρίζω όταν με βρίζουν.να καταλαβαίνετε πότε τρολλάρει κάποιος γιατί εκτίθεστε...![]()