Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
εγω θελω κατι διαιτητικο σε ανδρα και σε πουτσα κατ επεκταση. εσενα σε κοβω για εξαιρετικα επικίνδυνο για παχυνση αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γκο αγουει

Story of my life όλα τα θήλεα κατατρέχουν τον Κο Dirty  :S :S :S

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
Το να στηθείς στην άμυνα με πρωταρχικό μέλημα να καταστρέψεις το δημιουργικό παιχνίδι του αντιπάλου, και αυτοσκοπό να μην δεχθείς γκολ, είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις παιχνίδι, να κάνεις φάσεις, κοινώς να τσουλήσεις το τόπι. Στον τομέα αυτό ο Ολυμπιακός δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. 2-3 υποψίες φάσης, δεν είναι δυνατόν να κρύψουν τις χτυπητές αδυναμίες που η ομάδα του Ολυμπιακού έχει στον δημιουργικό τομέα. Γι αυτό άλλωστε, όταν είναι υποχρεωμένη να βγει μπροστά και να κάνει παιχνίδι, σκαλώνει. Γι αυτό (και όχι για διάφορους "μεταφυσικούς" ή συνομοσιολογικούς λόγους που επικαλούνται στο λιμάνι) ο Ολυμπιακός θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα.
Μην χαίρεστε που πήρατε ένα "θετικό" αποτέλεσμα από την Μπαρτσελόνα. Πραγματικά θετικό θα ήταν αν είχατε φέρει , έστω και ισοπαλία, αλλά με γκολ (1-1, 2-2 κοκ). Γιατί; Γιατί θα είχατε την περηφάνια ότι είχατε δημιουργήσει. Αντιθέτως τώρα θα κρυφτούν τα προβλήματα κάτω από το χαλί του "επικού 0-0 με την καλύτερη ομάδα του κόσμου", και στο επόμενο ζόρικο παιχνίδι θα φάτε πάλι τα μούτρα σας.
Καλημέρα σας.
Με το τρόπο που λες ότι παίξαμε κάποτε σας έπαιζε ο Κυράστας και Αναστασιάδης και είσασταν και περήφανοι. Η μήπως ο Ολυμπιακός έγινε ισάξιος με την Μπαρτσελόνα να παίξει όπως λες; Δικαιολογίες βρίσκουμε ένα σωρό για να μειώσουμε κάτι που το περιμέναμε αλλιώς. Όπως πάντα άλλωστε..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
Με το τρόπο που λες ότι παίξαμε κάποτε σας έπαιζε ο Κυράστας και Αναστασιάδης και είσασταν και περήφανοι. Η μήπως ο Ολυμπιακός έγινε ισάξιος με την Μπαρτσελόνα να παίξει όπως λες; Δικαιολογίες βρίσκουμε ένα σωρό για να μειώσουμε κάτι που το περιμέναμε αλλιώς. Όπως πάντα άλλωστε..
ζορικη αναλυση ο τυπος μην ξηγιεσε...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
Ναι αν το έφερνε η πανάθα αυτό το αποτέλεσμα, τώρα θα μιλάγαμε για εκεί που έχει ταξιδέψει ο πάο. Όταν κερδίσανε αυτοί την Μπαρτσα στην Λεωφόρο με πέναλτι της το καρφώσανε, με ξερό σουτ του Κωνσταντίνου προηγήθηκαν στον επαναλληπτικό, τόσο γαμάτο δημιουργικό παιχνίδι κάνανε αλλά το τρίμπαλο το μαζέψανε όμως!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506

iran-bus.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
Ναι αν το έφερνε η πανάθα αυτό το αποτέλεσμα, τώρα θα μιλάγαμε για εκεί που έχει ταξιδέψει ο πάο. Όταν κερδίσανε αυτοί την Μπαρτσα στην Λεωφόρο με πέναλτι της το καρφώσανε, με ξερό σουτ του Κωνσταντίνου προηγήθηκαν στον επαναλληπτικό, τόσο γαμάτο δημιουργικό παιχνίδι κάνανε αλλά το τρίμπαλο το μαζέψανε όμως!
εγω ζηταω ταπεινα συγγνωμη απο βαζελες κουλες μπουγατσες κλπ που δεν παιζουμε ιδιου επιπεδου μπαλα με την μπαρτσα και κυριως ιδιο με αυτους....πες του καλησπερα

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Επειδή μάλλον παραμεγάλωσα και αρχίζω και ξεχνάω, πές μου πότε είχαμε προπονητή τον Κυράστα και τον Αναστασιάδη;;;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
Επειδή μάλλον παραμεγάλωσα και αρχίζω και ξεχνάω, πές μου πότε είχαμε προπονητή τον Κυράστα και τον Αναστασιάδη;;;
Τι ομάδα είσαι blade; Αν είσαι Παναθηναικός τότε δεν μπορεί να μην το θυμάσαι. Εκτός αν έχω κάνει λάθος και είσαι Αεκτζής.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Τι ομάδα είσαι blade; Αν είσαι Παναθηναικός τότε δεν μπορεί να μην το θυμάσαι. Εκτός αν έχω κάνει λάθος και είσαι Αεκτζής.
Όχι και βαζελάκι ρε φίλε...
Μπορεί να γεννήθηκα και να μεγάλωσα στα Ταμπούρια, αλλά είμαι ΑΕΚ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
Όχι και βαζελάκι ρε φίλε...
Μπορεί να γεννήθηκα και να μεγάλωσα στα Ταμπούρια, αλλά είμαι ΑΕΚ.
ΟΚ δικό μου λάθος. Κατά τα άλλα. Άσε μας ρε blade με την Αεκ! Όταν θα φτάσει το μπόι σου στον ώμο μου και εδώ μέσα αλλά και ευρωπαικά έλα να ξανά μιλήσουμε!

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
ΟΚ δικό μου λάθος. Κατά τα άλλα. Άσε μας ρε blade με την Αεκ! Όταν θα φτάσει το μπόι σου στον ώμο μου και εδώ μέσα αλλά και ευρωπαικά έλα να ξανά μιλήσουμε!
Εγώ δεν αγόρασα πρωταθλήματα ούτε τα πήρα στα χαρτιά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
Σιγά ρε μεγάλε. Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν που θα μας πεις όταν θα φτάσει το μπόϊ μου στον ώμο σου εδώ μέσα... Κι άμα θέλεις να το πάρουμε κι έτσι, 35 χρόνια γαμάω πουτάνες. Όταν εγώ γαμούσα , εσύ βύζαινες, αν είχες γεννηθεί.
Σωστό(τατο) κι αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom