ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
γεια σου iuakoya ολα καλα
νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
θα τον τραμπουκισω υπεροχα γιωργο...μην μασαςτρουμπακη κουμπαρακι ο barock ειναι επικυνδυνος προσεχε τον
γεια σου iuakoya ολα καλα
ολα καταυπεροχα
Ρουφιανετρουμπακη κουμπαρακι ο barock ειναι επικυνδυνος προσεχε τον
ειμαστε το νημα της αληθειας και της ειλικρινιαςΡουφιανε
Αχχ μωρό μου, τέτοια λόγια για μένα;νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
μονο για εσεναΑχχ μωρό μου, τέτοια λόγια για μένα;
ειμαστε το νημα της αληθειας και της ειλικρινιας
Μη τα λες αυτα θα πλακωσει ο Νικολας πλατΚαι της αλληλεγγύης... Μην το ξεχνάμε...
Μη τα λες αυτα θα πλακωσει ο Νικολας πλατ