Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.832
Πόντοι
5.506
νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.837
Πόντοι
4.895
Καλημέρα σε όλη την παρέα από τον βενιαμίν της παρέας... Τι κάμνετε αγαπητοί;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.767
Πόντοι
6.035
Αρχιδια ρουφιανοι δοσιλογοι γειτονα κακο υπεροχα ματι λουτδα βγαλει σχολη γκομενακια σπιτακια τανες νεος γαμαω ειμαι σιχαινομαι στραπον πουστηδες χανταμπακης μονο στοιχημα λεφτα θειος καλησπερα μαρια μου

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
16
νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αχχ μωρό μου, τέτοια λόγια για μένα;  :rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom