blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα στα 13/35!
Έχετε μια φωτό που σταυρώνει μια μάνα. Πως στέλνουν στην ευχή του θεού και της παναγιάς οι μανάδες; Μια τέτοια; Δεν σας φτάνει η περιγραφή;Ποία είναι η φωτο αυτή;
Έχετε μια φωτό που σταυρώνει μια μάνα. Πως στέλνουν στην ευχή του θεού και της παναγιάς οι μανάδες; Μια τέτοια; Δεν σας φτάνει η περιγραφή;
Α να γεια σου! Αυτή!Ξεμάτιασμα είναι...
Υπάγω προς βιοπορισμόν. Καλημέρα!
Αυτές είναι ατάκες δικές μου! Λίγο προσοχή παρακαλώ!Καλημέρα στα ατίθασα γερόντια.
Σας σιχάθηκα κύριοι! Φεύγω, πάω αλλού και σας παραδίδω στον καύσωνα, για να σας υπενθυμίζει το πυρ το εξώτερον!
Α να γεια σου! Αυτή!
Καλημέρα στα ατίθασα γερόντια.
Σας σιχάθηκα κύριοι! Φεύγω, πάω αλλού και σας παραδίδω στον καύσωνα, για να σας υπενθυμίζει το πυρ το εξώτερον!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Σας απεχθάνομαι λοιπόν, ένα τσούρμο πορνικοί σεμιναρίστες είστε όλοι σας !Αυτές είναι ατάκες δικές μου! Λίγο προσοχή παρακαλώ!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Σας απεχθάνομαι λοιπόν, ένα τσούρμο πορνικοί σεμιναρίστες είστε όλοι σας !
Άστα αυτά και πες μας που θα τον βρέξεις σήμερα;Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Σας απεχθάνομαι λοιπόν, ένα τσούρμο πορνικοί σεμιναρίστες είστε όλοι σας !
Professions de foi μην περιμένετε από εμένα. Και εσείς από την άλλη δε διαπρέπετε εις αρετάς ταπεινοφροσύνης ...Εμείς σας καταλαβαίνουμε και σας αγαπάμε , αναγνωρίζουμε στο πρόσωπό σας τον δικό μας πρότερο έκλυτο βίο...
Εκεί που θα πάω θα βρέχει ...Άστα αυτά και πες μας που θα τον βρέξεις σήμερα;
Professions de foi μην περιμένετε από εμένα. Και εσείς από την άλλη δε διαπρέπετε εις αρετάς ταπεινοφροσύνης ...