Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.765
Πόντοι
6.035
Αερα αρχιδια πατρρα υπεροχα λουτσα κουμπαρος κουμπαρα κολπα κανει μου διαστροφοπορνικα βδομαδα τρεις νεος ειμαι μπορω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.832
Πόντοι
5.506
Αερα αρχιδια πατρρα υπεροχα λουτσα κουμπαρος κουμπαρα κολπα κανει μου διαστροφοπορνικα βδομαδα τρεις νεος ειμαι μπορω
Μη τα λες αυτα θα πλακωσει ο Νικολας πλατ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ευχαριστω τουρμπακι μου  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μαλάκα το τερμάτισες, ο Βλαχάντερος μπροστά σου είναι μαθητούδι  :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506
νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μλκ το τραβάει ο οργανισμός σου το κέρατο κάργα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom