barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
η φαναστικ μου μονο εμενα θελει
Για τα λεφτά σου σε θέλει.....
η φαναστικ μου μονο εμενα θελει
νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
καλημερα ευριδικη μου
ειμαστε το νημα της αγαπης και του ερωτα....το ραμολι γαμάειειναιστα καπη με ερκοντισιον
μονο σαρκικη επαφη πφφφφ....
μονο σαρκικη επαφη πφφφφ....
ποτε δεν θα εχει πραγματικο ερωτα οπως εγω με την φαναστικ μου
νυφη μου,γυναικα της ζωης μου,απολυτε ερωτα,ασιγαστο παθος,Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξημερώσει μία μέρα χωρίς να υπάρχεις στη ζωή μου,Σήμερα σ’ αγαπώ περισσότερο από χτες και αύριο θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Αν έβλεπα τη ζωή μέσα από τα πανέμορφα μάτια σου, όλα θα ήταν μαγικά και ονειρεμένα σαν και σένα,Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη πανσέληνος. Τότε που θα σε βλέπω ακόμη στα όνειρά μου και θα σ’ αγαπώ περισσότερο από σήμερα,Μόνον τρία πράγματα είναι άπειρα: Ο ουρανός με τ’ άστρα του, η θάλασσα με τις σταγόνες της από βροχή και η καρδιά μου με την αγάπη της για σένα.
Ετοιμαστείτε καλά! Θα έχουμε πολλή δουλειά με τον Τρουμπάκη όταν θα τον παρατήσει... μπροοοοος στης εκλησσιάααα μια ακόμα μαχαιριάαααααα... Μα πολλή δουλειά λέμε! :SΠοιητής :S
Σε πηδώ και μένεις έγκυος, Αριστομένης Προβελέγγιος
Ετοιμαστείτε καλά! Θα έχουμε πολλή δουλειά με τον Τρουμπάκη όταν θα τον παρατήσει... μπροοοοος στης εκλησσιάααα μια ακόμα μαχαιριάαααααα... Μα πολλή δουλειά λέμε! :S
Ετοιμαστείτε καλά! Θα έχουμε πολλή δουλειά με τον Τρουμπάκη όταν θα τον παρατήσει... μπροοοοος στης εκλησσιάααα μια ακόμα μαχαιριάαααααα... Μα πολλή δουλειά λέμε! :S
φιλε μονο εσυ ξερεις απο ερωτα και πσαρια
Με τον κουμπάρο μετράει για προδοσία;Ναι φίλε και από προδοσία ξέρω, ελπίζω να μη σε προδώσει η φαναστικ γιατί μετά θα έχει να κάνει μαζί μου
Με τον κουμπάρο μετράει για προδοσία;