NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
θα βάλω γάτες να το τεστάρουνΣ αυτο που δεν θα φαει εχει ριξει το ποντικοφαρμακο![]()
![]()
θα βάλω γάτες να το τεστάρουνΣ αυτο που δεν θα φαει εχει ριξει το ποντικοφαρμακο![]()
![]()
xondroεχεις διαρροια?
στείλε σκέτη τη σοκολάτο κέικ θα έχει επικαλυψη σοκολα
Βρηκεs το αδυνατο σημειο τηs κι αυτο ειναι μειον τηsθα βάλω γάτες να το τεστάρουν![]()
να σου φτιαξω ενα σουφλε;στείλε σκέτη τη σοκολά
κατι τελος παντων να φαει απο ολαΣ αυτο που δεν θα φαει εχει ριξει το ποντικοφαρμακο![]()
![]()
δεν πιάνομαι εγώ, είμαι μπούφος..............................ή αετόπουλο?Βρηκεs το αδυνατο σημειο τηs κι αυτο ειναι μειον τηs![]()
Υποφτα πραματα....Πολυ υποφτανα σου φτιαξω ενα σουφλε;
άστο καλύτερα, το ξανασκέφτηκα μετά τα λεγόμενα του Μπραμπνα σου φτιαξω ενα σουφλε;
τυπε πολλες φορες φανταζεται οτι εχει και ζωηΕρη εχεις φανταστει ποτέ οτι με δολοφονείς?
Με δυο λιτρα τσιπουρο......σιγουρα ....Με νερο μην περιμενειs θαυματακαλα δεν πειραζει καποια στιγμη θα υποκυψετε
καλα μην το γαμας και συ.. ζψη εχει ςμονο εσυ εδω μεσα και ο αλεξ με την ροζυ. το ξερουμε φροντιζετε να το λετε συχνα προσθετωντας λεφτομερειες για τα ταξιδια εσυ και την πλουσια ζωη σου και για τα γαμησια ο αλεξ. μην σχολιασω τις αποψεις σου για τη λαικη..τυπε πολλες φορες φανταζεται οτι εχει και ζωη![]()
μολις ετοιμαστει το φαι το αφηνω να φανε και παω νανι . ελα να μου πεις νανουρισμακαι εσείς θα σκύψετε![]()
Γιατι, εσυ δεν μας ελεγες λεπτομερειες απο τη Βαρκελωνη?καλα μην το γαμας και συ.. ζψη εχει ςμονο εσυ εδω μεσα και ο αλεξ με την ροζυ. το ξερουμε φροντιζετε να το λετε συχνα προσθετωντας λεφτομερειες για τα ταξιδια εσυ και την πλουσια ζωη σου και για τα γαμησια ο αλεξ. μην σχολιασω τις αποψεις σου για τη λαικη..![]()
![]()
και για τους παιδικους μου ερωτες και τον πόνδιο πιλατο ..Γιατι, εσυ δεν μας ελεγες λεπτομερειες απο τη Βαρκελωνη?
ταδε εφη αυτη αφτη αυτι η οποια ανακοινωσε και το υποτιθεμενο ταξιδι της στη βαρκελωνη στο μπουκαλα μην το γαμας και συ.. ζψη εχει ςμονο εσυ εδω μεσα και ο αλεξ με την ροζυ. το ξερουμε φροντιζετε να το λετε συχνα προσθετωντας λεφτομερειες για τα ταξιδια εσυ και την πλουσια ζωη σου και για τα γαμησια ο αλεξ. μην σχολιασω τις αποψεις σου για τη λαικη..![]()
![]()
το αυτο με προλαβεςΓιατι, εσυ δεν μας ελεγες λεπτομερειες απο τη Βαρκελωνη?