brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.093
- Πόντοι
- 2.606
η πραγματικοτητα ειναι ωμη και συ εχεις μεινει καιρο εξω απ το ψυγειοστα παραμυθια καλα το πας. στην πραγματικοτητα εχεις ενα θεματακι![]()
η πραγματικοτητα ειναι ωμη και συ εχεις μεινει καιρο εξω απ το ψυγειοστα παραμυθια καλα το πας. στην πραγματικοτητα εχεις ενα θεματακι![]()
εγω δεν ειμαι η πραγματικοτητα βλαξ ειμαι η ερι. λαθος ατακα εκλεψεςη πραγματικοτητα ειναι ωμη και συ εχεις μεινει καιρο εξω απ το ψυγειο![]()
χονδρόσαουλ καλημερα να βρακια του νικ εχουν μπροστα ενα τεραστιο ξεχειλωμα . εχεις ιδεα απο που προηλθε![]()
εσυ τι περιμενεις να ξεχειλωσει το φακιολι στο κεφαλι σου απ το πολυ μυαλο ?σαουλ καλημερα να βρακια του νικ εχουν μπροστα ενα τεραστιο ξεχειλωμα . εχεις ιδεα απο που προηλθε![]()
Εχω και στεισον και κλουβαΣαούλ, έχεις βανάκι? Καλημέρα
Δε ξερω.Στα δικα μου βαζω χαρτια υγειας μπροστα για να φανετε οτι υπαρχει κατισαουλ καλημερα να βρακια του νικ εχουν μπροστα ενα τεραστιο ξεχειλωμα . εχεις ιδεα απο που προηλθε![]()
αυτη ηταν δημιουργια δικη μουεγω δεν ειμαι η πραγματικοτητα βλαξ ειμαι η ερι. λαθος ατακα εκλεψες![]()
![]()
πες το στα παιδιά, ανησυχούνΕχω και στεισον και κλουβα![]()
εσυ τι περιμενεις να ξεχειλωσει το φακιολι στο κεφαλι σου απ το πολυ μυαλο ?![]()
εσυ τι περιμενεις να ξεχειλωσει το φακιολι στο κεφαλι σου απ το πολυ μυαλο ?![]()
καλτσα δεν ειναι καλυτερο ;Δε ξερω.Στα δικα μου βαζω χαρτια υγειας μπροστα για να φανετε οτι υπαρχει κατι
ολες οι δημιουργιες σου ειναι μαπα. γνωστο και χονδροαυτη ηταν δημιουργια δικη μου![]()
Δεν ανησυχουν που δεν εχω δει ποτε βυζια αλλα για το αν εχω βανακι?πες το στα παιδιά, ανησυχούν
Ειναι πολυ μικρο και δε την κραταει.καλτσα δεν ειναι καλυτερο ;
τυπε θα με αναγκασει στο τελος να της κανω και υγρη απαξιωσηΤύπςε οφειλω να παρατηρησω οτι της φερεσαι αδυσωπητα.
ε τότε πες τους ότι κουβαλάς δραχμές και είναι το αντίστοιχο 20ευροΔεν ανησυχουν που δεν εχω δει ποτε βυζια αλλα για το αν εχω βανακι?![]()
![]()
Πού χαθηκε ο Εκτορ Λοπεζ?τυπε θα με αναγκασει στο τελος να της κανω και υγρη απαξιωση![]()
![]()
Αν πουλησω το βανακι ποσες βιζιτες βγαζω για ενα μηνα αραγες?ε τότε πες τους ότι κουβαλάς δραχμές και είναι το αντίστοιχο 20ευρο![]()