NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
μόλις σε δω, το πιο πιθανό να κοιμηθώ πρώτος...........αιώνιαμολις ετοιμαστει το φαι το αφηνω να φανε και παω νανι . ελα να μου πεις νανουρισμα![]()
μόλις σε δω, το πιο πιθανό να κοιμηθώ πρώτος...........αιώνιαμολις ετοιμαστει το φαι το αφηνω να φανε και παω νανι . ελα να μου πεις νανουρισμα![]()
λογική κίνηση η αγορά απορρυπαντικών. Σάββατο είναι να κάνεις και κανένα ντουζ.πήγα λαϊκή πρωί πρωί τίγκα είναι αλλά θέλω να πάρω κάτι απορρυπαντικα.
εγω δεν έχω ζωη ποιο ταξίδι; δεν ειναι ολα ψεματα;ταδε εφη αυτη αφτη αυτι η οποια ανακοινωσε και το υποτιθεμενο ταξιδι της στη βαρκελωνη στο μπου![]()
της έστειλα κάτι σώβρακα να μου πλύνειλογική κίνηση η αγορά απορρυπαντικών. Σάββατο είναι να κάνεις και κανένα ντουζ.
Στην μαλακία συναγωνίζεστε και συνεργάζεστε. Πιθανόν να θεωρεις και εσυ οτι γαμας πολλα και ωραια μουνια και οτι δεν εχεις φαει χυλοπιπες . Αντε και με μια ροζυ ευχομαιτο αυτο με προλαβες
υποτιθεμενο κουτη εισαι προβλεψιμη στο χω ξαναπειεγω δεν έχω ζωη ποιο ταξίδι; δεν ειναι ολα ψεματα;![]()
![]()
Σιγα μην πλυθω . ετσι το ειπα να μην φανει οτι δεν εχω τιποτα στο ψυγειολογική κίνηση η αγορά απορρυπαντικών. Σάββατο είναι να κάνεις και κανένα ντουζ.
το σημαντικο ειναι οτι εσυ εχεις ζωη. εμενα που ειμαι καμμενο χαρτι ασε με να λεω τα δικα μου για να περναει η ζωη απο το παραθυρουποτιθεμενο κουτη εισαι προβλεψιμη στο χω ξαναπει![]()
Γιατι ανεφερες το πουλι; θες να υποφερω παλι;μόλις σε δω, το πιο πιθανό να κοιμηθώ πρώτος...........αιώνια![]()
της έστειλα κάτι σώβρακα να μου πλύνει
χα χα χα malaka χα χα χαΘα ‘θελα να ‘μουν γυναίκα για να τα φτιάξω με έναν άντρα σαν κι εμένα.![]()
:o μην με γαμας ετσι. θα παω στο παμε πακετο και νικολουληλες το πουλί να ήταν ο παιδικός σου έρωτας στο νησί?
ειπε η μικρη νεραιδα των δακρυων και με αργα βηματα αρχισε να φευγει με σκυμμενο κεφαλι προς το δασος .....το σημαντικο ειναι οτι εσυ εχεις ζωη. εμενα που ειμαι καμμενο χαρτι ασε με να λεω τα δικα μου για να περναει η ζωη απο το παραθυρο![]()
χωρίς να ανοίξεις θρεντ?τα πουλησα με βανακια εξω απο μπουρδελα.
στα παραμυθια καλα το πας. στην πραγματικοτητα εχεις ενα θεματακιειπε η μικρη νεραιδα των δακρυων και με αργα βηματα αρχισε να φευγει με σκυμμενο κεφαλι προς το δασος .....![]()
Σαούλ, έχεις βανάκι? ΚαλημέραΚαλημερα
μαλακια;χωρίς να ανοίξεις θρεντ?