NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
αφού όλες όσες πήγαινα τη δάγκωνανΓιατι πηγαινες με λαμαρινες?![]()
αφού όλες όσες πήγαινα τη δάγκωνανΓιατι πηγαινες με λαμαρινες?![]()
αφού όλες όσες πήγαινα τη δάγκωναν
φίλε έχω να σηκωθώ μετά τις 8 δεν θυμάμαι από πότεΝαι τα Σαββατα εχω μια ιδιαιτεροτητα......Και τιs Κυριακεs εχω
Δλδ και καθε μερα θα ειχα αν δεν ειχα το σαρακι τηs δουλειαs![]()
Επειδη εχω αστατα ωραρια δεν εχω προβλημα....Αν με ξεχασουν θα κοιμαμαι μεχρι την Αναστασηφίλε έχω να σηκωθώ μετά τις 8 δεν θυμάμαι από πότε![]()
αλεξ η ερη πηγε σουπερ να παρει παπια πεκινου θα σου κανει το τραπεζι λεει![]()
Γειά σου δευκα. Ο αλεξ νομίζει ότι όλος ο κόσμος περιστεφεται γύρω από αυτόν.επίσης θεωρεί ότι εμείς οι δυο είμαστε δύο ηλιθιοι και η μεταξύ μας σχέση προσδιοριζεται βάση του τρόπου που σκέφτεται και κάνει ο ίδιος σχέσΕις έστω και εικονικές. Αν πάει σε ψυχολόγο θ. Του μιλάει για μένα στο τέλος. Τι να πει κανείςΓεια σου Έρη.
ο Άλεξ μου είπε να σου πω ότι του την είπα και στο λέω γιατί μου είπε πως αν στο πω θα μου πεις μπράβο και θα μου χτυπήσεις φιλικά την πλάτη.
του πέους μου?................μπορεί να μη γίνει ποτέ ρε φίλεΕπειδη εχω αστατα ωραρια δεν εχω προβλημα....Αν με ξεχασουν θα κοιμαμαι μεχρι την Ανασταση
Παρακολουθησαμε μολις ενα ποσταρισμα απο καποιον που δεν θεωρει οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτον...Γειά σου δευκα. Ο αλεξ νομίζει ότι όλος ο κόσμος περιστεφεται γύρω από αυτόν.επίσης θεωρεί ότι εμείς οι δυο είμαστε δύο ηλιθιοι και η μεταξύ μας σχέση προσδιοριζεται βάση του τρόπου που σκέφτεται και κάνει ο ίδιος σχέσΕις έστω και εικονικές. Αν πάει σε ψυχολόγο θ. Του μιλάει για μένα στο τέλος. Τι να πει κανείς
Ναι αλλα το ποντικοφαρμακο το αγορασεs τελικα.....Τι εχειs να πειs επ αυτου ???Γειά σου δευκα. Ο αλεξ νομίζει ότι όλος ο κόσμος περιστεφεται γύρω από αυτόν.επίσης θεωρεί ότι εμείς οι δυο είμαστε δύο ηλιθιοι και η μεταξύ μας σχέση προσδιοριζεται βάση του τρόπου που σκέφτεται και κάνει ο ίδιος σχέσΕις έστω και εικονικές. Αν πάει σε ψυχολόγο θ. Του μιλάει για μένα στο τέλος. Τι να πει κανείς
τύπε θα είναι λιγότερο ανώδυνο από το να έρθεις να σου κάνω τη δήλωση και να σε στείλουν στο γκουαντάναμο από τα χρέη που θα σου δημιουργήσωΣωστα.
Το ποντικοφαρμακο και το παραθειο που θα βαλει πρεπει να συνδυαστουν με γκουρμε γευση.
Μετα θα καθεται να με βλεπει να πεθαινω με φρικτους πονους και θα το ανεβασει στο youtube![]()
Ανασταση του ....πεουs??????? χμμμμμμ Μα εχουμε τιs Ελληνιδεs μεσα στα χαμογελα που φροντιζουν γι αυτοτου πέους μου?................μπορεί να μη γίνει ποτέ ρε φίλε
Μιλας εκ πειρας?να πας πάντως θα σε βοηθήσει
αν περισσεύει καμιά στείλε την από δωΑνασταση του ....πεουs??????? χμμμμμμ Μα εχουμε τιs Ελληνιδεs μεσα στα χαμογελα που φροντιζουν γι αυτο![]()
![]()
μιλάω με αγνή πρόθεση γιατί και η άλλη η κακομοίρα δεν φτάνει που σε βλέπει να ορεγεσαι άντρες σε βλέπει να ασχολησε και μαζί μου όλη την ώρα ε της έχεις γαμησει την ψυχολογίαΜιλας εκ πειρας?
Θα ‘θελα να ‘μουν γυναίκα για να τα φτιάξω με έναν άντρα σαν κι εμένα.Παρακολουθησαμε μολις ενα ποσταρισμα απο καποιον που δεν θεωρει οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτον...