You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μεγαλυτερες τρέλες της ζωης σας;Μετανιωσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εχω πετυχει οδηγο στην αφετηρια να προσπαθει με ξυλο με μελι να βγαλει τα κερματα. Ωραιες εποχες!Ελα τυπε μια φορα στο λωφορειο αντι για νομισματα ειχα ριξει κουμπια.......τοτε βεβαια ημουν αλητρα κ σκληρος καριολης.... :S :S :S τωρα εχω σοβαρεψει.....
tsontopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 1.011
Μάλλον θα είχε δεί τον τύπο να πετάει τα κουμπιά και θα τα νόμιζε ότι ήταν τίποτα ECSTASY
Πιτσιρίκια δημοτικού γυμνασίου κόβαμε βόλτες με τα τα ποδήλατα στην πολυτεχνείου για όσους γνωρίζουν απο Θεσσαλονίκη. Εκεί σύχναζε ο γνωστός Πετράκης. Είχαμε βγάλει κώδικα να μην τον λέμε έτσι, αλλά τον αναφέραμε ως racks, απο την γνωστή εταιρία που έφτιαχνε κασσέτες ήχου,βίντεο κτλ
Μια φορά είπαμε να ξεπορτίσουμε και να πάμε λίγο παρακάτω. Οπερ και έγινε. Στο ένα στενό μεταξύ τσιμισκή και πολυτεχνείου πετυχαίνουμε ένα τραβέλι, και ένας απο την παρέα κάνει την μαλακία και λέει αργεί το καρναβάλι της πάτρας; Τσίμπησε το τραβέλι το υοπονοούμμενο και μας πέρνει στο κυνήγι με το αμάξι του. Πρέπει να είχα κάνει το ποιό γρήγορο πετάλ της ζωής μου... Ενεργώντας βάση λογικής επιλέγουμε ότι στενό υπάρχει διαθέσιμο για να τον αποφύγουμε. Αλλά στο τέλος απο λάθος βγαίνουμε σε κεντρικό δρόμο και απο το πουθενά μας προσπερνάει, κλείνει τον δρόμο, και βγάζει απο το πορτμπαγκάζ ένα τεράστιο μαδέρι το οποίο και εκτοξεύει ευτυχώς ανεπιτυχώς εναντίον μας. Αναστροφή επιτόπου και μην είδατε το παναή... Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνοιωσα. Ηταν καλή περιπέτεια και μάθημα ζωής ταυτόχρονα.
Μια φορά είπαμε να ξεπορτίσουμε και να πάμε λίγο παρακάτω. Οπερ και έγινε. Στο ένα στενό μεταξύ τσιμισκή και πολυτεχνείου πετυχαίνουμε ένα τραβέλι, και ένας απο την παρέα κάνει την μαλακία και λέει αργεί το καρναβάλι της πάτρας; Τσίμπησε το τραβέλι το υοπονοούμμενο και μας πέρνει στο κυνήγι με το αμάξι του. Πρέπει να είχα κάνει το ποιό γρήγορο πετάλ της ζωής μου... Ενεργώντας βάση λογικής επιλέγουμε ότι στενό υπάρχει διαθέσιμο για να τον αποφύγουμε. Αλλά στο τέλος απο λάθος βγαίνουμε σε κεντρικό δρόμο και απο το πουθενά μας προσπερνάει, κλείνει τον δρόμο, και βγάζει απο το πορτμπαγκάζ ένα τεράστιο μαδέρι το οποίο και εκτοξεύει ευτυχώς ανεπιτυχώς εναντίον μας. Αναστροφή επιτόπου και μην είδατε το παναή... Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνοιωσα. Ηταν καλή περιπέτεια και μάθημα ζωής ταυτόχρονα.
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Υπάρχει παλιό θέμα
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Και στο μετανιώσατε προφανώς απαντάς όχι ;)Κανω πορνοταινίες θες μεγαλύτερη τρελλα χαχα
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Όχι ακριβώς. Για τον Πανάγο είναι όνειρο που το έκανε επάγγελμα ;)αυτό είναι επάγγελμα βρε...
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
θελει και μια δοση τρελλας για να το κανεις ειδικα στην ελλαδα γιατί υπαρχουν πολλα ταμπού ακομα σαφως και ειναι επάγγελμααυτό είναι επάγγελμα βρε...
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
καπως ετσι δεύτερη επαγγελματική ενασχόληση μου ειναιΌχι ακριβώς. Για τον Πανάγο είναι όνειρο που το έκανε επάγγελμα ;)
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ναι αλλα όχι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενας προϊστάμενος ξερει και γέλαγε οταν το μαθε χαχα εντάξει αμα εισαι σωστος στη δουλειά σου δεν έχουν θεμα σιγαπανάγο στην κυρίως δουλειά ξέρουν για τις ταινίες?
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Aπο μαλακιες και τρελες τιποτα αλλο.Ενα καλο που θυμαμαι και δεν θα το ξεχασω μαλλον ποτε...Β γυμνασιου κοψαμε κατι σελιδες με γυμνες απο το περιοδικο playboy και πηγαμε και τα βαλαμε στην τσαντα της καθηγητριας αγλλικων (η οποια ηταν και γεροντοκορη θεουσα btw) την οποια ειχε ξεχασει πανω στην εδρα.Μετα εγινε της πουταναρας εφεραν γονεις,διευθυντες,συνελευσεις κλπ.Μας εκλασαν ομως τα αρχιδια στην τελικη...βγαλαμε τρελο γελιο εκεινη την μερα ειδικα οταν ανοιξε την τσαντα καναμε κοιλιακους απο το γελιο..
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
εχω φάει χυλοπιτα απο γκομενα 40 ρα που το μαθε βασικα δεν ηθελε να βγούμε ποτο και απο μια αλλη 30 ρα παλι για τον ιδιο λόγο βασικα μου πε δεν ηταν σε φαση αλλα ο λογος αυτος ηταν πιστεύω. Κανω φαση με μια αλλη ομως αρα οκμην το λες. κάποιοι έχουν.
αλλά αφού εισαι οκ μια χαρα...
οι γκομενες, αν έχετε, τι λένε?
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Θα πω μονο για τα λαστιχα που αμολουσαμε στις κατηφορες και τις σακουλες σκουπιδιων που πετουσαμε σε ανοιχτα παραθυρα,ευτυχως που δεν τραυματισαμε κανεναν .Χοντραδες!
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Θα πω μονο για τα λαστιχα που αμολουσαμε στις κατηφορες και τις σακουλες σκουπιδιων που πετουσαμε σε ανοιχτα παραθυρα,ευτυχως που δεν τραυματισαμε κανεναν .Χοντραδες!
Μια τετοια μαλακια ειχα κανει και εγω με ενα καδο...τον αμολυσα σε μια κατηφορα και επεσε σε αμαξι ρωσσοποντιου το γαμησε την μανα...εκανα να βγω απο το σπιτι κανα 2μηνο xD.
Ποιητής Φανφαρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2020
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Πωωωω,θεματαρα
Τι να πρωταρχισω...
Μέχρι τα 5 είχα προλάβει να:
-μπω στο κοτέτσι του παππού στο χωριό και να στραγγαλισω τον κοκορα
-παρω μάτι μια θεία μουναρα, ετών 25 τότε ,που έκανε ντουζ στο εξοχικό
- βάλω νεκρά στο Φορντ του πατέρα μου που είχα πάει στο φούρνο και να με πάρει η κατηφόρα.ευτυχως με αντιληφθηκε έγκαιρα
-ριξω κάμποσα κέρματα στους αεραγωγούς της καινούργιας bmw του άλλου μου παππού
Δε συνεχίζω τι άλλες μαλακίες έκανα πιο μεγάλος,θα γράφω μέχρι αύριο
Τι να πρωταρχισω...
Μέχρι τα 5 είχα προλάβει να:
-μπω στο κοτέτσι του παππού στο χωριό και να στραγγαλισω τον κοκορα
-παρω μάτι μια θεία μουναρα, ετών 25 τότε ,που έκανε ντουζ στο εξοχικό
- βάλω νεκρά στο Φορντ του πατέρα μου που είχα πάει στο φούρνο και να με πάρει η κατηφόρα.ευτυχως με αντιληφθηκε έγκαιρα
-ριξω κάμποσα κέρματα στους αεραγωγούς της καινούργιας bmw του άλλου μου παππού
Δε συνεχίζω τι άλλες μαλακίες έκανα πιο μεγάλος,θα γράφω μέχρι αύριο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις