Επισκέπτης
και τι θα τους έλεγες?
σταματας, τσεκαρεις, κανεις την συμφωνια και φορτωνεις
και τι θα τους έλεγες?
θελω να γαμησω μαυρακι παλι,αλλα δεν βρισκω κατι,τωρα που ειπε ο φιλος για την πατισιων θ χο το νου μουυAπο εμενα με αγαπη... για ολους τους μαυρογαμικουλες
Τα σεβη μου[xvideos]]
4μιση περιπου τα ξημερωματα...3 αραπινες στη Σωκρατους παρακαλαγανε για τσιμπουκι
λες τυπε ο σουκερας να ειναι τοσο εξτιμ τυπος??δε σε κοβω να τους χαλασες το χατηρι τυπε
λες τυπε ο σουκερας να ειναι τοσο εξτιμ τυπος??
Ήταν ευγενικές τουλάχιστον?4μιση περιπου τα ξημερωματα...
3 αραπινες στη Σωκρατους παρακαλαγανε για τσιμπουκι
Ήταν ευγενικές τουλάχιστον?
Ηλίας,αφου λεει "παρακαλαγαν" ... τι θα ηταν?
δε σε κοβω να τους χαλασες το χατηρι τυπε
Ηλίας,
Είσαι νέος στο site, και μάλλον και στη ζωή, και έτσι φαίνεται πως δεν έχεις την προ 8-10 ετών εμπειρία όπου κατεβαίνοντας τη Σοφοκλέους με το αυτοκίνητο ώρες από μεσάνυχτα μέχρι 3-4 πρωϊ, υπήρχαν καμιά διακοσαριά μαύρες στα πεζοδρόμια οι οποίες:
-Έμπαιναν μπροστά από το αυτοκίνητο και δε μπορούσες να προχωρήσεις αν δεν τις πάταγες.
-Στην έπεφταν από τα παράθυρα βάζοντας χέρι μέσα για να σου πιάσουν τον πούτσο λέγοντας "ζιμπούκι", "φακ", "παμε", "πακαε-πακαε", "έλα γκαμίσι" και άλλα που δε θυμάμαι.
-Σε άφηναν να φύγεις μόνο όταν πίσω σου ερχόταν άλλος υποψήφιος πελάτης και άρχιζαν να απασχολούνται με αυτόν.
Κι αυτές, ευγενικές ήταν.
Υ.Γ: Τα μόνα αυτοκίνητα που δεν τρώγανε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν τα άσπρα Citroen Xsara και αυτά που είχαν μέσα και γυναίκα/ες.
Ειδικά με τα Xsara, εξαφανιζόντουσαν.
Το πέρναγαν για περιπολικό.
αν και δεν μου αρεσουν οι μαυρες,ηταν ωραια χρονιαΗλίας,
Είσαι νέος στο site, και μάλλον και στη ζωή, και έτσι φαίνεται πως δεν έχεις την προ 8-10 ετών εμπειρία όπου κατεβαίνοντας τη Σοφοκλέους με το αυτοκίνητο ώρες από μεσάνυχτα μέχρι 3-4 πρωϊ, υπήρχαν καμιά διακοσαριά μαύρες στα πεζοδρόμια οι οποίες:
-Έμπαιναν μπροστά από το αυτοκίνητο και δε μπορούσες να προχωρήσεις αν δεν τις πάταγες.
-Στην έπεφταν από τα παράθυρα βάζοντας χέρι μέσα για να σου πιάσουν τον πούτσο λέγοντας "ζιμπούκι", "φακ", "παμε", "πακαε-πακαε", "έλα γκαμίσι" και άλλα που δε θυμάμαι.
-Σε άφηναν να φύγεις μόνο όταν πίσω σου ερχόταν άλλος υποψήφιος πελάτης και άρχιζαν να απασχολούνται με αυτόν.
Υ.Γ: Τα μόνα αυτοκίνητα που δεν τρώγανε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν τα άσπρα Citroen Xsara και αυτά που είχαν μέσα και γυναίκα/ες.
αν και δεν μου αρεσουν οι μαυρες,ηταν ωραια χρονια
ιστορικες καλες εποχες !!! ολα τα καλα παντα τελειωνουν...Ηλίας,
μπα δεν σταματησα...πηγα εφαγα καττι γιατι ειχα πιειδε σε κοβω να τους χαλασες το χατηρι τυπε
αραπινεςμπορει να ειχε εθνικ ανησυχιες...
μονο φωτογραφια μου δεν εβαλες τυπε.... ελα να σοβαρευομαστε λεω εγω!!
Χτες βράδυ (ή μάλλον σήμερα το πρωϊ ώρα 04:10) στη Σωκράτους ήταν 4-5 που πέρασα με τη μηχανή για έλεγχο.Tελικα μαυρουλες παιζουν μεσημεριανες η απογευματινες ωρες? 3 μερες τωρα κανω βολτα στο κεντρο αλλα τιποτα.