Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.012
- Πόντοι
- 5.015
υπαρχουν δεκαδες στο fb που βλεπεις και φωτο τους, πρεπει να τρεχεις σε πιατσα?
Κατάλαβα
υπαρχουν δεκαδες στο fb που βλεπεις και φωτο τους, πρεπει να τρεχεις σε πιατσα?
Μίλα καθαρά ψηλέ,πες τα μας όλα................απλα θα καταλαβεις ποσο σαπιες ειναι
τυπε σε κοβω διακοπες στην μαγευτικη λιβερια που ελεγε μια ψυχη εδω μεσα
απλα θα καταλαβεις ποσο σαπιες ειναι
Μίλα καθαρά ψηλέ,πες τα μας όλα................
Θέλω να μας τα πει ο ίδιος ο ψηλός......Τί να σου πει ρε Billy λες και θα σου πει κάτι που δε γνωρίζεις...
Εγω παλι εχω δωσει σε αρκετα μαυρακια
ναι τυπε ειδα κ τις υπολοιπες περαν του μαυρου χρωματος που δεν ειναι καλντερμιτζιδικο γαμησι κ ποιοτητικο απολυτα δεν υπαρχει,εκτος αν κατεβαινεις στο τριγωνο ετσι
Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων "Α. Συγγρός",
Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 5, 161 21 Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 7265100 , Fax: 210 7235546
Καλά του τα'πες του άσχετου......ναι τυπε ειδα κ τις υπολοιπες περαν του μαυρου χρωματος που δεν ειναι καλντερμιτζιδικο γαμησι κ ποιοτητικο απολυτα δεν υπαρχει,εκτος αν κατεβαινεις στο τριγωνο ετσι
ναι τυπε ειδα κ τις υπολοιπες περαν του μαυρου χρωματος που δεν ειναι καλντερμιτζιδικο γαμησι κ ποιοτικο απολυτα δεν υπαρχει,εκτος αν κατεβαινεις στο τριγωνο ετσι
Προχθές είδα εκεί το πιο άσχημο,πρεζοτραβελο-trans....όλων των εποχών... Είχε "τετράγωνη μάπα"......Ναι βέβαια από ποιότητα στο τρίγωνο ξεχειλίζουμε!!!
...ειδες τι κανει η πρεζα...?Προχθές είδα εκεί το πιο άσχημο,πρεζοτραβελο-trans....όλων των εποχών... Είχε "τετράγωνη μάπα"......
τι σου κανουν τα αναβολικα ε τυπεΠροχθές είδα εκεί το πιο άσχημο,πρεζοτραβελο-trans....όλων των εποχών... Είχε "τετράγωνη μάπα"......
Άσε σου λέω,τρόμαξα...... :Sτι σου κανουν τα αναβολικα ε τυπε
εχει γινει η μουρη του σαν τοτ κεντερη
παλιος αθλητης θαναι
Όλα μαζί είναι...πρέζα...οιστρογόνα...κτλ..... :S...ειδες τι κανει η πρεζα...?
Συνάδελφοι,
τους τελευταίους μήνες δεν έχω βρει καμία μαύρη της προκοπής. Όλες πολύ κάτω από μέτριες, κι όσες έχω πάρει δεν λέγανε, σα να μετακόμισαν όλες όσες αξίζανε ξαφνικά. αφού τελείωσε η πιάτσα της Σωκράτους έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο σημείο που να πιατσάρουνε αξιόλογα μαυράκια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ρωτα τον Δενδια