Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
υπαρχουν δεκαδες στο fb που βλεπεις και φωτο τους, πρεπει να τρεχεις σε πιατσα?
Κατάλαβα
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
υπαρχουν δεκαδες στο fb που βλεπεις και φωτο τους, πρεπει να τρεχεις σε πιατσα?
Μίλα καθαρά ψηλέ,πες τα μας όλα................απλα θα καταλαβεις ποσο σαπιες ειναι![]()
τυπε σε κοβω διακοπες στην μαγευτικη λιβερια που ελεγε μια ψυχη εδω μεσα![]()
απλα θα καταλαβεις ποσο σαπιες ειναι![]()
Μίλα καθαρά ψηλέ,πες τα μας όλα................![]()
Θέλω να μας τα πει ο ίδιος ο ψηλός......Τί να σου πει ρε Billy λες και θα σου πει κάτι που δε γνωρίζεις...
Εγω παλι εχω δωσει σε αρκετα μαυρακια![]()
![]()
![]()
![]()
ναι τυπε ειδα κ τις υπολοιπες περαν του μαυρου χρωματος που δεν ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων "Α. Συγγρός",
Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 5, 161 21 Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 7265100 , Fax: 210 7235546
Καλά του τα'πες του άσχετου......ναι τυπε ειδα κ τις υπολοιπες περαν του μαυρου χρωματος που δεν ειναι![]()
![]()
καλντερμιτζιδικο γαμησι κ ποιοτητικο απολυτα δεν υπαρχει,εκτος αν κατεβαινεις στο τριγωνο ετσι
![]()
ναι τυπε ειδα κ τις υπολοιπες περαν του μαυρου χρωματος που δεν ειναι![]()
![]()
καλντερμιτζιδικο γαμησι κ ποιοτικο απολυτα δεν υπαρχει,εκτος αν κατεβαινεις στο τριγωνο ετσι
![]()
Προχθές είδα εκεί το πιο άσχημο,πρεζοτραβελο-trans....όλων των εποχών... Είχε "τετράγωνη μάπα"......Ναι βέβαια από ποιότητα στο τρίγωνο ξεχειλίζουμε!!!
...ειδες τι κανει η πρεζα...?Προχθές είδα εκεί το πιο άσχημο,πρεζοτραβελο-trans....όλων των εποχών... Είχε "τετράγωνη μάπα"......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σου κανουν τα αναβολικα ε τυπεΠροχθές είδα εκεί το πιο άσχημο,πρεζοτραβελο-trans....όλων των εποχών... Είχε "τετράγωνη μάπα"......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε σου λέω,τρόμαξα...... :Sτι σου κανουν τα αναβολικα ε τυπε
εχει γινει η μουρη του σαν τοτ κεντερη
παλιος αθλητης θαναι![]()
Όλα μαζί είναι...πρέζα...οιστρογόνα...κτλ..... :S...ειδες τι κανει η πρεζα...?
Συνάδελφοι,
τους τελευταίους μήνες δεν έχω βρει καμία μαύρη της προκοπής. Όλες πολύ κάτω από μέτριες, κι όσες έχω πάρει δεν λέγανε, σα να μετακόμισαν όλες όσες αξίζανε ξαφνικά. αφού τελείωσε η πιάτσα της Σωκράτους έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο σημείο που να πιατσάρουνε αξιόλογα μαυράκια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.