Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
Eδω πανω ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,εδω και μια βδομαδα εχω τσεκαρει στη γειτονια μια μουναρα μαυρη που κανει βιζιτες.
Την βλεπω αργα απο το μπαλκονι να μιλαει στο τηλ. και περνανε και τη φορτωνουνε.Μουναρος,με μια ΚΟΛΑΡΑ να μη σταματας να χυνεις.
Ειναι θεμα χρονου να τη μιλησω.Και η ατυχια ειναι οτι μια βδομαδα πριν τη παρω χαμπαρι τι ρολο βαραει, μεσα στο Σουπερ μαρκετ μου ζητουσε 20 λεπτα και τι λεω αει γαμησου μωρη κωλομαυρη...
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Αλλα θα τη γαμησω,που θα παει...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
πριν 1 εμβδομαδα γνωρισα μια μαυρη μεσω μιας αλλης μαυρης. οι μαυρες απο τα σπτριπτιζαδικα και τα κωλομπαρα.οχι απο αυτες του πεζοδρομιου.και πηγαμε ενα βραδυ και την ''ηπιαμε'' σε ενα νυχτερινο κλαμπ της αθηνας.οταν φυγαμε αρχισε και και μου επιανε την πουτσα και με φυλαγε με γλοσωφιλα. και μετα καταλαβενετε τι επακολουθησε. και την δευτερη φορα με καλεσε σπιτι της για φαγητο και να πιουμε και εγινε παλυ το ιδιο.θεωρητικα μπορω να την συνανταω καθε ημερα και να την ''πινουμε'' αλλα ειμαι πολυ μικρος ακομα για να καταστραφω απο το πιωμα...  :grin: :grin: :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
αλλιος ειναι να το βλεπεις και αλλιως να το εχεις διπλα σου και να το ακουμπας....απλα δεν υπαρχει απο τσιμπουκια οι περισσοτερες ονειρο.... :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Κι από γαμήσι ξεπέτες του κερατά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Eδω πανω ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,εδω και μια βδομαδα εχω τσεκαρει στη γειτονια μια μουναρα μαυρη που κανει βιζιτες.
Την βλεπω αργα απο το μπαλκονι να μιλαει στο τηλ. και περνανε και τη φορτωνουνε.Μουναρος,με μια ΚΩΛΑΡΑ να μη σταματας να χυνεις.
Ειναι θεμα χρονου να τη μιλησω.Και η ατυχια ειναι οτι μια βδομαδα πριν τη παρω χαμπαρι τι ρολο βαραει, μεσα στο Σουπερ μαρκετ μου ζητουσε 20 λεπτα και τι λεω αει γαμησου μωρη κωλομαυρη...
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Α εσύ είσαι ρατσιστής δηλαδή με τις μαύρες που δε γαμιούνται αλλά αν γαμιούνται ξεχνάς το ρατσισμό σου, έτσι;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
γιατι δεν ορμησες ρε τυπε? :think:

γιατί απλά δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρουν , και αν πηγαίναμε σε κανένα σπίτι τους και ήταν εκεί κανένας γκόμενος , θα έμενα άφραφκος,ζημιωμένος και στο ΚΑΤ στο τελος .. αλλά δε νομίζω να είχαν γκόμενο !!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
πριν 1 εμβδομαδα γνωρισα μια μαυρη μεσω μιας αλλης μαυρης. οι μαυρες απο τα σπτριπτιζαδικα και τα κωλομπαρα.οχι απο αυτες του πεζοδρομιου.και πηγαμε ενα βραδυ και την ''ηπιαμε'' σε ενα νυχτερινο κλαμπ της αθηνας.οταν φυγαμε αρχισε και και μου επιανε την πουτσα και με φυλαγε με γλοσωφιλα. και μετα καταλαβενετε τι επακολουθησε. και την δευτερη φορα με καλεσε σπιτι της για φαγητο και να πιουμε και εγινε παλυ το ιδιο.θεωρητικα μπορω να την συνανταω καθε ημερα και να την ''πινουμε'' αλλα ειμαι πολυ μικρος ακομα για να καταστραφω απο το πιωμα...  :grin: :grin: :grin:
...σεξ ,ντραγκς ,ροκ εντ ρολλ δηλαδη φαση κι ετσι  :rockon:...?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ΑΚΡΙΒΩΣ τετοια φαση ! φαντασου να το εκανα αυτο καθε ημερα ??? ποσο χρωνων ζωη θα μου εδινες ??  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατί απλά δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρουν , και αν πηγαίναμε σε κανένα σπίτι τους και ήταν εκεί κανένας γκόμενος , θα έμενα άφραφκος,ζημιωμένος και στο ΚΑΤ στο τελος .. αλλά δε νομίζω να είχαν γκόμενο !!
ή να σου εκαναν τιποτα βουντου τυπε :S

funk_in_the_trunk___voodoo_priestess_by_fiendishdesign-d4ztjzj.jpg

URL]]

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρε φιλε ολοι μας εδω μεσα εχουμε παει σε σπιτια μαυρων κορασιδων και ποτε δεν παθαμε κανεις τιποτα ! ολοι ζωντανοι ειμαστε ακομα. εμενα με εχουν κερασει και φαγητο και χυμο στο σπιτι τους ! πρεπει να ρισκαρεις λιγο παντα φιλε....μην λες συνεχως και εαν και εαν...ετσι δεν θα γαμησεις ποτε....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ρε φιλε ολοι μας εδω μεσα εχουμε παει σε σπιτια μαυρων κορασιδων και ποτε δεν παθαμε κανεις τιποτα ! ολοι ζωντανοι ειμαστε ακομα. εμενα με εχουν κερασει και φαγητο και χυμο στο σπιτι τους ! πρεπει να ρισκαρεις λιγο παντα φιλε....μην λες συνεχως και εαν και εαν...ετσι δεν θα γαμησεις ποτε....

Μαλακία μου όντως !! Και ξαναμένες και μεθυσμένες και επί 2 ...  ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ !!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ΑΚΡΙΒΩΣ τετοια φαση ! φαντασου να το εκανα αυτο καθε ημερα ??? ποσο χρωνων ζωη θα μου εδινες ??  :think:
...εξαρταται ,ειναι και θεμα οργανισμου ,σε καποιους χτυπαει το καμπανακι νωρις ,αλλους τους παιρνει η κατω βολτα χωρις να το καταλαβουν ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
η τζουλι απο ιασωνος 37α ειναι ωραιο μωρο με καλες υπηρεσιες :tits2:...πριν κανα μηνα την πηρα δεν ξερω αν δουλευει ακομη εκει

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
δηλαδη που μπορουμε να βρουμε μαυρες?κ αν γινεται κ για χοτελι

dimsko

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... προσοχή! σιγά τις γκόμενες και σιγά την φάση... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΣΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΜΝ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom