ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
...εσυ την εφτιαξες αυτη ?Λοιπόν παιδιά,
Επειδή μας έχει πιάσει στερητικό σύνδρομο μαύρης σάρκας και για όσους πιστεύουν ότι όλες οι μαύρες είναι σκατόφατσες, σας στέλνω κάτι να σας δροσίσει τις νύχτες. Από τη Τζαμάικα κατά δήλωσή της και το όνομα αυτής Becky.
Φοραει περουκα και εχει βαλει ενα τόνο makeup στο προσωπο για να ασπρισει.Λοιπόν παιδιά,
Επειδή μας έχει πιάσει στερητικό σύνδρομο μαύρης σάρκας και για όσους πιστεύουν ότι όλες οι μαύρες είναι σκατόφατσες, σας στέλνω κάτι να σας δροσίσει τις νύχτες. Από τη Τζαμάικα κατά δήλωσή της και το όνομα αυτής Becky.
Λοιπόν παιδιά,
ο μιχαλακης ο τζακσον αναστηθηκεΦοραει περουκα και εχει βαλει ενα τόνο makeup στο προσωπο για να ασπρισει.
αυτη η κορασιδα ειναι απο την νηγηρια !!!! ποια τζαμαικα ???ο μιχαλακης ο τζακσον αναστηθηκε
αγιε μου νωντα το εκανες το θαυμα σου
τυπε δεν ξερω αυτες τις αφρικανικες ρατσεςαυτη η κορασιδα ειναι απο την νηγηρια !!!! ποια τζαμαικα ???
φενετε απο την μουτσουνα-μουρη της οτι ειναι απο νηγηρια !!!
...φιλε απολυτε αιθιοπια-κενυα ειν οι ομορφοτερες...τυπε δεν ξερω αυτες τις αφρικανικες ρατσες
μονο αιθιοπισσες γουσταρω απο εκεινα τα μερη
τυπε εχω δει κατι αιθιοπισσες στην πατησιων αλλο πραγμα...φιλε απολυτε αιθιοπια-κενυα ειν οι ομορφοτερες...
και λιβερια,σενεγαλη και ακτη ελεφαντοστου εχει ωραιες...φιλε απολυτε αιθιοπια-κενυα ειν οι ομορφοτερες...
ολες αυτες δεν μοιαζουν ρε τυπε?και λιβερια,σενεγαλη και ακτη ελεφαντοστου εχει ωραιες
καμια μαυρoυλα μαγκες που να ρχεται outcall σε ξενοδοχειο παιζει?
τι γλωσσα ειναι τυπε?ΟΚΟΜΠΟΥ σημαίνει λευκός άντρας.
Όταν ρωτάς αν εγώ την έφτιαξα, τι ακριβώς εννοείς?...εσυ την εφτιαξες αυτη ?