apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ξερω τυπεδεν αυτες?
παντως σε πιατσες δεν εχω τετοια μουτρα να ψωνιζονται
τωρα ολο και κατι θα κανουν και αυτες
δεν ξερω τυπεδεν αυτες?
δεν υπαρχει κοντρα απλα δεν κανουν παρεα γιατι δεν μηλανε την ιδια αφρικανικη διαλεκτο!υπαρχει κοντρα δηλαδη τυπε?
να τυπε παρε ματι ματι μουτσουνες που βρηκα στο γουγληδεν υπαρχει κοντρα απλα δεν κανουν παρεα γιατι δεν μηλανε την ιδια αφρικανικη διαλεκτο!
ειναι αληθεια, 100%, οτι οι νηγηριανες ειναι αιχμαλωτισμενες σε τελετες βουντου, και σκοπος ειναι να πληρωσουν να λυσουν τα μαγια.. γι αυτο και δεν μπερδευονται με ομοφυλους τους..
πάντως εγώ απο περιέργεια πήγα νά μπώ σε ένα τετοιο μπάρ
τι προξενεί η σεξουαλική πείνα χειρότερο διερωτωμε??
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/voodoo.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
αυτο καποιος το εχει ξαναπει εσυ ησουν φυλε?Αυτη που ειχα παρει εγω , μου ειπε οτι ηταν απο ....Καλαματα
- Τι λεs μωρη ???? Ακολουθουν γελια και μου λεει .....απο Τζαμαικα
- Ειπα κι εγω !!!!!!
αυτο καποιος το εχει ξαναπει εσυ ησουν φυλε?
απο νυγηρια ειναι απλα εχει δουλεψει στην καλαματα σε κολωμπαρο και λεει οτι ειναι απο εκει!
αν ειναι αυτη απο καλαματα εγω ειμαι απο πουερτο ρικο!!!
ειδες θυμαμαι τι λες!Σιγουρα δεν εψαξα ταυτοτητα για να ειμαι 100% σιγουροs
Αλλα τηs εκανα ετσι μια ερωτηση για να σπασει ο ...μαυροs παγοs στην αρχη
ΥΓ Ναι εγω τοχω ξαναπει
Και γιατί αν δεν έχουν εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά όπως οι κοπέλες απ' την Αιθιοπία πηγαίνεις 10 μέτρα πίσω τους; Για εξήγησέ μου πώς συνδέεις το ένα με τ' άλλο...
Ετσι οπως το λεει ο συναδελφος, οι "Αιθιοπες" τις κραζουν, οχι οι Γκανεζες και δεν ειναι θεμα κοντρας, αλλα περισσοτερο σχεσεων και ισορροπιας μεσα στην Αιθιοπιανη κοινοτητα..Η κοινωτητα τους εδω , ισως δεν "ανεχεται" τις κοπελλες τους βιζιτες.Μαλλον σαν κοινοτητα και σαν λαος πιο συντηρητικος σε θεματα ηθικης απο αλλους Αφρικανους που ολα ειναι χυμα..Ας μην ξεχναμε πως πολλοι Αιθιοπες ειναι και Χριστιανοι (κοπτες)...οποτε ισως δημιουργει και μια διαφορετικη ηθικη.υπαρχει κοντρα δηλαδη τυπε?
Συναγωνιστές καλησπέρα,΄
λάτρης της μαύρης σάρκας κι εγώ,ψώνισα την Στέφανι απο Γ Σεπτεμβρίου και καποδιστρίου πρίν απο 7 Κυριακές,
όλα καλά,έκανε τα γούστα μου και κάθε Κυριακή,είναι η μόνη ημέρα που μπορώ,εξασκούσα το άθλημα..επειδή
βαριέμαι να ψάχνω έπαιρνα πάντα την ίδια κοπέλα.μεσαίου αναστήματος,καλά καπούλια και ευχάριστη φάτσα..
Απο την δεύτερη φορά ξεκινήσαμε τα γλωσσόφιλα και απο εκεί και πέρα σταθερός πελάτης μέχρι εχθές..
Εχθές μου σκάει μύτη με φουσκάλίτσες στα χείλη γεμάτες πύον και μέσα στο στόμα..
-what happened to you?
-nothing,I hand some fever...
Γιατρός δεν είμαι αλλά είναι καραμπινάτος έρπης χειλιών..
μεταδιδόμενο νόσημα και μόνιμο...
Ευχαριστώ για τις μούντζες σας..
άντε να δω τώρα τι κάνω...
δεν εχει και πολλους ορθοδοξους αιθιοπες τυπε?Ετσι οπως το λεει ο συναδελφος, οι "Αιθιοπες" τις κραζουν, οχι οι Γκανεζες και δεν ειναι θεμα κοντρας, αλλα περισσοτερο σχεσεων και ισορροπιας μεσα στην Αιθιοπιανη κοινοτητα..Η κοινωτητα τους εδω , ισως δεν "ανεχεται" τις κοπελλες τους βιζιτες.Μαλλον σαν κοινοτητα και σαν λαος πιο συντηρητικος σε θεματα ηθικης απο αλλους Αφρικανους που ολα ειναι χυμα..Ας μην ξεχναμε πως πολλοι Αιθιοπες ειναι και Χριστιανοι (κοπτες)...οποτε ισως δημιουργει και μια διαφορετικη ηθικη.
οχι τυπεκαπου ειδα για Πλατεια Αμερικης, αλλα υπαρχει πιατσα εκει ή ειναι απλα το γκετο τους..
Συγγνωμη αλλα τι ειναι το CAC?Και οι άλλοι Χριστιανοί είναι
Μετανοούν κάθε Κυριακή στο CAC
τυπε οντως οι αιθιοπισσες δεν μοιαζουν καθολου με τις νιγηριανες και γκανεζες
ειναι πολυ καλυτερες,και εχουν σχεδον ολες μαλλι αφανα