Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Φασιστάκι... Κοίτα τί σου έχω
Μπερδευεσαι, μαλλον εννοεις ρατσιστακι... φασιστας εισαι εσυ ρε απλυτε αναρχοκομμουνιστη, δεν το ηξερες???
Φασιστάκι... Κοίτα τί σου έχω
Μπερδευεσαι, μαλλον εννοεις ρατσιστακι... φασιστας εισαι εσυ ρε απλυτε αναρχοκομμουνιστη, δεν το ηξερες???
Ξερω ξερω...Ναι εγώ είμαι κόκκινος φασίστας, όταν πάρουμε εμείς την εξουσία κάτι τυπάκια σαν εσένα θα φροντίσουμε να τα κάνουμε σαπούνι για να πλένονται οι εργάτες Εντάξει ρατσιστάκο θα σε λέω λοιπόν από εδώ και πέρα.
εσπρωξες καμια τυπε?μαγκες χθες που εκανα βολτα απο Πατησια ειδα πολλες μαυρες απο τα δεξια κοντα στο τερμα πατησιων να εχουν βγει στην γυροβολια
εσπρωξες καμια τυπε?
φιλικο ζευγαρι?και εσυ ησουν σολο?δεν σου εφεραν παρεα τυπε?τυπε ημουν με ενα φιλικο ζευγαρι και μαλιστα η γκομενα του μας αγριοκοιταζε
μηπως κοιταμε τις μαυρες που κανουν πιατσα απο τα δεξια
φιλικο ζευγαρι?και εσυ ησουν σολο?δεν σου εφεραν παρεα τυπε?
αποκατασταση?δηλαδη μαλακα να δουλευει 2 δουλειες?τυπε δεν πιστευω να την πατησεις?μπα οχι τυπε. Βασικα μου ειπε ο φιλος μου αν θελω να βγουμε αντροπαρεα
μπορουμε να βγουμε και αλλη μερα αλλιως θα φερει και την κοκονα μαζι... και του ειπα δεν εχω προβλημα.
ΑΥτα να τα δει η σιλβα τυπε που λεει πως ειμαι κομπλεξικος με τους σχεσο αρρηβωνιαρηδες
αλλα φιλη δεν εφεραν οχι... απο οσο θυμαμαι εχει μια φιλη αυτη αλλα ψαχνει αποκαταστασεις αυτη
η φιλη της κτλπ
αποκατασταση?δηλαδη μαλακα να δουλευει 2 δουλειες?τυπε δεν πιστευω να την πατησεις?
καλα της εκανε τυπεΟχι ακριβως τυπε... Αλλα ο αντρας να εχει καλη δουλεια κτλπ ξερεις. Της την εφεραν ομως
στο τελος... την γαμησε ο αλλος καλα καλα λεει και ουτε καν το πηγε σοβαρα μαζι της ενω ειχαν σχεση κτλπ και της εταζε αρρηβωνες και πανηγυρια δικιε μου τσαμπα τις κραζουμε αφου την βρισκουν μονες τους την ηττα!! Με αυτα που κανουν.
Την ειχαν φερει παλιοτερα... εκανα μια ψιλονυξη αλλα ειδα πως δεν.... και το αφησα.
Δεν θα παρακαλαμε κιολας τυπε ;)
καλα της εκανε τυπε
δικε μου πεστης κανα παραμυθι ριχτης ενα και μετα ξηγησουν τηλε-φονικο κλασιμο και χτυπημα πουτσου
ε πεστης οτι εισαι βιομηχανος ρε τυπεμπα τυπε
την εχει παθει τωρα και δεν μασαει ευκολα... μολις ακουνε πως δεν εχεις
καλη δουλεια το πουλο
ε πεστης οτι εισαι βιομηχανος ρε τυπε
γιατι νομιζεις οτι αυτα που θα σου πει η γκομενα θα ειναι αληθεια τυπε?αφου θα ρωτησει τους κοινους μας ρε τυπε :-
εκτος και αν πω και σε αυτους ψεμματα μετα... τεσπα
δεν μ αρεσουν τα ψεμματα τυπε απο το να αρχισουμε τα ψεμματα
και μετα να ξεχναμε τι λεμε και που και να μας πιανουν και να γινομαστε
ρομπα αστο γαματο εξαρχης.
γιατι νομιζεις οτι αυτα που θα σου πει η γκομενα θα ειναι αληθεια τυπε?
γιατι νομιζεις οτι αυτα που θα σου πει η γκομενα θα ειναι αληθεια τυπε?
μπουρδελιαρης και ρομαντικος δεν πανε μαζι φυλε!
ελα ντε. Ε ειμαι ρομαντικος κατα βαθος τυπε για αυτο
καλα της εκανε τυπε
δικε μου πεστης κανα παραμυθι ριχτης ενα και μετα ξηγησουν τηλε-φονικο κλασιμο και χτυπημα πουτσου