TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Συγνώμη ρε φίλε μου πως γίνεται να έχεις πλήρη ανοσία δεν το καταλαβαίνω αυτό…Εχω πληρη ανοσια σε ιους, μυκητες και μικροβια.
Συγνώμη ρε φίλε μου πως γίνεται να έχεις πλήρη ανοσία δεν το καταλαβαίνω αυτό…Εχω πληρη ανοσια σε ιους, μυκητες και μικροβια.
τυπε ειναι x-menΣυγνώμη ρε φίλε μου πως γίνεται να έχεις πλήρη ανοσία δεν το καταλαβαίνω αυτό…
τυπε ειναι x-men
η μεταλλαξη του τυπου μαρη του επιτρεπει να εχει ανοσια σε σμν
Τί εννοείς να τις κυκλοφορήσεις; Να τις πας στα μπουζούκια; Το είχα δει κι αυτό πριν μια πενταετία στο "La Notte" στην Κηφισίας, δυο καμμένα παλικάρια αγκαλιά με δυο μαύρες...
τυπε ειναι x-men
η μεταλλαξη του τυπου μαρη του επιτρεπει να εχει ανοσια σε σμν
εγω πριν 2-3 εμβδομαδες(σαββατο ηταν,2 ωρα το πρωι) ειχα περασει απο σωκρατους με ενα φυλο για να δουμε τις μαυρες και να κανουμε την πλακα μας και με πλησιαζει μια απο αυτες και τι μου λεει κατεθειαν???????παμε CLUB :o
και μην σας πολυλογω πηραμε 2 μαυρες(αυτην μαζι με την φυλη της) και πηγαμε σε ενα απο τα δικα τους κλαμπ στην κυψελη που βαζει αφρικανικη μουσικη!!!
Τί εννοείς να τις κυκλοφορήσεις; Να τις πας στα μπουζούκια; Το είχα δει κι αυτό πριν μια πενταετία στο "La Notte" στην Κηφισίας, δυο καμμένα παλικάρια αγκαλιά με δυο μαύρες...
κοπρανε!τι άλλο θα διαβάσω....μετα τίς δηλώσεις κάποιων μελών εδω
1)ότι κάποιος εχει ανοσία απο αφροδίσια
2)ότι ο έρπις δεν ειναι και τόσο μεταδοτικός οπότε άς ρίχνουμε γλωσσόφιλα στίς ζουλού.
3)ότι συνοδέψαν τίς ζουλόυ σε κλάμπ στην κυψέλη που συχνάζουν όλα τα κατακάθια της πατησίων και πέριξ....
και βγήκαν χωρίς παράσιμα κλπ
πάντως εγώ απο περιέργεια πήγα νά μπώ σε ένα τετοιο μπάρ σέ ένα στενο σε καθετο τής δροσοπούλου υψος κολιάτσου...καί ακόμα τρέχω.....
ήταν ένα σκοτεινό δωματιο μέ ελάχιστο αερισμό πού βρώμαγε απο κάτι φαγητά ....και έπαιζε μιά περίεργη μουσική πού έμοιαζε μέ ρέγκε αλλά δέν ήταν.... που μάλλον ψέλναν οι ανθρωποφάγοι πρίν φάνε ζωντανό κανένα άνθρωπο.....
ειχε και κάτι καφάσια από μπίρες γιά νά κάθοντε....και πολυ κάπνα που προερχόταν καί από άλλα πράματα μαυρα άσπρα κλπ....
ποιο φριχτό μέρος δέν έχω ξαναδει
έγραφε έξω μπάρ και είχε μια βιτρίνα μέ μιά βρώμικη κουρτίνα γιά να μην φαινετε απέξω....
μού κάνει εντύπωση πώς δόθικε άδεια σέ αυτό τό μέρος....
ίσως για τόν τσίπρα και τους αντιφα κλπ είναι καλύτερο από την κουβανίτα.....
ο σταυλος του παππου μου ήταν σε πολυ καλύτερη κατάσταση....
τι προξενεί η σεξουαλική πείνα χειρότερο διερωτωμε??
Οχι και μπουζουκια.Απλα να μπορεις εστω να κανεις τα λιγα βηματα απο την πιατσα στο ξενοδοχειο διπλα τους..Οχι να εισαι υποχρεωμενος να πηγαινεις 10 μετρα πισω απο τις Γκανεζες και Νιγηριανες.
ρε τύπε αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα?τι άλλο θα διαβάσω....μετα τίς δηλώσεις κάποιων μελών εδω
2)ότι ο έρπις δεν ειναι και τόσο μεταδοτικός οπότε άς ρίχνουμε γλωσσόφιλα στίς ζουλού.
τυπε οντως οι αιθιοπισσες δεν μοιαζουν καθολου με τις νιγηριανες και γκανεζεςΚαι γιατί αν δεν έχουν εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά όπως οι κοπέλες απ' την Αιθιοπία πηγαίνεις 10 μέτρα πίσω τους; Για εξήγησέ μου πώς συνδέεις το ένα με τ' άλλο...
ναι αλλά χλωμό να βρεις αιθιοπίνα βίζιτα.τυπε οντως οι αιθιοπισσες δεν μοιαζουν καθολου με τις νιγηριανες και γκανεζες
ειναι πολυ καλυτερες,και εχουν σχεδον ολες μαλλι αφανα
υπαρχει κοντρα δηλαδη τυπε?ναι αλλά χλωμό να βρεις αιθιοπίνα βίζιτα.
μια φορα που τα έλεγα με μια γκανέζα μου έλεγε πως οι αιθίοπες τις κράζουν ασχημα
που υπαρχουν κοπελες απο αιθιοπια εδω στην ελλαδα και τι δουλεια κανουν? :-ναι αλλά χλωμό να βρεις αιθιοπίνα βίζιτα.
μια φορα που τα έλεγα με μια γκανέζα μου έλεγε πως οι αιθίοπες τις κράζουν ασχημα
υπαρχει κοντρα δηλαδη τυπε?
στην π.αμερικης εχω δει πολλες τυπεπου υπαρχουν κοπελες απο αιθιοπια εδω στην ελλαδα και τι δουλεια κανουν? :-
τυπε εχω δει κατι πυγμαιες αιθιοπισσες πολυ καυλα παντως
ένας απλός και μόνος χορηγός είμαι φίλε δεν κατέχω να σου πω σίγουρα
ψήνεσαι να τοποθετηθείς δικέ μου?
δεν αυτες?στην π.αμερικης εχω δει πολλες τυπε
εχουν και κατι μαγαζια που πανε ολοι της ρατσας τους