Karakitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια πολυ προσοχη με τις μαυρες, δεν ειναι τυχαιο που τα Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα λεγονται και AFRO-δισια. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!....
ΣΤΟΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΓΕΝΕΙ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑπαιδια πολυ προσοχη με τις μαυρες, δεν ειναι τυχαιο που τα Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα λεγονται και AFRO-δισια. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!....
ΣΤΟΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΓΕΝΕΙ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Ναι ουτως η αλλος δεν ειναι μονο αφροδισιακα νοσηματα ειναι και αφροδισιακα φαγητα,ποτα,αρωματα κτλπ.ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ???????????ουτε που πηγε το μυαλο μου!!! μα ποσο χαζος ειμαι....
ΘΑ μπορουσαν να αναφερονται στα ιατρικα βιβλια και ως δισια νοσηματα χαριν συντομιας.Γιατι οπως ξερουν οι γαζελολατρεις τα κορμια ειναι πολυ φι-δισια
Νεώτερα απο το μετωπο της ''ζουγκλας''.
Κυκλοφορει μωρό ..κολαση μεσα στην ''ζουγκλα''.Οχι ακριβως μαυρουλα αλλα κατι σαν..μιγαδα. Την πετυχα γυρω στις 6.00 το πρωι, στην γωνια κατεβαινοντας απο Αθηνάς αριστερα, ηταν μονη της μακρια απο το λεφουσι τις υπολοιπες. Περιεργη μίξη πάντως. Κοντο ..1.60...under με ''μπαλκονια'' που δεν τα εκανα καλα με δυο χερια μαζι, τελιως σφιχτο δερμα και κωλαρακι style Italian-Brazil , αυτο το..ειδος που κοιταει ψηλά πάντα και ευχαριστει τον Υψιστο για τα κατορθωματα του.Προσωπο..αθωο ..και με ενα βλεμα μυστηριο, όμορφη κοπελα, κοπελιτσα δηλαδή που με τα ρουχα σιγουρα τραβαει την προσοχη, αλλα χωρις αυτα δημιουργει..πανικό. Μαλλον το τελευταιο δεν το έχει καταλαβει ακομη.Καλυτερα βεβαια γιατι αν βαλει fοto πουθενα μεχρι που θα γινει κυκλοφοριακη συμφορεση στο κεντρο της Αθηνας, απο το γυρω γυρω που θα γινονται απο ..συναγωνιστες. Η..νεαρα γιατι ειναι κατω απο 25 σιγουρα, 22 μου ειπε εμενα, αρα μην ειναι και στο...οριο για εισαγγελεα, μπηκε στην ''αμαξα'' και πηγαμε σε ενα παρκινγκ καπου εκει κοντα για μια..προβα ΄΄μικροφωνου΄΄ των 20 ντεσιμπελ(γιουρια).Ανελαβε δραση σε δευτερόλεπτα αλλα πανω στην ''επικοινωνια'' και το ''τραγουδι'' εκει στο σολαρισμα και αφου την ειδα καλυτερα και κυριως τις ..λεπτομερειες με επιασε ο οιστρος να ολοληρωθει η σύνθεση. Αρχικα δεν με άφηνε ουτε να την ακουμπησω, αλλα..το κερδιζα..το έδαφος αφου ετσι και αλλιως δεν...σταματαγα. Το..κολπο ειναι να ρωτας, αφου πιασεις αρχικα...΄΄που εδω λες΄΄ και ας επιμενει και αν λεει ναι.. συνεχιζεις..παρακατω..και παει..λεγοντας. Στατιστικα μεχρι την τριτη φορα ειναι οι ποιο ΄΄σκληρες΄΄ μετα δεν λενε τιποτα.Οσο προχωραγα και οσο της εκανα..προσφορες....φυσικά και..χαλαρωνε.Το..χρονοδιαγραμμα που μου ειπε και αυτο το καταλαβα απολυτως καλα ηταν για 150 για...όσο τραβηξει. Την ρωτησα 2-3 φορες και έλεγε ΄΄γκαταλαβα..νιε νιε ...μεκρι ολο ντο βραντυ'' κπαως ετσι. Ελληναρας ..εγω!! τις λεω παμε απο τωρα να πιουμε και καφε, αφου σε λιγο θα ξημερωνε.Το παμε ..αφορουσε το myhouse γιατι δεν έχω προβλημα...φιλοξενίας και δεν φοβαμαι ευκολα μαυρους , κιτρινους, κοκκινους κλπ. Ποσο μαλλον γαζελες, γαζελακια και αλλα τετοια χαριτωμενα..πλασματα.Ειχε όμως κανονισει να φυγει με το αλλο ήμισυ το επαγγελματικο που την φωναξε μετα το τελος εκει που ημασταν και δυστυχως δεν έγινε το tour. Η φιλη δεν βλεπότανε ουτε μεσα στην νυχτα. Οχι επειδη ηταν μαυρη..κατραμι. Τηλ δεν μου έδωσε γιατι ο μαλακας το ζητησα οταν ηρθε ο μπαμπουλας και μαλλον αυτη θα της ειπε να μην το δωσει,γιατι μιλαγανε κατι ακαταλαβιστικα, αλλα μου ειπε να ξαναπερασω και θα το...κανονισουμε!! ειναι εκει απο νωρις..απο τις 9-10 το βραδυ παντα. Δεν έχω καμια τρελα με τις μαυρες αλλα αυτη ηταν στις ξεχωριστες περιπτωσεις. Όποιος σύναθλητής νομιζει οτι του κανει η περιπτωση, θελει βεβαια ψαξιμο και ειδικα το βραδυ που δεν ξεχωριζουν στα σκοτάδια, ας το επιχειρησει.Ειπα οτι ξερω και αμαρτια ουκ έχω, αλλα ισως τις επομενες ημερες αν την βρω να έχω περισσοτερα και ποιο συγκεκριμενα. Αν παντως καποιος την πετυχει νωριτερα ας χρησιμοποιησει τις πληροφοριες και ειδικα το θεμα τιμης εξ αρχης.Καλο κυνηγι σε οσους τους αρεσει η περιπετεια γιατι εκει έχει και ολιγον απο κινδυνο η κατασταση.
μηπως θυμασαι πως λεγετε η οδος εκει βρε φιλαρακι? να ριξω ενα βλεφαρο το βραδυ να δω τι παιζει ?
Προ 20ημερων περιπου πηγαινοντας κρητη στο καραβι με "ψωνιζει"κανονικα μια μαυρουλα.Ναομι 22 χρονων μου ειπε και δουλευει σε ενα κολομπαρο στο λιμανι των χανιων(ζυγος).Την τιμησα 2 μερες μετα,πολυ καλο γαμησι με 50+15+5 στο συνολο.Δεν ειχα ξαναπηδηξει μαυρουλα και μου αρεσε πολυ (ολα τα λεφτα η πιπα).Αφου επεστρεψα απο κρητη ψαχνω στο badoo μονο μαυρουλες,μου δωσανε τηλ.δυο απο αυτες και τις εχω στο περιμενε.Δεν εχω εμπειρια με το ειδος τους και αν μπορει καποιος να μου πει αν ειναι υγειης αν κανουν τις καθιερομενες εξετασεις,γιατι και στο badoo πελατες νομιζω ψαχνουν.
Προ 20ημερων περιπου πηγαινοντας κρητη στο καραβι με "ψωνιζει"κανονικα μια μαυρουλα.Ναομι 22 χρονων μου ειπε και δουλευει σε ενα κολομπαρο στο λιμανι των χανιων(ζυγος).Την τιμησα 2 μερες μετα,πολυ καλο γαμησι με 50+15+5 στο συνολο.Δεν ειχα ξαναπηδηξει μαυρουλα και μου αρεσε πολυ (ολα τα λεφτα η πιπα).Αφου επεστρεψα απο κρητη ψαχνω στο badoo μονο μαυρουλες,μου δωσανε τηλ.δυο απο αυτες και τις εχω στο περιμενε.Δεν εχω εμπειρια με το ειδος τους και αν μπορει καποιος να μου πει αν ειναι υγειης αν κανουν τις καθιερομενες εξετασεις,γιατι και στο badoo πελατες νομιζω ψαχνουν.
Ρε συναγωνιστές έχω ξαναεκφράσει τις ανησυχίες μου εδώ & το κάνω ακόμα μια φορά... Τώρα τελευταία τα βλέπω πολύ πεσμένα τα πράγματα στη Σωκράτους, τί γίνεται; Παλιότερα πηγαίναμε & υπήρχαν πάρα πολλές μαύρες που έπεφταν σαν τα αρπακτικά πάνω στο αμάξι, χώρια που έβλεπες & κανα δυο βυζαρούδες κάθε φορά & κάμποσες ακόμα μαύρες γαζέλες με τα κωλαράκια τουρλωμένα... Τώρα τελευταία είναι αρκετά λιγότερες από παλιά, πιο ανόρεχτες & για να βρεις βυζαρού ψάχνεις με το κυάλι... Γιατί έχουμε πέσει έτσι;
Ψάξε Πατησσίων και Πέριξ
Πιο χαμηλά Καποδιστρίου και Αριστοτέλους .
Κυψέλης .
Καβάλας
Αλλά η πηγή είναι αλλού .