θεικο ποστ τυπε
Καλημερα τυπε !!!!!
θεικο ποστ τυπε
Kαλησπερα σε ολους σας! Λοιπον, χθες κατα τις 02:00 περιπου ανεβαινα την Πειραιως προς Ομονοια, και περναγα απο την γωνια Πειραιως με Σωκράτους. Ξαφνικα, εβλεπα σε διαφορα σημεια στην Πειραιως, καποιες μαυρες να τρεχουν απο εδω και απο εκει, και οπου φυγει φυγει. Οταν εφτασα στην Πλατεια Ομονοιας, ειδα καποιες μαυρες, κατατρεγμενες και καταιδρωμενες, να φτανουν στην πιατσα με τα ταξι, και μιλουσαν με τους ταξιτηζδες (προφανως ζητουσαν να τις πανε καπου αλλου).
Ξερουμε αν εγινε εφοδος της Αστυνομιας χθες το βραδυ, εκει. Πιστευω οτι κατι τετοιο παιζει.
συμπαίχτη εγω κατέβαινα την πειραιώς κατα τις τρεις και παντού πολύ αστυνομία.έλεγχοι σε πορτ μπαγκαζ,και γενικά μεγάλη αναστάτωση.
κανουν και προληπτικες συλληψεις αλα michael chryso τυπε?Έπεσες πάνω σε ομάδα Ο.Π.Κ.Ε (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας) ,γιατί αυτοί είναι που ανοίγουν πορτ-μπαγκαζ και ψαχουλεύουν πράματα,όποιος κι αν είσαι
κανουν και προληπτικες συλληψεις αλα michael chryso τυπε?
Αν δεν γουσταρουν τι φατσα μου μου εχουν κλασει τα αρχιδια τυπε!!! Κατι παιδακια με το δικο σου σκεπτικο βρισκουν και νομιζουν οτι γαμουν τον κοσμο ολο...Αν δεν γουστάρουν την φάτσα σου,έχεις χάσει φίλε μου
όποιος κι αν είσαι
μαγκες λεω να παω να φορτωσω καμια μαυρουλα για το σπιτι.κανω καλα η οχι?αν πεσει το μαρουλι γιατι να μην δεχτει τυπε
Αμα μενεις κοντα γιατι οχι?Το πολυ πολυ να σου ανοιξουν με λοστους το σπιτι το επομενο βραδυ :Sμαγκες λεω να παω να φορτωσω καμια μαυρουλα για το σπιτι.κανω καλα η οχι?
μαγκες λεω να παω να φορτωσω καμια μαυρουλα για το σπιτι.κανω καλα η οχι?
Μεγάλη απάτη ! Συμφωνείς 30 ευρώ ολα κομπλεδούρα ...........,rear ,front κ ξενοδοχείο ...προσοχή τις μουνόψειρες .....αλλά με κλιματισμό .....κ αρχίζουν τα μή κ μή κ ντεν καταλαμπαίνω .............κ μένεις με το εργαλείο στο χέρι .........
αστε αυτες πηγαινε για αλλα . . . . . πεταμενα λεφτα ειναι
Μεγάλη απάτη ! Συμφωνείς 30 ευρώ ολα κομπλεδούρα ...........,rear ,front κ ξενοδοχείο ...προσοχή τις μουνόψειρες .....αλλά με κλιματισμό .....κ αρχίζουν τα μή κ μή κ ντεν καταλαμπαίνω .............κ μένεις με το εργαλείο στο χέρι .........