Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Είδες νέε μου γιατί είναι μεγάλο αμάρτημα να ορκίζεται κανείς ?
Είδες νέε μου γιατί είναι μεγάλο αμάρτημα να ορκίζεται κανείς ?
που την πετυχες ? περιοχη ?Μάγκες τη Δευτέρα το βράδυ πήρα μαύρη τούμπανο για πίπα στο αμάξι ονόματι Ντόρα από Γκανά. Πολύ φιλότιμη & καθόλου ξεπέτα, πίπα, μαλακία & επειδή αργούσα να τελειώσω πέταξε έξω τις βυζάρες της & άρχισε να χαϊδεύεται μπροστά μου, μέχρι που άνοιξε την πόρτα & βγήκε έξω για να μου τουρλώσει την κωλάρα της. Μιλάμε για κανόνι, αν δεν είχα ορκιστεί να μην ξαναγαμήσω εκεί χαλαρά θα την έπαιρνα για ξενοδοχείο!
στο γαλατσι τυπε?Αγιας Γλυκεριας γινεται χαμος καθε βραδυ
Για ριξε καμια ματια
και που εισαι ακομα αδερφε!στο γαλατσι τυπε?
φτασαν ως εκει?
που την πετυχες ? περιοχη ?
Αγιας Γλυκεριας γινεται χαμος καθε βραδυ
Για ριξε καμια ματια
και μενα μου φανηκε περιεργο τυπεΑυτό που λες ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Στο Γαλάτσι είναι το πατρικό μου & πηγαίνω συχνά & ποτέ δεν έχω δει μαύρες στην Αγίας Γλυκερίας. Άσε που το Γαλάτσι είναι καλή περιοχή, δεν μπορεί να περιφέρονται μαύρες σε κεντρικό δρόμο. Εκεί που παίζουν μαύρες είναι στη διασταύρωση Πατησίων με Γαλατσίου, χαμηλά.
ποσο???? 30Σωκράτους, κλασσικά. Στη διασταύρωση με Σοφοκλέους.
ποσο???? 30
τυπε σε επιασε κοροιδοΥποθέτω μάγκα μου, εγώ όπως έγραψα την πήρα μόνο για πίπα στο αμάξι & μου πήρε το κλασσικό 20ευρο!
ρε παιδια και εγω τισ εχω τισ πουτανεσ καθε μερα στα ποδια μου , ειμαι στην 3 σεπτεμβριου αλλα τισ φοβαμαιτυπε σε επιασε κοροιδο
ακου 20 για μια πιπα
τυπε σε επιασε κοροιδο
ακου 20 για μια πιπα
ρε παιδια και εγω τισ εχω τισ πουτανεσ καθε μερα στα ποδια μου , ειμαι στην 3 σεπτεμβριου αλλα τισ φοβαμαι
τυπε σε επιασε κοροιδο
ακου 20 για μια πιπα
στα σκοπια τυπε μου? ;)τύπε να σκεφτείς ότι πριν καιρό σε γείτονα χώρα η πίπα κοστολογούνταν 50 κι απο αλβανίδες...(όχι στην αλβανία)
στα σκοπια τυπε μου? ;)