τέσσερα γράμματα δώρο με κάθε μαύρη
a
i
d
s
X 1000000000
τέσσερα γράμματα δώρο με κάθε μαύρη
a
i
d
s
Πριν απαντησεις για να υπερασπιστεις την περιοχη σου κοιτα πρωτα να εισαι πιο ενημερωμενος.
Στην αγιας γλυκεριας καθε βραδυ μετα τις 2 εχει μαυρουλες, οπως και στην βελβενδους (στο υψος του σχολειου)στην Ανω Κυψελη.
Μενω στην Περιοχη και ξερω
Ουτε εμενα μ αρεσει να γινει η περιοχη χαβουζα των μαυρων αλλα η αληθεια ειναι διαφορετικη απ αυτα που λες
Τα παράσημα κερασμένα να φανταστώέκανα και εγώ μια βόλτα χτες, πολύ γέλιο είχε με τις μαύρες να τρέχουν πίσω από τα αμάξια.
μάθαμε ότι έρχονται και στο σπίτι από 60-100 ευρώ για μια ώρα με τα πάντα όλα στο πρόγραμμα.
βρισκεις εκει με 100 ευρω για ολλη την νυχτα..........έκανα και εγώ μια βόλτα χτες, πολύ γέλιο είχε με τις μαύρες να τρέχουν πίσω από τα αμάξια.
μάθαμε ότι έρχονται και στο σπίτι από 60-100 ευρώ για μια ώρα με τα πάντα όλα στο πρόγραμμα.
για λεγε περισσοτερα φιλε δωσε καμια πληροφορια. ειναι καλη?
Δημόσιος κίνδυνος με παράσημα και όλα τα καλά.Μην παρασύρεστε από τις γαλιφιές τους μην αρπάξετε κάτι εκεί που δεν το περιμένετε...
stevegr...άμα υπονοείς ότι έχει άδικο ο Ass_Intruder, τότε το εικονίδιο αυτό κάνε το στη μάπα σου...
η βρωμιά των μαύρων που κάνουνε πιάτσα είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
ok boss!!!!!!!!!!!!!!!είναι ΣΙΧΑΜΕΡΑ βρώμικες και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ...τώρα άμα εσύ νιώθεις όμοιός τους και θες να τις γαμάς πρόβλημα σου...
όσο για το άλλο που λες πολύ ευχαρίστως...φα τη φασολάδα με το φιλαράκι σου μαζί και ελάτε να μου κλάσετε κάνα αρχίδι
τυπε αν καταλαβα καλα δεν εννοει να μυριζουν,εννοει οτι εχουν μεγαλες πιθανοτητες να εχουν σμνδεν εχω προβλημα το κανω στην μαπα μου αλλα στην δικια σου θα κανω αυτο μαζι με ενα φυλαρακι!
δεν ειναι ολες βρωμικες............εγω προσοπικα δεν εχω συναντησει καμοια βρωμικη στις πιατσες.............
ενταξει αυτο το ξερουμε λογικο ειναι αφου ειναι αφρικανες........αλλα οκ βαζεις καποτα και ολλα ενταξει...........τυπε αν καταλαβα καλα δεν εννοει να μυριζουν,εννοει οτι εχουν μεγαλες πιθανοτητες να εχουν σμν
ενταξει αυτο το ξερουμε λογικο ειναι αφου ειναι αφρικανες........αλλα οκ βαζεις καποτα και ολλα ενταξει...........
τι ενταξει ρε φιλεεεε
Σκαφανδρο χρειαζεσαι