Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
κατι ρωσσιδες στην ευριπιδου που ειναι στην ρεσεψιον του πρωτου ξενοδοχειου οπως μπαινεις απο αθηνας τις εχει παρει κανεις?

πιατσα κανουν και αυτες αλλα δεν εχω παρει........

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
προσφατα μπουρδελιαριδες συναγωνιστες βρεθηκα στην σωκρατους........τσιμπησα ενα ωραιο μωρο με τελειο σωμα και ξανθιες ανταβιες.............εκανε εξαιρετικο blowjob και handjob και ηταν και αρκετα καλη και στο γαμισι..........η τιμη ηταν 30 ευρω αλλα το ευχαριστηθηκα...............θα ξαναπροτιμησω την ιδια εαν ο δρομος με φερει ξανα απο εκει  :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
προσφατα μπουρδελιαριδες συναγωνιστες βρεθηκα στην σωκρατους........τσιμπησα ενα ωραιο μωρο με τελειο σωμα και ξανθιες ανταβιες.............εκανε εξαιρετικο blowjob και handjob και ηταν και αρκετα καλη και στο γαμισι..........η τιμη ηταν 30 ευρω αλλα το ευχαριστηθηκα...............θα ξαναπροτιμησω την ιδια εαν ο δρομος με φερει ξανα απο εκει  :rockon:

Που συνέβη το σκηνικό φίλε stevegr :think:,στο αμάξι σου ή σε πήγε κάπου αυτή :idiot:.Πάντως τέτοιες φάσεις ίσως είναι οι μόνες που αξίζουν για να τιμήσει κανείς τις μαύρες :pipa1:.Εκεί που έχεις πιει τα ποτάκια σου,κι έχεις ξενερώσει με όλες τις καριόλες που έχεις δει στο κλαμπ-μπαρ,πας στις μαύρες και ξαλαφρώνεις  :grin: :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Που συνέβη το σκηνικό φίλε stevegr :think:,στο αμάξι σου ή σε πήγε κάπου αυτή :idiot:.Πάντως τέτοιες φάσεις ίσως είναι οι μόνες που αξίζουν για να τιμήσει κανείς τις μαύρες :pipa1:.Εκεί που έχεις πιει τα ποτάκια σου,κι έχεις ξενερώσει με όλες τις καριόλες που έχεις δει στο κλαμπ-μπαρ,πας στις μαύρες και ξαλαφρώνεις  :grin: :grin:

σωστη κουβεντα ειπες φυλε ετσι ειναι  :rockon:
το σκηνικο δεν εγινε σε αμαξι αλλα καπου που με πηγε αυτη........ειχα παει στην σωκρατους με τα ποδια........
οταν βρεθω κοντα ομονοια θα ξανατιμησω το συγκεκριμενο μαυρακι  :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σωστη κουβεντα ειπες φυλε ετσι ειναι  :rockon:
το σκηνικο δεν εγινε σε αμαξι αλλα καπου που με πηγε αυτη........ειχα παει στην σωκρατους με τα ποδια........
οταν βρεθω κοντα ομονοια θα ξανατιμησω το συγκεκριμενο μαυρακι  :cum:
που σε πηγε τυπε?
σε κανα σκοτεινο υγρο σοκακι?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τι ειχε δοντια?
ξενερα ρε τυπε :2funny:

μια χαρα ειναι τα δοντια τους φυλε περα απο την πλακα........τα δικα τους ειναι λευκα ενω των δικο μας οι ελλεηνιδες τα εχουν κιτρινα ή στην χειροτερη περιπτωση πρασινα! (μου εχει τυχει το τελευταιο)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μια χαρα ειναι τα δοντια τους φυλε περα απο την πλακα........τα δικα τους ειναι λευκα ενω των δικο μας οι ελλεηνιδες τα εχουν κιτρινα ή στην χειροτερη περιπτωση πρασινα! (μου εχει τυχει το τελευταιο)
καλα κιτρινα εχω δει,μαυρα εχω δει
αλλα πρασινα δοντια τυπε? :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366