Καλά,όταν θα κολλήσετε κανένα παράσημο και βρεθείτε σε τόπο χλοερό θα σας πώ εγώ ποιός είναι κομπλεξικός και ποιός όχι.Επίσης λόγω επαγγέλματος μιας και το θίξαμε έχουν δεί πολλά τα μάτια μου σε αυτό το θέμα.Και όσο ρατσιστής και αν φαίνομαι είναι επειδή έχω ζήσει τραμπουκισμούς απο εκείνους,του τύπου ότι αν βάλεις το κοπέλα φυλακή,θα σκοτώσω εσένα και τέτοια και εσύ ρε τύπε που δουλεύεις στον Τύπο εν γένει και τα μαθαίνεις όλα,αλλά δεν αποκαλύπτεις τίποτα για να μην γίνει ο χαμός και ξεσπάσει ρατσιστικό κομφούζιο ρώτα και τι είχε γίνει πέρυσι στη Θεσσαλονίκη όταν κάτι μαύροι έκαψαν το σπίτι ενός πρωτοδίκη όταν έβαλε (βάσει νόμου) στην ψειρού κάτι πουτάνες.Και ξέρω ότι είναι μαύροι νταβατζήδες γιατί τους έπιασαν επαυτοφόρω και δυστυχώς είναι και άλλα πολλα.Αρκεί να πάτε μια μέρα στην Ευελπίδων και να δείτε τι παίζει και τι θράσος έχουν και απο πάνω και επιτίθενται στους δικηγόρους τους,στους αστυνομικούς και στην έδρα (ακόμα έχω τη νυχιά μες τη μάπα απο μια καριόλα)επιβαρύνοντας τη θέση τους.Επίσης κάπου στο φόρουμ πέτυχα ενα post που κάτι μαύρες έδειραν έναν γέρο και του πήραν τα λεφτά και ευτυχώς εκείνη την ώρα έσκασαν μύτη τυχαία η μηχανόβιοι της ομάδας Δ.Όσο για το αν είμαι αμερόληπτος ή όχι στη δουλειά μου δεν μπορώ να το πώ εγώ,αλλά ούτε και εσείς που δεν με ξέρετε.Βλέπετε τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους και είναι αλληλένδετα,γιατί ιδιαίτερα εκεί που συχνάζουν εκείνοι δεν πατάει ψυχή όταν πέσει το σκοτάδι και οι επιχειρήσεις πάνε και για φούντο.Και όσοι το παίζετε προοδευτικοί και φιλελεύθεροι,θα είστε έτσι μέχρι να την πάθετε.Τέλος τα προσόντα μου δεν μπορώ να σου πώ αν είναι μικρά,νορμάλ ή τεράστια (άλλωστε ότι και να σου πώ δεν θα με πιστέψεις),πάντως μέχρι τώρα με εξυπηρετούν μια χαρά σε όλες μου τις δραστηριότητες.