Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)

Mumm_Ra

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Υπερβολές, όχι και ζωντανό, πρώτα θα μαζευόταν όλη η φυλή και μετά θα ακολουθούσε αργό βράσιμο στο μεγάλο τσουκάλι πάνω από γωτιά μεξύλα.

Καλά αυτές ορμάνε κατά ομάδες και με τόση μανία που φοβάσε μην πατήσεις καμιά τους με το αυτοκίνητο.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
σέ λίγο οί μαύρες θά μάς χτυπάνε καί τά κουδούνια στό σπίτι μας έτσι όπως έχουν αυξηθεί καί απλωθεί...τίς συνατώ παντού σόλωνος,αθηνάς,πατησιων,δροσοπουλου....μού φαίνοντε πολύ περισσότερες από παλιά...αλλά συνιστώ μακριά...πολύ ειτζ και ηπατητιδα..καί κακης ποιότητας μαμιση πλήν ελαχιστων εξαιρεσεων άσε πού στήν πέφτουν άγρια,ήμουν πρίν λίγους μήνες σωκρατους καί δέν μέ άφηναν νά φύγω είχαν κάτσι καμμια 10ρια μπροστα στό αυτοκινητο μου.....έτσι δέ καίείσαι μέ τά πόδια στήν περιοχη βράδυ σέ απειλούν ότι έτσι καί δέν μαμισεις θά φάς φατούρο..

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
σέ λίγο οί μαύρες θά μάς χτυπάνε καί τά κουδούνια στό σπίτι μας έτσι όπως έχουν αυξηθεί καί απλωθεί...τίς συνατώ παντού σόλωνος,αθηνάς,πατησιων,δροσοπουλου....μού φαίνοντε πολύ περισσότερες από παλιά...αλλά συνιστώ μακριά...πολύ ειτζ και ηπατητιδα..καί κακης ποιότητας μαμιση [size=11pt]πλήν ελαχιστων εξαιρεσεων[/size] άσε πού στήν πέφτουν άγρια,ήμουν πρίν λίγους μήνες σωκρατους καί δέν μέ άφηναν νά φύγω είχαν κάτσι καμμια 10ρια μπροστα στό αυτοκινητο μου.....έτσι δέ καίείσαι μέ τά πόδια στήν περιοχη βράδυ σέ απειλούν ότι έτσι καί δέν μαμισεις θά φάς φατούρο..

Πες μας τις εξαιρέσεις και άσε την κλαψούρα και την κινδυνολογία.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σέ λίγο οί μαύρες θά μάς χτυπάνε καί τά κουδούνια στό σπίτι μας έτσι όπως έχουν αυξηθεί καί απλωθεί...τίς συνατώ παντού σόλωνος,αθηνάς,πατησιων,δροσοπουλου....

βαλε και τη λιοσιων ( κτελ-σκλαβενιτης )  :sunglasses:

Πες μας τις εξαιρέσεις

αααααα σωστα τα λεει το παιδι , για λεγε  :helpplea:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Πες μας τις εξαιρέσεις και άσε την κλαψούρα και την κινδυνολογία.
για ναμε ειλικρινής οι εξαιρεσεις είναι ελάχιστες αλλά άμα διαβασεις όλα τά ποστ θά δείς ότι εκατσε σέ μερικούς φίλους καί πέσαν σε κελεπούρι....αλλά τί νά συζητησουμε τώρα στό ιδιο μήκος κύματος είμαστε,,

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
Πέρασα απο εκεί εχθές και πήγα να ξεράσω!!!!Ήταν μια και έχεζε σε κοινή θέα και είχαν μαζευτεί μύγες απο τη βρώμα!!!Μετά περίμενα δίπλα απο πίσω απο το δημαρχείο έξω απο ένα κτήριο τον πατέρα μου και έρχεται μια απο δαύτες και μου λέει κάνω σιμπούκι και καλό κώλο, η οποία έζεχνε μασχαλίλα!!!Την έκλασα και ανέβηκα στο δικηγορικό γραφείο!!!Πάντως αγαπητοί συναγωνιστές δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκετε...Δεν λέω,καλές οι μελαχροινές, αν και δεν είναι του γούστου μου,αλλά αν έχει το χρώμα της καμμένης κουράδας πως τη βρίσκετε??? :think:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα απο εκεί εχθές και πήγα να ξεράσω!!!!Ήταν μια και έχεζε σε κοινή θέα και είχαν μαζευτεί μύγες απο τη βρώμα!!!Μετά περίμενα δίπλα απο πίσω απο το δημαρχείο έξω απο ένα κτήριο τον πατέρα μου και έρχεται μια απο δαύτες και μου λέει κάνω σιμπούκι και καλό κώλο, η οποία έζεχνε μασχαλίλα!!!Την έκλασα και ανέβηκα στο δικηγορικό γραφείο!!!Πάντως αγαπητοί συναγωνιστές δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκετε...Δεν λέω,καλές οι μελαχροινές, αν και δεν είναι του γούστου μου,αλλά αν έχει το χρώμα της καμμένης κουράδας πως τη βρίσκετε??? :think:

..φίλε μου, με το πως την βρίσκει ο καθένας, είναι δικαίωμα του.
Όσο για το χρώμα της 'καμένης κουράδας' σε πληροφορώ ότι το ίδιο χρώμα έχει και η σοκολάτα...
Αλήθεια.. σοκολάτα τρώς? ή σου θυμίζει κάτι άλλο..??

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
Ούτε σοκολάτα τρώω για τον ίδιο λόγο και ναι είναι δικαίωμα του καθενός να τη βρεί όπως γουστάρει αλλά και αναφαίρετο  δικαίωμά μου είναι να πιστεύω ότι αν πάς με μαύρη είναι σαν να επιδίδεσαι σε κτηνοβασία!!!Και αν έχεις κανένα πρόβλημα με τις απόψεις μου μπορούμε να το συζητήσουμε το θέμα...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
περιμενεις καποια καλυτερη απαντηση απο εκολαπτομενο δικηγορακι, που επιδυκνυει τον πλουτο...του πατερα του??? η ελληνικη μαλακια σε ολο της το μεγαλειο!!! :jerking: :jerking: :jerking:

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρα ειναι η μαυρη σαρκα αρκει να ειναι καθαρη!
Ασε που εχουν και αυτες τις κωλαρες και τρελλαινομαι!  :booty:
Εγω παντως σοκολατα τρωω, υγειας κατα προτιμηση  :birdman:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

κορυφαίο post

A ρε μπαγάσα είσαι τυχερός που δεν το είδα όταν το post ήταν ακόμα φρέσκο

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πέρασα απο εκεί εχθές και πήγα να ξεράσω!!!!Ήταν μια και έχεζε σε κοινή θέα και είχαν μαζευτεί μύγες απο τη βρώμα!!!Μετά περίμενα δίπλα απο πίσω απο το δημαρχείο έξω απο ένα κτήριο τον πατέρα μου και έρχεται μια απο δαύτες και μου λέει κάνω σιμπούκι και καλό κώλο, η οποία έζεχνε μασχαλίλα!!!Την έκλασα και ανέβηκα στο δικηγορικό γραφείο!!!Πάντως αγαπητοί συναγωνιστές δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκετε...Δεν λέω,καλές οι μελαχροινές, αν και δεν είναι του γούστου μου,αλλά αν έχει το χρώμα της καμμένης κουράδας πως τη βρίσκετε???

Μια που το βλέπετε από αυτή τη σκοπιά το θέμα, θα σας πω ότι πριν από μερικά χρόνια στην ΚΑΛΥΜΝΟΥ (ναι, είχα πάει μπουρδελότσαρκα και τσέκαρα και τα 3 μπουρδέλα της Καλύμνου), είδα φοβερό κλοσάρ τύπο ο οποίος είχε κατεβάσει τα βρακιά του, είχε χωθεί ανάμεσα σε δυο παρκαρισμένα, και έχεζε στο δρόμο κανονικότατα.
No πρόβλεψη για χαρτί ή σκούπισμα, φυσικά.
Στ' αρχίδια του το ότι κάποιος (έστω ένας) που είχε παρκάρει το μηχανάκι του απέναντι (εγώ - επίσης ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα) και το καβάλλησε για να φύγει, τον έπαιρνε μάτι να χέζει στη μέση του δρόμου.
Το θυμάμαι σα τώρα, γιατί η οπτική γωνία μου επέτρεπε να δω και την κουράδα που κρεμότανε πριν πέσει στην άσφαλτο.
Ο τύπος ήταν 40-50, αξύριστος για 1-2 χρόνια (το ίδιο και ακούρευτος), ντυμένος με ράκη, και πέδιλα.
Όταν έπεσε η κουράδα, σήκωσε τα βρακιά του και έφυγε περπατώντας.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σκηνή!

(Ήταν η εποχή που στην Καλύμνου δούλευε η Τζούλια, η Μαρίνα και η μικρή Αλβανίδα - στα νοσταλγικά threads αναγράφονται αυτές...)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
A ρε μπαγάσα είσαι τυχερός που δεν το είδα όταν το post ήταν ακόμα φρέσκο

Το δικό μου ΕΙΝΑΙ φρέσκο, και είναι και αληθινό.  Μόνο που αναφέρεται σε παλιότερο χρόνο.

Γι αυτό δε μυρίζει πια.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
περιμενεις καποια καλυτερη απαντηση απο εκολαπτομενο δικηγορακι, που επιδυκνυει τον πλουτο...του πατερα του??? η ελληνικη μαλακια σε ολο της το μεγαλειο!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Αγαπητέ gatik τυχαίνει να έχω τελειώσει τη νομική εδώ και πολλά χρόνια και είμαι πλέον εισαγγελέας και στο δικηγορικό γραφείο πήγα για περιουσιακές διευθετήσεις.Αλλά και εσύ ρε παιδί μ τόσο ζήλο για τις αραπίνες???Μπάς και δολεύει και η μάνα σ εκεί???Επίσης πες μ που είδες την επίδειξη πλούτου σ αυτά που έγραψα και θα σ δώσω και έναν μισθό μ (3400 γιούρα).Α,και ο πατέρας μ δεν έχει λεφτά για να του τα φάω!

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Εγω προεδρος τησ δημοκρατιας ειμαι  αλλα δεν αναφερωμε σε κουραδες διοτι ολοι κουραδες βγαζουμε εκτος αν εσυ βγαζεις λουλουδια
αυτα κανει η ανωνυμια σε κανει και βασιλεα σε κανει  :knockinb: σε κανει και  :jerking:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συναδελφοι το σαιτ απεκτησε αλλη αιγλη...εισαγγελεας εεε?Να δειτε που θα μας διαβαζει ο κωστακης και ο γιωργακης σε λιγο καιρο...προσεξτε υφος λογου...μαλλον προς εισαγγελεας του ΚΩΛΟΥ μου κανεις... :2funny: :2funny: :2funny:  ΟΥΣΤ ΨΩΝΑΡΕΣ...ΔΡΟΜΟ...

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μπράβο σου!Μπορείς και γράφεις βλέπω κοιμισμένος!Μου λες πως να το κάνω και εγώ αυτό;Ευχαριστώ
Αγαπητέ gatik τυχαίνει να έχω τελειώσει τη νομική εδώ και πολλά χρόνια και είμαι πλέον εισαγγελέας και στο δικηγορικό γραφείο πήγα για περιουσιακές διευθετήσεις.Αλλά και εσύ ρε παιδί μ τόσο ζήλο για τις αραπίνες???Μπάς και δολεύει και η μάνα σ εκεί???Επίσης πες μ που είδες την επίδειξη πλούτου σ αυτά που έγραψα και θα σ δώσω και έναν μισθό μ (3400 γιούρα).Α,και ο πατέρας μ δεν έχει λεφτά για να του τα φάω!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

μιλαμε για πολλαααα καρατια μαλακιας!!! :jerking: :jerking: :jerking:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε σοκολάτα τρώω για τον ίδιο λόγο και ναι είναι δικαίωμα του καθενός να τη βρεί όπως γουστάρει αλλά και αναφαίρετο  δικαίωμά μου είναι να πιστεύω ότι αν πάς με μαύρη είναι σαν να επιδίδεσαι σε κτηνοβασία!!!Και αν έχεις κανένα πρόβλημα με τις απόψεις μου μπορούμε να το συζητήσουμε το θέμα...

..αναφαίρετο δικαίωμα σου είναι να λες το οτιδήποτε, αρκεί να μην είσαι προσβλητικός σε άλλους συναδέλφους, που γράφουν με το ίδιο αναφαίρετο δικαίωμα τις απόψεις τους με εσένα, ή για εσένα. (οι κρίνοντες, κρίνονται επίσης)
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, να προσπαθείς να επιβάλεις την γνώμη σου!?!, πράγμα που δεν συνάδει με το αντικείμενο της εργασίας σου....... αλήθεια, το iceman1988 αντιπροσωπεύει και το έτος γεννήσεως σου???... γιατί, 6 χρόνια στο δημοτικό, 6 στο γυμνάσιο... μα πότε πρόλαβες να είσαι εδώ και πολλά χρόνια τελειόφοιτος της Νομικής, και Εισαγγελέας πλέον???

legend333333

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπαινω μεσα να διαβασω για τις γαζελες και βλεπω να γραφετε για οτι μαλακια σας κατεβει εκτος απο τις μαυρες. και καλα ενας (δικηγορος) ειναι μαλακας και χαλαει το thread, οι υπολοιποι γιατι του απαντατε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom