Πέρασα απο εκεί εχθές και πήγα να ξεράσω!!!!Ήταν μια και έχεζε σε κοινή θέα και είχαν μαζευτεί μύγες απο τη βρώμα!!!Μετά περίμενα δίπλα απο πίσω απο το δημαρχείο έξω απο ένα κτήριο τον πατέρα μου και έρχεται μια απο δαύτες και μου λέει κάνω σιμπούκι και καλό κώλο, η οποία έζεχνε μασχαλίλα!!!Την έκλασα και ανέβηκα στο δικηγορικό γραφείο!!!Πάντως αγαπητοί συναγωνιστές δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκετε...Δεν λέω,καλές οι μελαχροινές, αν και δεν είναι του γούστου μου,αλλά αν έχει το χρώμα της καμμένης κουράδας πως τη βρίσκετε???
Μια που το βλέπετε από αυτή τη σκοπιά το θέμα, θα σας πω ότι πριν από μερικά χρόνια στην ΚΑΛΥΜΝΟΥ (ναι, είχα πάει μπουρδελότσαρκα και τσέκαρα και τα 3 μπουρδέλα της Καλύμνου), είδα φοβερό κλοσάρ τύπο ο οποίος είχε κατεβάσει τα βρακιά του, είχε χωθεί ανάμεσα σε δυο παρκαρισμένα, και έχεζε στο δρόμο κανονικότατα.
No πρόβλεψη για χαρτί ή σκούπισμα, φυσικά.
Στ' αρχίδια του το ότι κάποιος (έστω ένας) που είχε παρκάρει το μηχανάκι του απέναντι (εγώ - επίσης ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα) και το καβάλλησε για να φύγει, τον έπαιρνε μάτι να χέζει στη μέση του δρόμου.
Το θυμάμαι σα τώρα, γιατί η οπτική γωνία μου επέτρεπε να δω και την κουράδα που κρεμότανε πριν πέσει στην άσφαλτο.
Ο τύπος ήταν 40-50, αξύριστος για 1-2 χρόνια (το ίδιο και ακούρευτος), ντυμένος με ράκη, και πέδιλα.
Όταν έπεσε η κουράδα, σήκωσε τα βρακιά του και έφυγε περπατώντας.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σκηνή!
(Ήταν η εποχή που στην Καλύμνου δούλευε η Τζούλια, η Μαρίνα και η μικρή Αλβανίδα - στα νοσταλγικά threads αναγράφονται αυτές...)