Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σημερα μετα απο βολτα στην βαρβακειο φορτωνω στο αμαξι την λιζα (νομιζω) ...20 χρονων μου ειπε(αν και πιστευω γυω στα 25 ασχετο) ..... ωραιο κορμι ..........για λοκο δεν το κουβεντιαζω .........αψογος....... παμε παραπερα για πιπ@ αρκετα καλη.........και μονο 15Ε αν την ψησεις ........και πριν τελειωσω ανεβαινει το πορνιδιο απο πανε και γινεται το ελα να δεις .........τρεξτε να προλαβεται........(και συναγονιστες παντα με δικο σας σκουφακι μην χρησιμοποιειται στις μαυρες τα δικα τους ειναι για τον πεοντα)

μεγαλε συναθλητη, τι τρεξτε να προλαβεται ??????  αφου οποιος παει προς αναζητησει της λιζας οφειλω να ομολογησω οτι κομματι δυσκολο να την βρει αφου γινεται πανικ απο μαυρες γαζελες. εαν ζητας την λιζα ολες λιζα θα γινουν!!!

tasos06

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
10
Πόντοι
0
σωστα τα λες .......απλα ρε συ τροπος του λεγειν............αλλα ρε φιλε θελει πολυ προσοχη.........

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σιγουρα θελει προσοχη απο ολες τις αποψεις καθως επισης εαν την ψαξεις καλα εκει και δεν βιαστεις και ψυχολογεις τα πορνιδια καλα, βρισκεις σιγουρα καλα κομματια με αψογες υπηρεσιες που σου δινουν μεσα στο αμαξι για να ξεφευγεις και απο τα βρομοξενοδοχεια της περιοχης.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιζουν και πολλα μπατσοπουλα εκει ομως... απλα κοιτανε

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
μεχρι ποσο πιπινακια εχετε δει τελευταια?
Εχω πανω απο 1 χρονο να περασω κ εψαχνα parking μαζι με τη γυναικα η οποια ειχε παθει σοκ με αυτες την τελευταια φορα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μεχρι ποσο πιπινακια εχετε δει τελευταια?
κ εψαχνα parking μαζι με τη γυναικα η οποια ειχε παθει σοκ με αυτες την τελευταια φορα
:2funny: νομιζω ολων οι γυναικες.
Και εχει πλακα που σε κοιταει και σενα εκεινη την ωρα καχυποπτα και εσυ της λες με υφος για την καταντια των καιρων

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
χαχαχα!Ακριβως ετσι ρε συναγωνιστη!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
:2funny: νομιζω ολων οι γυναικες.
Και εχει πλακα που σε κοιταει και σενα εκεινη την ωρα καχυποπτα και εσυ της λες με υφος για την καταντια των καιρων
Επισης υποθετω πως λες"Μα καλα,ποιος παει με πουτανες?.." :grin:

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
ΛΟΛ! Ελεγα πωπ μαυριλα που πλακωσε η βαρβακειος...Αφρικη εχει γινει.τωρα για το αλλο..ε καλα δεν ειναι χαζη.Αεροπορος ειμαι κ ταξιδευω συνεχεια ;)

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Ειναι ρε γμτ μου ειναι!Χθες βραδυ ηθελα πολυ να παω, αλλα δεν ειχα παρεα.Ο βλακας ο κολλητος μου εγινε στουπι στην παραλια απο 2 μπουκαλια τεκιλες κ δεν ψηνοτανε μετα.Εκλεισε διακοπτες κοινως LOL

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Όλο το τσούρμο Πατησίων και Χαλκοκονδύλη φωνασκούσε σήμερα βράδυ κατά τις 2, υπήρχε και ένας τύπος δεν ξέρω αν είχε σχέση με την ομύγηρη.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Όλο το τσούρμο Πατησίων και Χαλκοκονδύλη φωνασκούσε σήμερα βράδυ κατά τις 2, υπήρχε και ένας τύπος δεν ξέρω αν είχε σχέση με την ομύγηρη.

Γιατί αποκίσανε και τη Χαλκοκονδύλη οι μαϊμούδες δεν κατάλαβα;
Η Βαρβάκειος δε τους έφτανε;
Είναι αποσχιστικές;

Σε λίγο θα πάνε και στη Σόλωνος έτσι όπως πάει. Δαν θα μείνει ξανθό μουνί ούτε για δείγμα στην Ελλάδα. Ε ρε που καταντήσαμε ... 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Εχασα τιποτα. καλο......

m384

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα περνατε ποτε μαυρη απο εκει στο σπιτι σας?
το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα δεν το εχω επιχειρησει

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
θα περνατε ποτε μαυρη απο εκει στο σπιτι σας?
το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα δεν το εχω επιχειρησει

κανε πρωτα μια "κομπλε" σειρα εμβολιων και ΜΕΤΑ το "ξανασκεφτεσαι"..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom