Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 431K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απλα θα προτειμουσα να εχω τηλ γιατι κολαω να παω απο τα γνωστα λημερια τους...  :)

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
ανάμεσα στο τσούρμο και βέβαια υπάρχουν καλά τεμάχια, αλλά.....
για να τα τσεκάρεις πρέπει να παρκάρεις μακριά και να κατέβεις με τα πόδια, να τη κάτσεις σε καμία γωνιά, και να εξετάσεις το θέμα.
μόλις σε αντιλαμβάνονται, αρχίζουν τις μαλακείες, "σταμάτα, γκαμήσι, έέέέέέέέέ, κλπ", και να θές να γαμήσεις και καμία, σου πέφτει.
:jerking:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πριν κανα μηνα, περναγα με το αμαξι ψηλοπιωμενος. Δεν ηθελα να παω για ψωνισμα απλα ηταν ο δρομος μου απο εκει και κολησα στην κινηση( το παιχνιδι που γινοταν με τους μπροστινους. Μου την πεσανε " Γκαμισι... πακαε πακαε "κλπ. Ετσι οπως τις εβλεπα μαζεμενες (μουναρες αρκετες απο αυτες) και οπως ημουν πιωμενος, εψαξα ειχα μονο ενα δεκαρικο. Λεγανε τριαντα. Τσεκαρα ενα διμετρο με βυζαρες μπουταρες κλπ και της λεω, 10 εχω μονο, μπες στο αμαξι να παιξω με τα βυζια σου και εσυ να παιξεις με τον π....ο μου για λιγο.Το σκεφτηκε  και τελικα ηρθε.Αν πας δυο με τρεις καθημερινη που δεν εχουν πολυ κινηση, το συζητανε.
Και για τους βυζολατρες,
Αν γουσταρετε ρουφηγμα βυζιων κλπ, βρειτε αυτη που το γουσταρει γιατι δεν το γουσταρουν ολες και βεβαιωθητε οτι δεν εννοουν απλως να τα πιασετε. Αν δεν τα βρισκετε με αυτη που εχετε σταμπαρει να της πειτε να σας φωναξει μια που να θελει.Θα το κανει επιτοπου.
Και βεβαια παντα προσοχη

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Σωστά.
και άμα πακάεις και μετά, πρέπει να γκαμήσεις, δε γλυτώνεις, έρχονται δέκα-δέκα  :2funny:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πρόσφατα στη Σωκράτους έκανε έλεγχο η αστυνομία(μαλακίες.. γύρω γύρω πήγαινε το περιπολικό και δεν έπιανε καμία).. και να τις βλέπεις όμως να τρέχουν σε αγέλες..κλακ κλακ κλακ τα τακούνια! Μιλούσα σε μία εκείνη την ώρα και μόλις το καταλαβαίνει μου λέει "mi figi , mi figi" .. και έγινε καπνός.Άλλες κρυβόντουσαν πίσω από κολώνες και φορτηγάκια.Εν τω μεταξύ όταν περνάς μπροστά απ'το το parking το ιδιωτικό στη Σωκράτους σου έρχεται μια μυρωδιά σαν να ξαναπέθανε ο πεθαμένος!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μια καλη περιπτωσουλα, για οποιον γουσταρει τις μαυρουκες ειναι η pasha
καθαρουλα οσο μπορει βεβαια να ειναι, χα χα !  με ωραιο σωμα και τουρλα το κωλι,και για μαυρουλα αρκετα ομορφη

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε κατι γι αυτην φιλε? καποιο τηλ?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες μολις γυρισα απο τυχαια τσαρκα πισω απο το Δημαρχειο. Μιλαμε οτι πετυχα την απολυτη πιτσιρικα την λενε Αννα και ειναι απο την γκανα , τελειο κορμι προσωπο στηθος και στυλακι girlfriend. Σας την συνιστω το μονο που με εσπασε ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι ακομη πολυ περιορισμενη (ψαρωμενη θα ελεγα εγω) και επειδη χρωσταει 60000 ευρω στον νταβα του τραφικινγκ δεεν της ειναι ευκολο να βγει πρωινα παντως τηλεφωνο πηρα. Σας την συνιστω

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
μαγκες θελει προσοχη η ολη σουπα!Οπως εχει αναφερ8ει εντονοτατα ποιο πανω!το aids εκει κατω  ξεχυλιζει....λογω επαγγελματος γνωριζω κατι...ειναι αμαρτια να καταστρεψετε την ζωη σας για ενα και μονο πηδημα...ζητησα απο μαυρη να την παρω χωρις προφυλακτικο(ετσι για χαβαλε-η8ελα να ακουσω την απαντηση της)και μου ειπε...οτι δεν εχει προβλημα αλλα ισως να εχω εγω προβλημα διοτι αυτο δεν θα ειναι οτι καλυτερο για την υγεια μου(εις την αγγλικην ολα αυτα)...παροτι λυσαω να παω με μαυρη εχει κατι τρελα κομματια δυστηχως δεν 8α το κανω το test drive....οσο αναφορα κατι που διαβασα ποιο πανω οτι τρεχουν σαν τρελες οταν βλεπουν αστυνομια ξεχαστετο δεν ισχυει πλεον....

Jenny

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά καλησπέρα..εγώ ένα ξέρω,πως στις μαύρες πρέπει όταν πηγαίνετε να προσέχετε πολύ γιατί κυκλοφορούν μεθυσμένοι..προχτές βραδυ ήμουν με κάτι φιλαράκια στις μαύρες k ήρθε ένας μπάσταρδος μεθυσμένος ήρθε k μας τράκαρε..το τι έγινε απερίγραπτο.. ένας φίλος μου έπιασε φιλιες με μαύρες.. ενός αλλου τον χούφτωνε μια μαύρη,k προσπαθούσε να του βάλει κωλοδάχτυλο..χαμός σας λέω..k όλα αυτά ενώ είχε έρθει η αστυνομία k ανταλλάζαμε στοιχεια..αλλα όπως k να έχει,είχε πολύ γέλιο το όλο σκηνικό..

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
μαυρη μουναρα με ξανθο μαλλι. τι κορμαρα ηταν αυτη; τι μπουταρες-τι κωλαρα!!! πηγα το περασμενο Σαββατο μαζι της με 20 ε  μες στο αυτοκινητο.  :bigdick:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
μαυρη μουναρα με ξανθο μαλλι. τι κορμαρα ηταν αυτη; τι μπουταρες-τι κωλαρα!!! πηγα το περασμενο Σαββατο μαζι της με 20 ε  μες στο αυτοκινητο.  :bigdick:

Οκ, μουνάρα θα ήταν για να το λες.
Αλλά το ξανθό μαλλί τί το 'θελε;;;
Όταν μια μαυρογκάγκανη τα βάφει ξανθιά βγαίνει ένα κίτρινο-χάλκινο-μπρούτζινο χρώμα που πραγματικά δε βλέπεται. Και αν λάβεις υπόψι σου ότι χρησιμοποίησε την πιο φτηνιάρικη μπογιά ...

Κατά τα άλλα συμφωνώ. Έχει πολλές μουνάρες εκεί κάτω στη Βαρβάκειο. Και πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ βυζί ! :boobies:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
αυτοκίνητο? το κάνουν και στο αυτοκίνητο?
δηλ. τη φορτώνεις και την πάς βόλτα τα στενά ας πούμε?
ή έχουν αποκτήσει καβάτζες?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
και εμεις γιατι ειμαστε εδω; θα του κανουμε πλατες ! ποιος κοιταει μαυρες; μηπως εννοεις αυτες με τα cds dvds;

tasos06

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
10
Πόντοι
0
σημερα μετα απο βολτα στην βαρβακειο φορτωνω στο αμαξι την λιζα (νομιζω) ...20 χρονων μου ειπε(αν και πιστευω γυω στα 25 ασχετο) ..... ωραιο κορμι ..........για λοκο δεν το κουβεντιαζω .........αψογος....... παμε παραπερα για πιπ@ αρκετα καλη.........και μονο 15Ε αν την ψησεις ........και πριν τελειωσω ανεβαινει το πορνιδιο απο πανε και γινεται το ελα να δεις .........τρεξτε να προλαβεται........(και συναγονιστες παντα με δικο σας σκουφακι μην χρησιμοποιειται στις μαυρες τα δικα τους ειναι για τον πεοντα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom