Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αν και το θέμα δεν είναι ακριβώς για τις μαυρούλες,
αφορά την περιοχή.

Επειδή εκει δεν πάει κανεις με τα πόδια, και επειδή μετά από ξενύχτια συνηθίζουμε ένα πέρασμα από κει,
για χαβαλέ και μονο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι:
τον τελευταίο καιρό, τα αγαπημένα μας στρουμφάκια,
έχουν επιδοθει σε συνεχή αλκοτεστ με το που βγαινεις από εκεινα τα πονηρα στενάκια,
σε κάποιο κεντρικό δρόμο (πχ Αθηνάς)
Δεν στήνουν μπλόκο, αλλά ένας δεξια, ένας αριστερά, όπως είμαστε σταματημένοι στο φανάρι,
αρχίζουν,φύσα εσυ φυσα εσυ,
και αν έχουν πιάσει άλλον μεθυσμένο μπροστά σου ίσως να γλυτώσεις.
Αν όχι....ή συνέχεια είναι γνωστή.

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
48
Πόντοι
1
Αν και το θέμα δεν είναι ακριβώς για τις μαυρούλες,
αφορά την περιοχή.

Επειδή εκει δεν πάει κανεις με τα πόδια, και επειδή μετά από ξενύχτια συνηθίζουμε ένα πέρασμα από κει,
για χαβαλέ και μονο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι:
τον τελευταίο καιρό, τα αγαπημένα μας στρουμφάκια,
έχουν επιδοθει σε συνεχή αλκοτεστ με το που βγαινεις από εκεινα τα πονηρα στενάκια,
σε κάποιο κεντρικό δρόμο (πχ Αθηνάς)
Δεν στήνουν μπλόκο, αλλά ένας δεξια, ένας αριστερά, όπως είμαστε σταματημένοι στο φανάρι,
αρχίζουν,φύσα εσυ φυσα εσυ,
και αν έχουν πιάσει άλλον μεθυσμένο μπροστά σου ίσως να γλυτώσεις.
Αν όχι....ή συνέχεια είναι γνωστή.
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.. τετοιες πληροφοριες ειναι χρησιμες για ολους μας....και ολοι πρεπει να γραφουμε οτι θα ειναι χρησιμο για τους αλλους....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Εχθες το βραδυ κατα τις 2+30 βγαζω το παπακι απο το γκαραζ
και κατευθηνομαι προς ψιρι μερια
Αθηνας & Σωκρατους να ενα μαυρο γκομενακι οχι παραπανω απο17
ποσα του λεω 30 μου λεη το στριμοχνω σε κατι αυτοκινητα αναμεσα
ενα τσιμπουκι θεικο δεν αφησε να πεση κατω τιποτα.
Του λεω μια που εχω ακομα καυλες ελα να σε παρω πισοκολητα
ΠΑΡΤΑ ΑΡΩΣΤΗ τις εδωσα και 20 παραπανω αλα αξιζε  το μικρο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε amjik, το ποστ σου ηρθε εδω..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εχθες το βραδυ κατα τις 2+30 βγαζω το παπακι απο το γκαραζ
και κατευθηνομαι προς ψιρι μερια
Αθηνας & Σωκρατους να ενα μαυρο γκομενακι οχι παραπανω απο17

Φαίνεται  έχει νέα παραλαβή από μικρά . Κάποιο που να δίνει λοκο γνωρίζουμε pm

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Να προειδοποιησω επισης οτι οπως περπατουν προς την πιατσα ιδιως βραδυνες ωρες
αν ακουσουν μια φωνη να λεει..
"on your kneez bitch!" :ak:
ειναι προφανως ο μαυρος 2μετρος τσιλιαδορος  :grouphug:
που του γυαλισες :bigdick: :smitten:
οποτε αρχιστε να σαλιωνετε το κωλοσουφριδι σας παιδια, :boff:
τουλαχιστον να το απολαυσετε την πρωτη φορα που θα σας βιασουν
στο γκετο της..Αθηνας!
:ak: :ak: :ak: :police: :uzi: :uzi: :priest:
...έχεις φάει πούτσο εσύ στην Αθηνάς, φαίνεσαι εσύ τα ξέρεις τα κόλπα...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Χτές  Βράδυ Sharo Πίσω  από  το  Δημαρχείο , και  μία  φίλη  της  Καμερούν . 1,5ώρα  2 κοπέλες 100 ( με  παζάρι ) . Ποιος  μαλάκας  καλόμαθε  τα  μαυράκια  και ζητάνε 100 για ξενοδοχείο ? Να συληφθεί και  να βασανισθεί παραυτα από συμμετέχοντες στο thread . Πολύ  καλή εμπειρία . Καθαρότατες , έκαναν  και  φουλ  ζεστό μπανάκι πριν . Δεκτικές  και  στο  a-level αλλά  δεν  γινόταν δουλειά γιατί είπαν  ότι δεν το κάνουν και πονούσαν . Δικαιολογία ( is very big) . Ξενοδοχείο Marie Ζ.Πηγής (ΧΧΧ ) καλούτσικο . Κάνανε  και λεσβιακό . Γενικά  καλό σέρβις , με  καλή  συμμετοχή .  Δεν πήρα τηλ γιατί δεν κάνουν A-level
και απο το δημαρχειο πως τις πηγες Ζ.Πηγης?? ξερεις τι θα παθεις αν σας ιασουν να τις μεταφερεις με το αμαξι και αυτες δεν εχουν χαρτια??ασε που για να γλυτωσουν μπορει να ζητησουν προστασια απο τις αρχες με τον νομο περι τραφικινγκ....αντε βγαλε ακρη μετα!! :headbang: :headbang:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
και απο το δημαρχειο πως τις πηγες Ζ.Πηγης?? ξερεις τι θα παθεις αν σας ιασουν να τις μεταφερεις με το αμαξι και αυτες δεν εχουν χαρτια??ασε που για να γλυτωσουν μπορει να ζητησουν προστασια απο τις αρχες με τον νομο περι τραφικινγκ....αντε βγαλε ακρη μετα!! :headbang: :headbang:

Δεν  το  είχα  σκεφτεί  . Thanks  for  the  tip
Απλά  ρε  γαμώτο  τα  ξενοδοχεία  της  περιοχής  είναι  όλο  βρώμα  και  δυσωδία .
Αλλα έχω  πάει  με  μαυρούλες  και  στον  Πρίαμο , και  στο  Χ DREAM της  Μαιζώνος
Άλλη  φορά  θα  κάνω  κάτι  έκεί  κοντά  και  θα  πάρω  τηλ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μαυρούλες έχει ακόμα πίσω από τη Βαρβάκειο;;;
Έχω καιρό να περάσω βράδυ.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε συνμπουρδελιαριδες, πισω απο την βαρβακιο αγορα γινεται της πουτανας απο μαυρες γαζελες και καποιοι ρωτουν εαν υπαρχουν ακομα στην πιατσα?
εκει οσο παιρνα ο καιρος πληθαινουν.
κατα τις 12 ολες ηταν στα σκαλοπατια και επεφτε καμποσος σοβας στην μαπα τους, αλλες χτενιζοντουσαν, αλλεσ τοποθετουσαν τα extensions στα μαλια τους, αλλες βαφοντουσαν,
και ξαφνικα σαν να ηταν ρομποτακια 12:15 καναν ντου οι μαυρες γαζελες στις βασεις τους και ξεκινησαν το γννωστο ελα παμ παμε.
να τις παρατηρης ειναι σκετη πλακα!!! αφασια!
ειχαν φερει και νεουδια της πιατσας και τις εξηγουσαν την δουλεια.
ακομη και στην ακρη του δρομου αυτες πηδιουντε για να παρουν το λαχταριστο χαρτονομισμα.
αλλες πηδιουντε σε κανα σκαλοπατι απο τα παρακειμενα μαγαζακια, αλλες κολουν πανω σε κανα τοιχο και τις σπρωχνουν απο πισω, αλλου βλεπεις αυτοκινητα αραγμενα στα στενακια να κανουν και αυτα το γνωστο  χωρο τους, ασε τις πουτανας γινεται.
παντος η μεγαλυτερη φαση ειναι οταν περνα κανα μπατσικο, οπου τις βλεπεις κατα αγελες να  τρεχουν μακρια και να κρυβοντε.
τεσ πα εκει παντος γινεται χαμος και εχει μεγαλη φαση να τις παρατηρης. παντος δεν μου ερχεται να παω με δα αυτες. το θεωρω ρισκο με το τι κουβαλουν και καταλαβαινεται το τι εννοω...... παντος σωμα εχουν πολυ καλο και ιδικα το πισω διαφορικο τους...!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
παντος σωμα εχουν πολυ καλο και ιδικα το πισω διαφορικο τους...!

Εγώ πάντως μιά-δύο φορές που πέρασα είδα πολύ ενδειφέρον "μπροστά διαφορικό".
Μιλάμε για πολύ βυζι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ πάντως μιά-δύο φορές που πέρασα είδα πολύ ενδειφέρον "μπροστά διαφορικό".
Μιλάμε για πολύ βυζι.
αν ψαξεις μπορεις να βρεις τρομερα θεομουνα αραπινες!φιλε Νεαρχε βλεπω εισαι μεσα σε ολα!πολυεθνικος!μπραβο!!!

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχτες πανω στην αθηνας ακριβως πριν το δημαρχιδιο οπως πας απο ομο προς μοναστηρακι και κατα τις 1 βραδυ ητανε τουλαχιστον 30!οχι μαλακιες!ητανε τοσες πολλες που η νυχτα απλα ηταν νυχτοτερη.παντου μαυρες!δε πηρα καμια γιατι ειχα τσακισει λιγο ζαμπον και δε θα χυνα ουτε τωρα που τα γραφω.παρολα αυτα εκατσα τουλαχιστον 3 τεταρτα για να κοζαρω καλα και επιασα κουβεντα με 5-6 διαφορετικα μαυρα.ολα το εχουν το γαμησι και τη καθαριοτητα για το μουνι τους και δικαιολογημενα αφου πισω στη πατριδα εχουν φαει ολες λουκια τεραστια.επειδη ειμαι απο επαρχια και τα δικα μας μπουρδελα ειιναι τα κωλομπαρα και τυγχανει να εχω μαστερ σε αυτα,εχω γα../γνωρισει πολλες μαυρες.ολες τους εχουν φαει απιστευτο βιασμο και ξυλο και ακομα δολοφονιες εχουν δει στα ματια τους και γιαυτο δε δινουν δεκαρα για τον καθενα που παει να τις γαμησει.οι πιο πολλες απλα δεν εχοθν τιποτα να χασουν.στο αντιριο το 2006 ειχε γινει χαμος με μαυρη που δαγκωσε επιτηδες πελατη για να του κολλησει ΗΙV.θελουν τεραστια προσοχη!!!!παρ ολα αυτα..αναμεσα σε αυτες που ανεφερα ειναι και καποιες που ειναι φινες για γαμ..σι με σκουφο.απλα θελει να κατεβεις και να μπουκαρεις στο τσουρμο να τις ξεχωρισεις.και αυτο συνεπαγεται ατελειωτη σπαρσαχιδιαση απο τις γυρω.ειδικα οσες ξερουν ελληνικα με το που τους λες οχι αρχιζουν τα μικρο πουλακι-μαλακα ελληνα κτλ.η δικια μου εμπειρια εχει δειξει οτι τα μικρα που καθονται ντροπαλα στην ακρη ειναι τα καλυτερα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η δικια μου εμπειρια εχει δειξει οτι τα μικρα που καθονται ντροπαλα στην ακρη ειναι τα καλυτερα.

εχεις δικιο σε αυτο που λες!!!!!καμια φορα βγαζεις λαυρακι.. ;)
αλλα οσον αφορα θεμα υγειας ειναι οντως ολα ρευστα.......
παλιοτερα επαιρνα καμποσες τωρα το εχω κοψει το σπορ.

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εθνικε σταρ το θεμα ειναι οτι...ΟΤΙ και να πουμε οσοι εχουμε μια αλφα εμπειρια απο οτιδηποτε,ο πιτσιρικας που δε κραταει τα χυσια του με τιποτα,θα παρει τα φιλαρακια του και θα παει να γαμησει οτιδηποτε,οπουδηποτε και οπωσδηποτε αρκει να επιβεβαιωθει. :-

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις τηλ απο κανενα μαυρακι καλο?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
εχει κανεις τηλ απο κανενα μαυρακι καλο?

Δεν χρειάζεσαι τηλέφωνο. Το θετικό με τις μαύρες είναι ότι είναι πάρα πολλές και μπορείς να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου.
Μακάρι να είχαμε τόσες ανατολικοευρωπαίες στο δρόμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom