σημερα κατα τις 1 περασα απο το γνωστο στεκι στην αγορα.οι μαυρες επανηλθαν.η ουρα ηταν 1 χλμ ,οι δε μαυρουλες πανω απο 100.κανονικη παρελαση καποιες ηταν μοντελα.ενα αστερι
ερχεται στο παραθυρο ,τις λεω οχι ειμαι κουρασμενος παω σπιτι .η απαντηση παμε ..
μασαζ,μπανιο ,μουνι,κωλο,200 ευρω ολο το βραδυ.τισ λεω αστο.η κινηση αγρια.καποια στιγμη οπωσ ημουν σταματημενος ενα χερι μου χαιδευε το πουλι.τι ειχε κανει ?ειχε παει απο διπλα ανοιξε την πορτα ,δεν την πηρα χαμπαρι γιατι χαζευα τους μπροστινους που εκαναν πλακα με κατι αλλα αστερια.τι να κανω?ελα κατεβα τισ λεω.αλλη φορα.γουαι ναου μου λεει.οκ τις λεω αλλα μονο για 2 ωρες και 90 ευρω τοσα εχω μονο.οκ μου λεει.ηρθαμε σπιτι,εκανε ενα μπανακι.μου ηρθε με την πετσετα,και αρχισε να κανει στριπτηζ.τι να σας πω.με αρχιζει σε απαλο μασαζακι μου φοραει το σκουφο και αρχιζει να μου περνει πιπα.μετρια πραγματα αλλα δε σταματαγε 10 λεπτη πιπα.μετα την περνω πισοκωλητο και εκει επαθα ,μαγκες θ ε ο σ τ ε ν η.δε το πιστευα η αισθηση τελεια ,εμπαινα μεσα της με δυναμη κρατησα κανα 10 λεπτο και μετα πυροβολησα.μπανακι μετα λιγο μπλα μπλα και μετα μιση ωρα δευτερος γυρος και μετα τριτος.το μονο αρνητικο ηταν η ελαχιστη συμμετοχη της.παντως γαμησα οτι καλυτερο υπηρχε σημερα μια κορμαρα.την πηγα πισω και την αφησα.πολυ καλη εμπειρια.......................