Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλά  τα  λές , όμως  εγώ  το σταμάτησα  αυτό το σπορ για ένα λόγο . Αν σε πιάσει μπλόκο και η γαζέλα  δεν  έχει  χαρτιά , αν  πει ότι  την εκδίδεις , ή κάτι άλλο για να γλυτώσει , το πουτανάκι εξασφαλίζει άσυλο , και  εσύ μέχρι να ξεμπλέξεις  θα έχεις κάνει πλούσιους τους δικηγόρους .
:think: :think: :think: :think:
λες????? :think: :think: :think:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  όταν μιλάω στο site δεν λέω μαλακίες
Το έχω  εξετάσει για  τα άλλα , αρρώστιες κ.λπ. χέστηκα , το ίδιο γίνεται με όποια του δρόμου .
Πάντως  αφού πέρασε  καλά το παλικάρι γιασάν του μάγκα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Καλά  τα  λές , όμως  εγώ  το σταμάτησα  αυτό το σπορ για ένα λόγο . Αν σε πιάσει μπλόκο και η γαζέλα  δεν  έχει  χαρτιά , αν  πει ότι  την εκδίδεις , ή κάτι άλλο για να γλυτώσει , το πουτανάκι εξασφαλίζει άσυλο , και  εσύ μέχρι να ξεμπλέξεις  θα έχεις κάνει πλούσιους τους δικηγόρους .

και αν το κάνει αυτό δεν μπορείς να την μαυρίσεις καθότι είναι ήδη μαύρη!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.396
Πόντοι
17.885
κατα τι ωρα σκάνε μύτη περίπου?

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το σκεφτηκα και γω αυτο.ομως ολοι ξερουν τι γινεται εκει κατω.και πριν την φορτωσεις εχεις ηδη κανει ενα γυρο να δεις τι γινεται.κατι αλλο που εχω παρατηρησει οταν γινεται πανηγυρι της αγιας γαζελας δηλ πανω απο 100 ,μπατσοι δεν πατανε καθολου.αφου ολοι ξερουμε πως κινειται  το συστημα.και να ξερετε απο οτι μου ειπε οι κοπελες ειναι ολες αγορασμενες και καθε μερα κανουν καταθεση στον αγοραστη καποιο σεβαστο ποσο.αν δε το δωσουν τοτε...

putangamon

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες εκτος απο Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά παιζουν πουθενα αλλου σε αλλη περιοχη μαυρες εστω και μεμονομενες ? Εχει δει κανεις ? Καποιο παλικαρι μου ειχε πει για καποια παραλληλη οδο στη Συγγρου οπου βρισκεις καποια που πηγαινει στο Lacoba Hotel ?? αλλα πηγα και δεν βρηκα κατι, εκει παιζουν αλλες καταστασεις :P

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στη Χαλκοκονδύλη έχει καμιά δεκαριά.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σε λίγο στην Ελλάδα από πουτάνες θα μείνουν μόνο μαύρες.
Οι Ανατολικοευρωπαίες όλο και θα αραιώνουν.
Οι πιο άσπρες θα είναι οι γύφτισες.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Θα πάμε όλοι πορνομετανάστες στη Ρωσία.
Θα δουλεύουμε όλη μέρα σαν εργάτες για να δούμε ξανθό μουνί στα σαλόν μία φορά το μήνα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ωραίες  είναι μωρέ , αλλά  ο συνδυασμός , ωραία μαύρη και καλό μαμήσι στην περιοχή αυτή είναι εξαιρετικά σπάνιος

Από σώμα καλά πάνε. Αυτές τις σκυλομούρες να μη είχανε θα έλεγα ότι είναι συνολικά καλές. Κάθε 20 που βλέπω, μία να έχει όμορφο (αποδεκτό) πρόσωπο.

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Από σώμα καλά πάνε. Αυτές τις σκυλομούρες να μη είχανε θα έλεγα ότι είναι συνολικά καλές. Κάθε 20 που βλέπω, μία να έχει όμορφο (αποδεκτό) πρόσωπο.

συμφωνω συντροφε αλλα αυτες οι κολαρες ειναι το κατι αλλο και το προσωπο ερχεται σε 2η μοιρα. παλι καλα που δεν γουσταρω να παω στα περιξ ξενοδοχεια αλλιως δεν θα μου ειχε μεινει φραγκο!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και από βυζί πολύ καλά πάνε.
Βρίσκεις τρομερές βυζάρες εκεί κάτω.

Προσοχή όμως, μερικές έχουν μαξιλάρια στο σουτιέν τους.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
συμφωνω συντροφε αλλα αυτες οι κολαρες ειναι το κατι αλλο και το προσωπο ερχεται σε 2η μοιρα. παλι καλα που δεν γουσταρω να παω στα περιξ ξενοδοχεια αλλιως δεν θα μου ειχε μεινει φραγκο!!!
Το θέμα όμως είναι να την μαμήσεις αυτή την κολάρα , κάτι όχι τόσο σίγουρο στην περιοχή , παρά τις ψευδείς υποσχέσεις που θα σου δοθούν.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πιτσι, δεν το ειχα δει το ρεπορταζ. Το Βρηκα τυχαια.
Αρχηγε :rockon: :rockon: :rockon:
Προσκυνω

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Στις 24 του μήνα στις 12 το βράδυ στο MEGA, εχει "αφιερωμα" στις μαύρες πίσω από το Δημαρχείο.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα και θα πω κ εγω την γνωμη μου για τις μαυρες που λετε στην Αθηνα.Βασικα ειναι πολυ ομορφες κ εχουν απιστευτα κορμακια αλλα στα ξενοδοχεια που πανε για να τις πηδηξεις ειναι λιγο εως πολυ παρακμιακα κ βρωμερα.Αν δεν εχετε προβλημα με την βρωμα εχει καλως.Παιζει αν πας με φιλο σου κ παρετε 2 κοπελες να μπειτε σε ενα δωματιο.(το εχω κανει για αυτο το λεω).Προσοχη ομως στην επιλογη ειναι μερικες που στα ζαλιζουν στην κυριολεξια να χυσεις κ σε ξενερωνουν.

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
με τις μαυρες θελει τυχη.τις καθημερινες λιγα κομματια.το σαββατοκυριακο θα βρεις πολλα και καλα.πηγαινουν παντου προτιμηστε δικο σας ξενοδοχειο ,ακομα και σπιτι ερχονται(αναλογα την κοπελα)

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
δεν τησ λετε να ερθουν θεσσαλονικη ρε παιδια να οινομισουν  και να δουμε εστο μαυροι μερα και εμεισ

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
συναδελφοι οι περισοτερες απο αυτες ειναι καμενες , αυτες που ειναι καλες ειναι παρα πολυ λιγες , εαν της δεις το πρωι απο κοντα , θα καταλαβεις ,δεν ειναι ασφαλεις ,δεν ξερεις τι αρωστεια κουβαλανε , αλλα το παιχνιδι που σου πεζουνε ποσα θελουνε και σε βαζουνε στο ξενοδοχειο που ειναι κατω απο την αγορα , που ειναι φωλια αλβανων νταβατζιδων , και θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom